cok cirkinim :(

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
cok cirkinim
kendimi begenmiyorum
bogasim geliyor kendimi
ne dudaklarim
ne burnum
ne kulaklarim
ne yanakalrim
ne dislerim
ne alnim
hic biri guzel degil
koca gobegim
koca kalcalarim ve memelerim var
teselliye ihtiyacim var biliyorum bu durumlarda
en iyi teselliyi kk hatunlari verir
beni sarmalayacaginizi biliyorum
heleki bud urumda sefkatinizi esirgemezsiniz umarim

Son düzenleme:
kendıne haksızlık etme bence guzelsındır emınım sadece kendıne bakmıyorsundur lütfen halıne şükret neler var etrafımızda büyük konuşmamak lazım

az önce konu başlığı 'çok güzelim kahretsin' değilmiydi yahu ne ara değişti

Kinayen sezdim ben bu başlıkta....:26: Bir ters köşe durumu var ama bakalım.....

Mağdur olan sarmalanır gibi....

BİR KADIN ne kadar çirkin olabilir ki???

Ama zaman zaman bu his hepimize olur sende bunalımlı bi anındasın anlaşılan..Mesela ben hamileyim ve bi sürü kilo aldım ve hali hazırda pek ufak bişeyde değildim...Çatlamaya başladım yani anlayacağın zaman zaman aynı şeyleri bende hissediyorum...
Ama napıyorum;mesela makyaj yapıyorum kendimi iyi hissetmek için,kuföre git fön çektir veya evde kendin bişeyler yap..Bu gibi şeylerle kenidimi motive ediyorum,ve diyorumki ne güzel hatunum çok şükür
Eminim sende güzelsindir hayatım kendine bakış açını değiştir ve çık o depresyondan hemen

Yapmayın bunu yapmayıııın.
Siz kendinizi sevmezseniz kim sever sizi?
Kimin saygısı olur sana senin önce kendine saygın yoksa?
Karşımıza her zaman iyi insanlar çıkmıo ki bizi motive etsin teselli etsin...
Özgüven eksikliğini kullanarak senin üzerinde ego tatmini yapçak seni üzcek kompleksli insanlar o kadar çok ki sen kendine bunu yapmaya devam edersen bigün karşına böyle bi insan çıktığında çok daha fazla üzülceksin iyice kabuğuna çekilceksin böyle düşünüp kendini üzme başkalarının da seni üzmesine izin vermiş olursun

kardesim Allahin yarattigi hersey guzeldir.. kendine bak bence gobegini eritmeye calis kilo ver.. farzetki manken gibi oldun.. ne degisirdi sence? super vucut hatlari hep kaliyomuki sanki.. kalan seyler ettigimiz iyilikler ve guleryuzumuz.. hayata poziif bk.. seni sismansin susun busun diye disliyanlarda varsa o onlarin sorunu.. boylece iyi insanlari daha kolay ayirt edebilirsin..

başka bir konunuzu gördm bu da ben diye sanırım makyaj bölümündeydi.vala kendinize gerçektn haksızlık ediyorsunuz gayet güzel bir bayansınız.şaka yapmıyorsunuz değilmi.çirkinim derkenn.

kesinlikle ironi amaçlı açılmış bir konu bakalım ne çıkacak altından:86:

arkadaşlar "sarışın olmak suç mu" başlığı altında bir kızımızın kendine "ben güzelim" demesi yoğun tepki çekmişti.bunun üzerine birçok kişi (içinde bir kadın da var ayrıca ben de dahil) güzelim diyenin yadırganıp yerden yere vurulmasına çirkinim diyenin ise sarmalanıp pohpohlanmasına üzülerek şahit olmuştuk.

bir kadın arkadaşımız "ben çirkinim" dedi ki şefkate gömülsün,sevgi pıtırcıkları etrafında belirsin.tahminim bu yani mazallah yoksa "ben güzelim" demek kimin haddine.

ayagın var yürüyebiliyon ..kulagın var duyabiliyon ...gözlerin var görebiliyon .ALLAH tan başka ne istiyon BACUM :)

Son düzenleme:

ben de anlamıyorum bir insanın özgüvenli olup ben güzelim demesinde ne yanlış var ki kadınlar hemen üstüne atlıyorlar, hakaret ediyorlar küstah bilmem ne diye.. millet olarak mazlum edebiyatını seviyoruz galiba...

şimdi anladım teşekkürler arkadaşlar..Fakat bu da benim hoşuma gitmedi her konuyu bilmiyor olabiliriz ve ciddiye alıp cevap verdik o kadar....bir sürü bişey yazdıkki arkadaşın morali yerine gelsin diye ama daalga geçmekten başka birşey değil daha fazla vakit harcamamak lazım o halde...Böyle kinayeli başlıklar açacaksanız nick ve konu belirtin bence...

Bir baska basliga ithafen acilmis bu konu bence de.
KK kadinlarimizin ben cirkinim diyene zorla "guzelsin" demesi, ama "evet, guzelim" diyeni linc etmesi meshur ne de olsa. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…