cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zoo ceneme takıntılı değil yüzüme çirkinlik veren bir organım var mı dize ogrenmek istedim

cevremde neden çirkin oldugumla alakalı yorum aldım acaba anlamıyorum
Adriana lima'yı bile beğenmeyen birileri vardır dünyada. Sırf kıskançlıktan söylemiş bile olabilirler. Ben objektif bakabildiğimi düşünüyorum, güzellik algısı bozulmuş insanların dediklerini ciddiye almayın.

Esasında karakteristik bir güzelliğin var. Hiçbir şey yapatırmana gerek yok. İlişkin var mı bilmiyorum eğer yok ise senin gibi yüzü geniş kadınlardan hoşlanan çok erkek var.
Eğer kendine çok sorun ediyorsan başka bir üyenin yazdığı gibi masseter botox olabilir.

Benim de çene hatlarım çok keskindir. 20 lik dişim için 1-2 doktor gezmiştim. Gittigim doktorlardan çene kaslarınız çok gelişmiş hep böyle miydi tarzında sorular aldım.Dişlerinizi çok sıkıyorsunuz sanırım bu şekilde devam ederse erkek yüz hatlarına sahip olacaksınız çene dolgusu mu botoksu mu ne öneriyorum dedi. Tam hatırlamıyorum ovallestirecekmis yüzümü. Kabul etmedim. Ama tribe girmiştim 1-2 ay yüzüm çok mu erkeksi diye. Aslında ben karakteristik olduğunu düşünüyordum bu yorumları almadan önce. Kendimi sorgulamıştım mutsuz hissetmiştim. Güzellik algisina uymak zorunda değiliz. Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz onu yapın.

Turkish Delight sizin hesabınız mı ? Sizin hesabınızsa neden aktif hesabınızı kullanmak yerine @diyone 85 üyeliğini aldınız ?

Forumda estetik bölümünden fotoğraf paylaşımlı bir konu arayıp, burada paylaşmışsınız gibi duruyor.

Son düzenleme:
ben kendimi bakımlı sanıyordum evet göze bakımsiz geliyorum maaşesef degerlendirecegim tşkrlr
Bakımsız değil, renk tercihleriniz çok iyi değil. Sarı saç ten renginize yakışmamış. Dudak rengi de uyumsuz geldi bana. Daha hafif ve doğal renkler tercih edebilirsiniz.

aktif değil canım şifremi kaybettim kapattıracagım

Neden 2 hesabiniz var düsündürücü diger hesaptan neden yazmadiniz?
Ayrica cirkin degilsiniz ama saclarinizi boyatmalisiniz yakismamis zaten bu rengi kullanmak istiyorsaniz 2 haftada bir dip boyasi gerekiyor yada daha dogal tonlarda ombre yaptirin sac rezalet gercekten.

bu gecen seneki fotograflarım bu yıl kumral tonlarda yorumunuz iin tesekkür ederim

şifremi kaybettim 4 aydır giriş yapmadım az sonra kapattıracagım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…