- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Yahu eskiden blendax guzelleri secilirdi,Elidor'un reklamlari icin otellerin kapisini asindiran bir suru kiz gormuslugum de var..cevremden aldıgım tepkiye istinaden buna kanaat getirdim
Bu gerçekten siz iseniz sadece imaj ve biraz kilo sorununuz var.Çekici bir yüzünüz var ama makyaj ve saç rengi tercihiniz çok kötü.Biraz daha doğal bir makyaj ve saç rengi ile,daha şık kıyafetler ile çokta hoş gozukürsünüz.Estetik olacak bir durum görmedim,aksine çoğu kadının aynı tornadan çıkmış gibi dolaşması çok daha itici bence.sanrım en co bakımsız duruyorum
bunlar beni kutarır mı bilemedim ama öyle yapacagımÖyle bir bahsetmişsiniz ki deformesi veya engeli olan bir birey sandım. Aaa ne çirkin gözüküyor denecek bir kadın değilsiniz. Seçimleriniz yanlış, kilonuz var, söylenilenlere kulak tıkamayın. Ameliyatı zayıflayınca düşünürsünüz. Spor, diyet ve saçla işe başlayın.
anladıgım kadarıyla cok çirkin bir suratım yok bakımsız duruzorumBu gerçekten siz iseniz sadece imaj ve biraz kilo sorununuz var.Çekici bir yüzünüz var ama makyaj ve saç rengi tercihiniz çok kötü.Biraz daha doğal bir makyaj ve saç rengi ile,daha şık kıyafetler ile çokta hoş gozukürsünüz.Estetik olacak bir durum görmedim,aksine çoğu kadının aynı tornadan çıkmış gibi dolaşması çok daha itici bence.
sac rengim değişti benim tek sorunum kilo muyüzünüz bana orantılı geldi sadece biraz kilo verip , saçlarınızın rengini ve makyaj stilinizi değiştirirseniz daha güzel görünebilirsiniz.
cevremden eleştiri aldım o yuzden maalesfTurkish deligt misin sen ben seni biliyorum ama neden yeni üyelikle geldin anlamadım bide kendini neden beğenmiyorsun hiç anlamiyorum bence seninki hastalik olmuş
2 yılda 40 kilo alıp veren var. Diğer üyelik size aitse yönetime yazın , bu üyeliğe ilişkin gerekli işlem yapılır.
Kazen Mune ; konu sahibi eski ve aktif hesabı olan Turkish Delight hesabına giriş şifresini unuttuğu için yeni üyelik almış. Bilgilerinize.
Nasıl bir çevre burası. Nasıl hadsizce sizi üzebiliyorlar? Ben resminizi falan görmedim ama hiç daha şu da çok çirkin diye ne söyledim ne düşündüm. Kişiyi tanıdıktan sonra oluşuyor ben de bu algılar. O da karakterine göre oluşan bir şey. Dünyanın en güzel kadını bile çirkin gelebilir tanıdıktan sonra bana. Konuşturmayın böyle çevrenizdekileri.cevremden aldıgım tepkiye istinaden buna kanaat getirdim
yüzünüz bana orantılı geldi sadece biraz kilo verip , saçlarınızın rengini ve makyaj stilinizi değiştirirseniz daha güzel görünebilirsiniz
tesekkur ederim saygılar sagolunyüzünüzle oynatmayın. zaten güzelsiniz ama saçınızı boynunuzu geçmeyecek -bob- şekilde kahkullü kestirip, orijinal renginde boyatırsanız ve yaptığınız makjaj stilini, seçtiğiniz renkleri vs. değiştirirseniz benim zevkime göre daha güzel olursunuz.
tesekkur ederim canım sağolTurkish delight siz mısınız?güzelsiniz.. belki biraz daha bakımla bambaşka biri olabilir,küçük kusurlarınızı kapatabilirsiniz
Benim sarı saçıminda beni büyuk gosterdiğini soyluyorlar ama umrumda değil çunku ben beğeniyorum banane kim ne düşünüyor bu kadar takıntı haline getirecek bir durum yokcevremden eleştiri aldım o yuzden maalesf
tesekkur ederim canım aglamak geldi içimdençirkin değilsiniz
kiloyu cokca alıp veren biriyim en kısa zamanda verecegım teskr ederşmSadece kilo ve tarz sorununuz var bence
cok guzelsinBenim sarı saçıminda beni büyuk gosterdiğini soyluyorlar ama umrumda değil çunku ben beğeniyorum banane kim ne düşünüyor bu kadar takıntı haline getirecek bir durum yok
tesekkur ederim kazen iyi ki varsınızBen farkettim de neden bu üyeliği aldı anlamamıştım :) şifre sorunu ok hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?