- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
zoo ceneme takıntılı değil yüzüme çirkinlik veren bir organım var mı dize ogrenmek istedimçeneye taktıysanız yaptırın gitsin diyorum.. masseter botoks arastırın. ameliyat olamdan önce. çene ameliyatını yapmoyprlar zaten diş problemi olmadan. tel takmanız gerekir yıllarca, dolgu veya botoksla çözülür
Biz de sana çirkin değilsin dedik
aman allahım korusunSizin gibi olmayan kusurları görenler şuna dönüşüyor:
Eki Görüntüle 3060461
Adriana lima'yı bile beğenmeyen birileri vardır dünyada. Sırf kıskançlıktan söylemiş bile olabilirler. Ben objektif bakabildiğimi düşünüyorum, güzellik algısı bozulmuş insanların dediklerini ciddiye almayın.cevremde neden çirkin oldugumla alakalı yorum aldım acaba anlamıyorum
Esasında karakteristik bir güzelliğin var. Hiçbir şey yapatırmana gerek yok. İlişkin var mı bilmiyorum eğer yok ise senin gibi yüzü geniş kadınlardan hoşlanan çok erkek var.Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
bu konuyu actıgım için kızmayın haklısnız cevrem bozdu algımı biraz düzeldim gercekten ma zombi olmak istememBiz de sana çirkin değilsin dedik
Bence iyi bir doktor bulun, gidin, bence onlar da söyler problem olmadığını. Çenenizden o kadar nefret ediyorsanız yaptırın ama bence gayet güzel.bu konuyu actıgım için kızmayın haklısnız cevrem bozdu algımı biraz düzeldim gercekten ma zombi olmak istemem
ben kendimi bakımlı sanıyordum evet göze bakımsiz geliyorum maaşesef degerlendirecegim tşkrlrbencw yok burun agız vs yerinde düzgün sadeece bakımlı değilsiiniz gibi yani saç rengi şekli makyaj vs.
yok çenemi seviyorum cok tesekkueler yorumunuz icinBence iyi bir doktor bulun, gidin, bence onlar da söyler problem olmadığını. Çenenizden o kadar nefret ediyorsanız yaptırın ama bence gayet güzel.
Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Bakımsız değil, renk tercihleriniz çok iyi değil. Sarı saç ten renginize yakışmamış. Dudak rengi de uyumsuz geldi bana. Daha hafif ve doğal renkler tercih edebilirsiniz.ben kendimi bakımlı sanıyordum evet göze bakımsiz geliyorum maaşesef degerlendirecegim tşkrlr
tesekkur ederım cevabınız içintamam da ne ameliyatı olacaksın? Sen ne yaptırmak istiyorsun mesela? Bize sordun , benim çok açık cevabım, estetiğe ihtiyacın yok, kilo ver ve saçını dooğal bir kahverengiye boyat.
aktif değil canım şifremi kaybettim kapattıracagımTurkish Delight sizin hesabınız mı ? Sizin hesabınızsa neden aktif hesabınızı kullanmak yerine @diyone 85 üyeliğini aldınız ?
Forumda estetik bölümünden fotoğraf paylaşımlı bir konu arayıp, burada paylaşmışsınız gibi duruyor.
aktif değil canım şifremi kaybettim kapattıracagım
bu gecen seneki fotograflarım bu yıl kumral tonlarda yorumunuz iin tesekkür ederimNeden 2 hesabiniz var düsündürücü diger hesaptan neden yazmadiniz?
Ayrica cirkin degilsiniz ama saclarinizi boyatmalisiniz yakismamis zaten bu rengi kullanmak istiyorsaniz 2 haftada bir dip boyasi gerekiyor yada daha dogal tonlarda ombre yaptirin sac rezalet gercekten.
şifremi kaybettim 4 aydır giriş yapmadım az sonra kapattıracagımNeden 2 hesabiniz var düsündürücü diger hesaptan neden yazmadiniz?
Ayrica cirkin degilsiniz ama saclarinizi boyatmalisiniz yakismamis zaten bu rengi kullanmak istiyorsaniz 2 haftada bir dip boyasi gerekiyor yada daha dogal tonlarda ombre yaptirin sac rezalet gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?