• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok çirkinim

Kuzucuk sen daha çok küçüksün bu yaşlarda böyle olman normal sen biraz büyü serpil 18 yaşını geç ondan sonra seni beğenen çok insan olur :)

Çok çirkinim diyenlere, neden se inanmak istemiyorum..
Bence hiçbir kadın çirkin değildir. Ama bakımsızdır..
Büyüklerimiz boşuna dememiş; Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur diye..
Bence öncelikle yüzün temiz olsun. kaşların güzel alınmış.. Dudak üstünde tüy olmasın.. Yüzüne de nemlendirici. Yüz şekline uygun saç kesimi, tamamdır..
Senin yaşındaki kız bunları yapması yeterli. Daha fazlasına hiçç gerek yok..

Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
canım yaş 15 normal ole hissetmen biraz yaş aldıkca değişecek o yaşlarda ole hissedilio

canım benim yaaaa.... ben de bir düşündüm de 15 yaşındayken lise 2 veya 3 e gidiyordum ve ben de aynı şeyi düşünüyordum:D biraz kendine bakarsan gayet güzel olursun eminim. ama acele etme bence. bundan daha önemli önceliklerin olmalı. okulun, üniversiten gibi.
bir de bnm dönemde okulun en favori güzel kızlarını düşündüm de çok bişi olmadı onlardan. he içleirnden biri genetik mühendisi olmuş abd de o istisna

Merhaba ben çok çirkinim mutsuzum .Yüzümde fazla belli olan bir kusur yok ama çirkinim. Bazen güzel diyen olur ama genelde beğenmezler.En son çocukken çıkma teklifi aldım. Durduk yere çok çirkinsin diyenler oldu.Küçükken güzel kız olacaksın derlerdi.Ama daha bugün bir arkadaşım iğrençsin dedi.15 yaşındayım bu arada yardımlarınızı bekliyorum.
Daha 15 indesin cnm daha ergenlikyesin daha yuzun oturmamis bence guzellesirsin takma kafana.boyle seyleri ha bide icini guzel tut disinda guzel olsun ben cirkinim dersen cirkin olursun ben guzelim dersen guuzel olursun.nasil hissedersen oyke yasarsin

Siz size "iğrençsin" diyebilecek kadar karaktersiz kişilere arkadaşım demeyi bırakarak başlayın işe.Hepimizi Allah yaratıyor.Bir insanı kusurlu bulup onun gururunu onurunu düşünmeden yüzüne vurmak asıl en büyük çirkinliktir.
Siz onlara hiçte kulak asmayın.
Güzellik gelip geçicidir.Ankara'daki apartman komşumuzun bir kızı vardı ki manken gibiydi.Trafik kazasında yüzü parçalandı...Bir daha asla eskisi gibi olmadı...

15 yaşında adriana lıma bıle ıgrenctı

ah be kızım 15 yaş daha nedir ki.. bir kere yüz ve vücut hatların bile oturmadı daha.. senin yaşıtın arkadaşların sana çirkin iğrenç demesi çok normal hepiniz öylesiniz hoşunuza gitmeyen bir davranış sergilediğinde hemen kalp kırma yoluna gidersiniz.. senin 2 yaş küçük versiyonundan var bende bana sorsan dünya güzeli ama ona sor sivilceler yüzünden hayata küsmüs durumda.. yani gelir geçer bunlar bakımı öğrenirsin vakti gelince çirkinlik uçar gider.. hem insanların kalpleri çirkin olmasın yüz çirkinliğine çözüm çok :işsiz:

daha ne yüzün ne vücudun... ikisi de oturmadı. hele bi bekle.

Bunu söyleyen kişi ya kıskanıyor dur yada sorunludur bana da arkadaşım unv göz altlarin mor saçların Kıvırcık hiç güzel değilsin diyen kız kendi burnunu gormuyordu bile birgün kbb deyken dok gel burnunu yapalım düğününe bu burunla gitme demişti oh canıma degsin rezil olmuştu beni begenmeyen kızı şimdi gör bideri bi kemik yüzüne bakilmiyor en son beni gördüğünde çok güzel olmuşsun demişti 15 yaşında çok çirkindim şimdi tam tersi biri oldum cocuktan sonra bakimsizlastim o ayrı bi konu

O yıllardaki fotoğraflarıma bakınca ben de ulan nasıl bu kadar güzel oldum diyorum :deli: insanın en sivilcelendiği ağzının burnunun orantısız büyüdüğü yaşlar hiç şeyapma zaten şimdi bile güzelsin çok güzel olacaksın. Sana iğrenç diyen arkadaşın da arkadaşlığını yiyim canını sıkma özgüvenli ol ben çok güzelim çok değerliyim de hep.:rapci:

kesinlikle sana çirkin diyenlere aldanma her bayan güzeldir.öyle bir şey söyleyen olursa seni kıskandıklarındandır :)

Tatlim ya cok takma gercekten daha cok erken.bende 15 yasinda 70 kiloydum sonrafan bi degistim ki anlatamam beni gorenler taniiyo su anda bile yasimi bile tahmun edemiyolar 10 yas daha kucuk gorunuyomusum.guzellik desen cok guzel oldugumu soyletler.sende cok ama cok guzel olacaksin.bekle ve gor.sabirli ol.

Bende senin gibi hissediyordum.Şimdi ise eminim halen ve 20 yıl önce güzel olduğuma. Ama gecmis günler geri gelmiyor .Kendine güven ve sev eminim çok güzelsin. Özelde resmini atarmisin çok merak ettim seni.

Afedersinde biri bana "İğrençsin"dese ağzının tam ortasıma tekmeyi yer :KK70:
sen çorkin değilsin eminim..Çirkin olan etrafındakiler,Arkadaşlarını iyi seç hayatım..

Hiç öyle düşünme
makyaj ile güzelleşen değişen çok kişi var
sadece makyaj yapmayı bakımlı olmayı bilmiyorsundur
youtubeye bak
kontür makyajı yaz evrim geçirenler var kuaförler yapıyor
bu makyajı ilk orada öğren sonra kendin çok kolay yaparsın

şu da bir gercek ki evet erkekler dıs güzelliğe çok önem veriyor
ama bunu makyajla belli edebilirsin

ve sakın üzülme sağlıgın yerinde şükür et canım
eminim güzel bir kızsındır

Back
X