cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tesekkur ederiöm o sac rengini düzelttim kaşlarda düzeldi son halii atarım

keşke öğretseniz bana makzyajı

çevrem canım

O acık sözlü net benim

tesekkur ederim sagol bebeğim

asla ben depresyona girdim bu konuda ne pohpohlanması konularıma bakın

Güzellik göreceli bir şey, beni aşırı güzel bulan da var çirkin bulan da var. Ben de anlamadım güzel miyim çirkin miyim. Ben de yorum yapabilirim isterseniz.

Merakcetmeyin güzel ya . Cırkin falan degil

bu makyaj tricklerini nerden buluruz ya bloggerlarda cok dehset seyler oluyor onlari yapma sansim yok haajahajh ama ben de yanlis yapiyorum galiba cunku baya bayik bakiyorum

Ben sizi çirkin bulmadım.
Makyajsız halinizle daha da güzel olduğunuzu düşündüm hatta.
Yanlış makyajla pekala çirkinleşebilir insan.
Çenede de sorun yok.

İşte bu tür komplekslerin sebebi internette dolaşan ve %90 orjinal olmayan bin bir türlü hileli fotoğraflar.. Kaynınız da herhalde elinden telefonu düşürmeyip Instagram veya TikTok filtreli kadınların fotolarını görüp kendi tipine bakmadan hadsizce sizinle alakalı kötü yorum yapıyor ve eşiniz de buna gülüyor.

Saç, makyaj vs dahil sanırım eş seçiminiz de yalnış. O konunun detaylarını bilmiyorum ama İnsan karısına laf ettirmez kim olursa olsun en azından gülmez.

Çirkin filan değilsiniz biran önce özgüveninizi geri getirin..

bu makyaj tricklerini nerden buluruz ya bloggerlarda cok dehset seyler oluyor onlari yapma sansim yok haajahajh ama ben de yanlis yapiyorum galiba cunku baya bayik bakiyorum

Ben çok anlamıyorum makyaj hilelerinden ama "öf o göze öyle mi eyeliner çekilir" tadında 2345542 tane video olduğu için ister istemez aydınlandım
Göz kapağım düşük olduğu için yanlış makyajla gözüm toprağa bakıyormuş ve kuyruk da zaten bana yakışmıyormuş

Vakit ayırıp kendi göz, yüz yapına benzer insanların videolarını izleyip denemek lazım. Ben bir ara çılgınca izliyordum, birkaç bişi çözünce zirvede bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…