çok çirkinimm keşke ölsem :(

Bunun kocası sabah bunu yatakta makyajsız görse "bizim kız nereye gitti" der meryemmm naptın :))
Ayrıca bir daha esmerlere çirkin dediğinizi duymayayım taş olursunuz valla,avatarımla ayarı verip gidiyorum! :)

Erkek olsam böyle tiplere aşık olurdum işte :):)

yoo size kızmadım hiç.. yazımdan öyle gözüküyo sadece. kıskançlık akrep burcundan gelio sanırım lanet bi his

Bunun kocası sabah bunu yatakta makyajsız görse "bizim kız nereye gitti" der meryemmm naptın :))
Ayrıca bir daha esmerlere çirkin dediğinizi duymayayım taş olursunuz valla,avatarımla ayarı verip gidiyorum! :)

Ayy avatarını her gördüğümde sevesim geliyor zaten. Ne minnoş kadın değil mi Audrey. Bir de Türk tipi var gibi sanki. Belgin Doruk'a benzetiyorum biraz.

yahu candice yi beğenmiyor hatun düşün güzellik anlayışı neyse artık

Bibibellammm, ya artık o tür kadınlar plastik diye bir kavram oluştu ya
o tiplerden oluyor
biraz da shop olunca çok yapmacık duruyor
Ben arkadaşın beğenmemesini yadırgamadım açıkçası

o tiplerden oluyor

ilginç ne güzel siz farklı bir düşünceye şok olmadınız tebrikler.. o kadar yapay insanlar güzel sayılıyor ki bazen sinir olyorum kadında heryer plastik

Neden illa ki sarışın? Güzelliğin böyle bir kriteri mi var?? Ben kumral yada esmerleri daha güzel bulurum açıkcası sarışınlar hep bişey eksikmiş gibi gelir. Bence sizde güzel bir bayansınız. Öncelikle kendinize güveniniz ve saygınız olsun :)

''annem ölsün'' lakırdısını serdar ortaç moda etti bu aralar :) yeni stil yemin etme şekli zannımca .. anası duysa kafasını kırar.

yahu candice yi beğenmiyor hatun düşün güzellik anlayışı neyse artık

İşte bu biraz da fazla magazin okumaktan güzellik standartlarımız yükseldi o yüzden. Eskiden bir kadına güzel denilirmiş geçilirmiş şimdi öyle mi kulak memesinden tut, alın yapısına, saç uçlarına kadar inceliyoruz. Yok şunun selüliti var, yok şunun bacağı şöyle yok şunun alt kirpiği şöyle. Valla ben hiç duymadım eski kuşaktan insanların 'Hatçe güzel ama bel bölgesinde yağlanma var .' dediklerini aman ne gerek var, güzel de geç işte eski kuşaklar gibi.

Senin bu idolünü tanımam etmem şimdi baktım da ben de bunun kulaklarını büyük buldum mesela.

Sen o idolün gibi olsan da biri bir kusur bulabilir yani kapiş

Güzel bakan güzel görür. Dua et sana güzel bakan biri çıksın karşına, ne sarı saç istersin, ne renkli göz..

fotom yok burda ama siz beni anladınız
bılgısayarında yok mu?
annenın üzerine yemın ettıgın için inanıyorum bu konunun gerçekliğine. anladım, sen benı anladın mı?
güzellik görecelidir
bakım şart
giyim tarzı önemli
saç, makyaj önemli..
yani, bunları çok ucuza yapabılırsın
pahalı şeyler degıl bunlar

o tiplerden oluyor

e candice onlardan değil bence canım yani çok aşırı değil biraz fazla dudağını şişirtiyor okadar defilede de shop yok heralde izliyoruz ailecek

yoo size kızmadım hiç.. yazımdan öyle gözüküyo sadece. kıskançlık akrep burcundan gelio sanırım lanet bi his

akrep misin baştan söyleseydin ya :)))

şaka bi yana yaradılışın böyledir..

illa kötü yanlış ya da anormallik değil bu..

ama bence kendine dönmeye çalış..

insan kendiyle ilgili olursa kendi hayatına daha fazla odaklanırsa bence azalıyor bu tür hisler..

yaşın büyüdükçe hayat ister istemez seni daha "senci" yapacak.. azalacaktır bu duygu..

güzellik mutlu olmak için bir kriter değil..

mutlu ve huzurlu insan güzel aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…