- 14 Ağustos 2018
- 20.411
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.732
- 598
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Niye 2 hesabınız var? Farklı hesaplardan takıntılı gibi niye kendinizi atıp duruyorsunuz. Basbaya psikolojik desteğe ihtiyacınız var takmışsınız.Sivri çene alın işte bu benim acık sözlü alon ameliyat olacagım mutsuzum
outlook hesabı eski maalesefŞifrenizi kaybettiyseniz , şifremi unuttum seçeneği mevcut.
hayır saygı duyuyorum keske herkes sizin gibi kırmadan söyleseNiye 2 hesabınız var? Farklı hesaplardan takıntılı gibi niye kendinizi atıp duruyorsunuz. Basbaya psikolojik desteğe ihtiyacınız var takmışsınız.
-Makyajın kötü
-Saç rengin kötü
-kaş şeklin kötü
-Fazla kilon var
Oldu mu? yeterince dürüst bir yorum yaptım sana.inşallah 6-7 üyelikle daha gelmezsin.
4 ay oldu nerdeyse fazla bakın giris tarihimeTurkish Delight hesabıyla en son ne zaman giriş yaptınız o zaman ?
bu gecen seneki fotograflarım bu yıl kumral tonlarda yorumunuz iin tesekkür ederim
At bakalımmerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
karın germe var sadece o reimler benim cok uzun zaman olamdı neticede 2 yıl30 ekim 2020 tarihli size ait olduğu belirsiz bir üyeliğe ait konu üzerinden yorum almanın size nasıl bir faydası olacak ?
Diğer estetiğinizden memnun musunuz ?
karın germe var sadece o reimler benim cok uzun zaman olamdı neticede 2 yıl
cıkarttırdım bünyem kabul etmediPeki ya yaptırdığınız protezler ?
tesekkur ederim yorumunuz içinGayet dürüst yazıyorum, ben bir kusur göremedim :)
Bana da yollayolluyorum
Merak etim bana da atsanayok çirkinim cidden
karın germe var sadece o reimler benim cok uzun zaman olamdı neticede 2 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?