• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çirkinim

uzulme canim biz guzelizde noluyor hicbi sey.empati kurmaya calisiyorum ama biraz zorlaniyorum acikcasi.ama zor bi durumdur Allah kolaylik versin.ama uzulme ina9ncini kaybetme.bak hem ne demisler Allah cirkin sansi versin.mesela sende o yonden şanslisin.mesela bende sanssizim o yonden benimde bir eksim var .guzelle cirkinler 1-1 basliyor anlayacagin
şanslı falan değilim. Yada şanstan demek istediğinizi anlamadim:)

Slm bütün msj lari okumadım o yüzden başkalarının yazdığını tekrar edersem kusura bakma. Çirkin olmayı niye kafana takiyon ki.manken olma hayalin mi var.çünkü guzellik sadece bu işe yarar. Bence güzel ya da çirkin olduğuna karar vermek için yasin çok erken. Kaldı ki çirkin olsan ne olur.insan da güzellik dışında çok daha fazla şey vardır. Bunlari açığa çıkar bence.zira güzelliğin günü geldiğinde seni bulur.sen o zamana kadar başkalarının bi adım önünde ol

o yaşlarda benim de çok güzel olduğum söylenemez.
yıllar sonra sosyal medya da okul arkadaşlarımı ekleyince sıraya dizilmişlerdi.
görüşelim buluşalım konuşalım eski günleri yad edelim bahanesiyle hey gidi günler.
gülmüştüm hallerine katula katula :D :D

Yasin gereği bunalım geciriyorsun ben ona bağlıyorm canım geçecek inanki bi arkadaşımız vardı senin yaslarindayken oda oleyim soyleyim yok dişlerim kotu felan sonra yillar geçti dislerinide yaptrdı sayısız sevgilisi oldu buarada :KK70: hızlı biriydi yani hehe demem o ki her Korun bi topal alıcısi vardir güzellik göreceli kavramm :süslü:

şanslı falan değilim. Yada şanstan demek istediğinizi anlamadim:)
Sen o yorumu takma canm.nasıl bir egoymuş o da saçmalamış.çok şaşırdım.ben de kendimi orta güzellikte bulurum.geçenlerde lise fotoğrafımı buldum.yüzüm oturmamış bi garip tipim :eek:
Bu yaşlarda insan takılıyor.bence sen biraz fazla takılmışsın bu konuya.arkadaşının da sende bişey kıskandığını düşünüyorum.insanın yüzüne çirkinsin demek için bi sıkıntının olması lazm

Aman daha 15 yasindasin be cocuk o yaslarda hepimiz cirkindik:KK45:
Soyle 20li yaslara bir gel yuz hatlarin bir oturaun kendine bir bak o cirkinsin diyenler pesinden kosar

Onemli olan guzellik yuzde degil yurekte. İnsan olunce ahh ne guzeldi ama oldu denmiyor. Ne iyi insandi bu dunyada goctu gitti deniyor.

Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum. Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
Bende 15 yaşında öyle düşünüyordum.Merak etme geçicek:)

daha cok kucuksunnn.hele bi dur o kadar degisceksinki .ayrica cirkinlik guzellik goreceli seyler.ve ben cirkinlige inanmiyorum.eminim seninde goze guzel gelen bir yanin vardir.kendine.ozguvenini kazanman gerek bu sekilde hayatin boyunca kendini hep ezik hissedip hayatin bir cok yonunden kaybedersin.

Kuzum ya daha 15 yaşındasın ergenliğin bile bitmemiş, teselli olacaksa ergenlik zamanındaki arkadaşlarım beni şu an tanıyamıyor:) nasıl zayıf kara kuru bi kızdım. Ve senin gibi hiç kendimi beğenmezdim. Aslında yüzüm güzeldi ama fizik olarak çocuk gibiydim. Yaşıtlarım sutyen takarken bende tık yoktu ne ağlardım salak gibi :)) ama o halimle okulun en popüler çocuğu bana aşıktı.
Ben kendimi çirkin bulduğum için sürekli reddettikce köpek olmuştu cocuk :)) okulun fettan kızlarından uff ne gıcık bi kız bu yaa, kara kuru zaten diye az laf gelmedi kulağıma. Ama hiç takmazdim ne o çocuğu, ne diğer kızları. O yaşta evden okula okuldan eve giderdik.

