cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sivri çene alın işte bu benim acık sözlü alon ameliyat olacagım mutsuzum
Niye 2 hesabınız var? Farklı hesaplardan takıntılı gibi niye kendinizi atıp duruyorsunuz. Basbaya psikolojik desteğe ihtiyacınız var takmışsınız.
-Makyajın kötü
-Saç rengin kötü
-kaş şeklin kötü
-Fazla kilon var
Oldu mu? yeterince dürüst bir yorum yaptım sana.inşallah 6-7 üyelikle daha gelmezsin.

hayır saygı duyuyorum keske herkes sizin gibi kırmadan söylese

yüzünüzle oynatmayın. zaten güzelsiniz ama saçınızı boynunuzu geçmeyecek -bob- şekilde kahkullü kestirip, orijinal renginde boyatırsanız ve yaptığınız makjaj stilini, seçtiğiniz renkleri vs. değiştirirseniz benim zevkime göre daha güzel olursunuz.

Göz kapaklarının biri düşük sanırım.Sacinizi daha kaliteli bir boya ile boyayın.Acik ton makyaj yapın renkli giyinin

Turk lokumu kardes,
Sizi hatirliyorum sanki. Eger yanlis hatirlamiyorsam siz kaynim yuzume bir elestiri yapti deyip aylarca psikolojisi bozuk gezen uyesiniz.
Esiniz de gulmus muydu ne?
Her neyse gorunene gore bir gram ilerleme yok sizde hala ve hatta daha acisi yerinizde bile saymiyorsunuz, gerileme ve dagilma var.

Hicbirimiz abartili guzellige sahip degiliz herkesce hele hic.
Dunya guzeli secilmis insanlarin da kusurlari var.
Ve dahi yas ilerledikce bu guzelliklerini kaybediyorlar, kaybedecegiz ya da yaslanmadan da once toprak ipek tenimizi, badem gözlerimizi bize birakmayacak.

Hayatinizin bizim bildigimiz 7-8 ayini bilmedigimiz senesini ya da senelerini boyle geciriyorsaniz dunya guzeli olsaniz size bir faydasi yok.
Bir hayat daha bahşedilmeyecek hicbirimize.

Acilen psikolojik destek alin.

karın germe var sadece o reimler benim cok uzun zaman olamdı neticede 2 yıl

2 yılda 40 kilo alıp veren var. Diğer üyelik size aitse yönetime yazın , bu üyeliğe ilişkin gerekli işlem yapılır.

Kazen Mune ; konu sahibi eski ve aktif hesabı olan Turkish Delight hesabına giriş şifresini unuttuğu için yeni üyelik almış. Bilgilerinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…