cok cirkinim :(

hımm!!:44:

olay farklı boyutlardaymış ironik yanii...
ne diyeyim gün geçmiyor ki bu kk'da değişik olaylar,şaşkınlıklar yaşanmasın...

:) biz kadınlar birinin güzelim demesine de çirkinim demesine de katlanamıyoruz:) ama karşımızdakinin güzelsin demesine de doyamıyoruz:)

bende buraya konu açmıştım. bazı yorumlarda diğer başlıklara hitafen açılmış yazılmış. güzelim diyen kim bilmiyorum ama. ben çirkin olduğumu düşünmemin sebeblerini bir bir açıklamıştım.bu arkadas gibi oraya buraya makyaj yapıp resim koyup sonrada çirkinim demedim. kendine bakan makyaj ürünleri satan markaları ezbere bilen birinin böyle bir konu açmasının sebebini çok merak ettim. sizden ricam konuya göre yorum yapmanız. çirkinim diyen avutuluyor zorla güzelsin deniyor falan, bu yorumlar çok üzücü...

Bİ İŞE gir çalışıyorsan devam biriktir paranı estetik yaptır ufak ufak 1 senede afet olursun kadın olunca çirkin olmak zor...Bakarsan bağ olur takma kafana bu kadar

Çirkin Kadın Yoktur..
Bakımsız Kadın Vardır..

Allah Dert Verip Derman Aratmasın..
Şükür Olsun Bu Günümüze..

sarışın olmak suç mu konusuna gönderme yapılıyor gibi geldi bana da.eğer öyle birşey varsa haksız da sayılmaz aslında orda yazılanlara bende çok şaşırmıştım.
her durumda suçlunun kadın ilan edilmesi hemde bunun kadınlar tarafından yapılması.
az önce bir konu okudum kadın diyor ki eşim beni aldattı başka bir kadın arkadaşımız suçu kendinde ara diye yorum yapmış altına... düşündürücü şeyler bunlar..

anam demin başka topikteydii,nihayet gelebildi,ama sessiz biri galibaa,sessiz ve çirkin
iyiyim şekerim ,sen nasılsın,,,

bende iyiyim canım ya gördüm başlığıı hooop geldim ama aferin konu sahibine bir sürü kişiyi topladııı istediği oldu bence

Ya sanırım ben seni görmüştüm ve çok beğenmiştim o zamanlar sanırım geçen seneydi.Neden çirkinim diyorsun ki bence çok güzelsin.

Ha arkadaş bizi denemek istemiş yani öyle mi?
Yani o konudaki hipotezini test için açmış bu konuyu.
Tebrik ederim konu sahibi,işin gücün yok heralde
Töbe töbe...

İkinci evliliğinizi yapmışsınız bu çirkinlikle nasıl yaptınız derler bence siz geçici bunalım yaşıyorsunuz abatıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…