Hem tv'de gördüğün çağla şikel in, özge Ulusoy'un okulda tipleriyle dalga geçilen kızlar olduğunu biliyor muydun?

Ayrıca kesinlikle her şey güzellik değil ve güzellik kime göre neye göre? Sen okumana bak, başarılı ol. Hayattaki gayen güzel olmak olmasın, başarılı olmak olsun, iyi bir insan olmak olsun. once kalbin güzel olsun, o illa ki yüzüne yansır sen merak etme. İlerde çok para kazanınca ısrarla yine kendini beğenmezsen de estetik yaptırırsin:)

Canım 15 yaşında bana da öyle yaptılar. Şu an hepsinden güzelim. Onlar çirkinleşti ben estetik ameliyat oldum bakımıma çok dikkat ettim vücudum zaten fitti çok iyi makyaj yapmayı öğrendim ve şimdi hepsinden güzelim tabi en büyük pay estetik ameliyatta. Güzellik elinde biraz da yaşın ufak yalnız biraz daha büyüyünce düşün bunları

Sen zaten henüz bir yetişkin değilsin, ayrıca bu neyin çıkma telaşı. En son çocukken çıkma teklifi aldım lafı gerçekten benim bakış açıma göre üzücü. Çocuklar oyunla meşgul olmalı Malesef erken ergenliğe itiliyorlar. Bu yasta cirkin olduğunu düşünme, hatta hiç bir yasta cirkin olduğunu dusunme. Senin odaklanman gereken en önemli şey eğitimin. Özgüvendir insani güzel yapan, sen önce gelecegini düşün.

Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum. Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
Canım benim daha yaşın çok küçük ama bu konuyu dert edinmekte haklısın. Çünkü senin yaş grubun için dış güzellik çok önemli. Zaten henüz ergenlik dönemindesin. Bu tür şeyleri önemsemen ve ilgi alanının sadece bedenin olması çok normal. Ama büyüdükçe bunun tek başına bir anlam ifade etmedigini göreceksin. Sen şimdilik derslerine ve kendi zihnine yatırım yap. Bu muhabbet seni çok sıkıyorsa bunun konuşulduğu ortamlarda çok fazla bulunma.

Ah be canım. O sana iğrençsin dedi sen de inandın mı. Seni kırmak için söylemiştir ya da kurduğu cümlenin ne kadar kötü olduğunun farkında değildir. Çocukken çıkma teklifi aldım demişsin ama zaten çocuksun. Yüzün şu an gelişiyor. Gelişmeye de devam edecek. Şu andaki halinin de çirkin olmadığına eminim ama büyüyünce zaten değişeceksin. Bak sana iki fotoğraf ekliyorum. Tülin Şahin'in senin yaşındaki fotoğrafı ve şimdiki hali. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Bu arada emin ol Tanrının yarattığı her kul güzeldir. Önemli olan karşındakinin nasıl baktığı.
Yanlis örnek kadının suratı estetik dolu:)) ama insanın ileri yaslarda deistigi doğru tabi

Peki daha beyaz görünmek için ne yapabilirim?

Bugün arkadaşım dediki fotoğraflarıyla milletin midesini bulandiriyormusu

ah be kızım 15 yaş daha nedir ki.. bir kere yüz ve vücut hatların bile oturmadı daha.. senin yaşıtın arkadaşların sana çirkin iğrenç demesi çok normal hepiniz öylesiniz hoşunuza gitmeyen bir davranış sergilediğinde hemen kalp kırma yoluna gidersiniz.. senin 2 yaş küçük versiyonundan var bende bana sorsan dünya güzeli ama ona sor sivilceler yüzünden hayata küsmüs durumda.. yani gelir geçer bunlar bakımı öğrenirsin vakti gelince çirkinlik uçar gider.. hem insanların kalpleri çirkin olmasın yüz çirkinliğine çözüm çok :işsiz:
Durup dururken diyorlar

Back
X