- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
ya ne bileyim canm rus kadınlar veya sarısın diğer kadınlar hep sveiliyor yaondan sanırım
Arkadasım onu sevmıyorum bunu sevmıyorum oyum yok buyum yok cırkınım fılan napalım öl o zman
sukretmeyı bıl bıraz
Arkadaslar sna onerı soruyor yok mok ne yapsınlar daha
Saçını iyi bir kuaföre boyat (yoksa çingene gibi oluyor insan) iyi bi marka lens al bak nasıl sarışın oluyorsun esmer sende güneşe fazla çıkma öyle kapkara olmazsın
ya ne bileyim canm rus kadınlar veya sarısın diğer kadınlar hep sveiliyor yaondan sanırım
ama öyle deme üzgünüüm çoksağolsun arkadaşlar zaten onlar yazdıkça ii hissettim
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
ama canımcım doğal sarışın o kadar az ki Türkiye de, görüp özendiklerinin %95 i yapay sarışındır zaten...
ama ben yapaylığı sevmem ki hiç
canım sen bi psikoloğa görün istersen nedir bu kıskançlık rabbim herkezi özene bezene yaratmış yaptığn isyana giriyo.güzel olsan eline ne geçicek.yakışıklılarlamı dolu olucak sanıyosun etrafın.o dışardan gördüğün çok güzel kadınlar erkeklerin gözünde eğlenmelik.önce kendine güven kendinle barış.gereksiz insanları kıskanma.bnde güzel değilim eşim beğeniyo ki evlendik daha ne olsun eşimden başkası beğenmesin bni gerekte yok.
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
Eee ne olacak o zamanyeniden yaratılamıyacığına göre ne emmeye geliyorsun ne gömmeye ne yapalım biz derdin ne
avatardaki sensin demi ne güzelsin
Canım ya,bu konuyu çok kafaya takmışsın sen,birhayli sorun haline getirmişsin.Yani şu an,bu yazıyı yazarkenki sıkıntını düşünerek seni anlamaya çalışıyorum ama kendine de haksızlık etmen bence sağlıklı birşey değil.Sürekli çevrendekilere göre kendini kıyaslamak kıskançlıktan kıvranmak,üzülmek,moral bozukluğu ve kendine olan saygını yitirmekten başka neye yarar?Onu beğenir benden daha çok gibi bir şey yazmışsın.Erkek arkadaşını ya da hoşlandığın kişiyi mi kastettin?Yani olay sırf bu ise,başka şekilde fikir vererek biraz içinin rahatlamasını sağlayabiliriz belki.Neye göre,kime göre çirkiniz?Herkes kendine göre güzel ya da çirkin olduğunu düşünebilir bazen.Komple kusursuz bir güzellik ya da her anlamda çirkinlik neye göre belirlenecek?Herkesin hoş olan bazı özellikleri ya da o kadar da mükemmel olmayan bazı yerleri vardır.Benim de saçlarım sarı değil,minyon bir tipim,bücürüm,zayıfım mesela.Şimdi ben özellikle bu yaz sezonunda,hele turistik bir yere gidip Rus kadınlarına baksam örneğin.Uzun boy,sapsarı saçlar,mavi gözler,dolgun kalça ve göğüsler vs...Evet,onlar kadınsa ben neyim? diye sorası gelir insanın.Fakat bu da bizim gibilerin çok çirkin olduğu anlamına gelmezki.Kıskansak ne olacak?Ortalamaya vurduğunda kaç kadın Victoria Secret's mankeni gibi full güzellik abidesi?
herkes beğensin demiyorum ama birisi beğensin ama en çok beğensin demi
canım doğal sarışınım renklı gozluyum allaha sukur rabbım yaratmış guzelım
ama benı güzel yapan bunlar degıl ne kadar esmer var ben cok beyenıyorum cıkolota gıbıler sımsıyah zeytın gıbı gözler hersey mavı yesıl goz sarı sac degıl kı :26:
Eee ne olacak o zamanyeniden yaratılamıyacığına göre ne emmeye geliyorsun ne gömmeye ne yapalım biz derdin ne
vücudunda bır yerın eksık olsaydı, işte o zaman anlardın hayatın gercek anlamınımerhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
canım doğal sarışınım renklı gozluyum allaha sukur rabbım yaratmış guzelım
ama benı güzel yapan bunlar degıl ne kadar esmer var ben cok beyenıyorum cıkolota gıbıler sımsıyah zeytın gıbı gözler hersey mavı yesıl goz sarı sac degıl kı :26:
vücudunda bır yerın eksık olsaydı, işte o zaman anlardın hayatın gercek anlamını
işte o zaman; keşke dünyanın en çirkini olsaydım da, bir yerlerım eksık olmasaydı derdın.
belkı bu aralar sınırlerin bozuktur, ondan böyle hıssedıyorsundur
o biri seni beğenmiyosa sende gitme peşine.şimdi beyensin istersen ilerde iyiki olmamış dersin.herşeyde vardır mutaka bi hayır.seni beğenen erkek mutlaka vardır.yaşın kaç senin merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?