çok çirkinimm keşke ölsem :(

Allah başka dert vermesin 😒 böyle yaparak günaha giriyorsunuz Allah her birimize ayrı güzellikler vermiş neden bu kadar olumsuz düşünce içindesiniz 😒 kendinizi sevmeyi deneyin biraz bana kalırsa, arkadaşlar demişler bu kadar özeniyorsanız o insanlara saçlarınızı boyayın lens takın giyiminizde daha özen gösterin 😎 dünyada ki tüm kadınlar çok çok güzel değil herkes kendine bakıyor giyimi olsu. Saçları olsu kilosu olsun sizde bunu yapabilirsiniz 😇 bana kalırsa hayata bu kadar olumsuz bakmayın daha büyük dertler var şu hayatta şükredin her zaman halinize 😕😕😕

saçımı sarıya boyat ve lens al

kıyamam ya :) koy bir fotograf o zaman moral olur yorumlarımız sana

fotom bile yokki benim bu pc de hiç yok zaten iki üç tane var onlarda pc de yok..yinede moral oldunuz sağolun çok ihtyacım vardı psikologa gitme imkanım yok siz ondan daha faydalı oldunuz arkadaşlar

:18::18::18::18::18:

hep birileriyle avatarım çakışıyor ben kendime avatar yapayım bari

bi yorum okuyorum avatardan dolayı bibi yazmış zannediyorum, Allah allah bibi böyle yazmazdı ama diyorum, bi bakıyorum muckss öpücüğü anlıma yiyorum yani, bibim kendi resmini azcık benim ki gibi belirginliğini azalt kullan, eşin benzerin olmaz vallahi

öncelikle en kısa zamanda şu profil adından kurtulmalısın ...bence sorun güzel ya da çirkin olman değil sorun kendine güvenmemen...senden başkasını beğenecek adama yol ver zaten bunu der etme

ama ben çok güzelim sonra herkeş aşık olur bana

onu neden dedim biliyormusunuz kimse kimseye çirkin demiyor acıdığındann

kız ne alaka acımakla
bak bır makyaj yapıyorum fıstık gıbı oluyorum
bırde doğal halımı gor evdekı o zman bende o halıme orantıyla cırkın demesek bıle hos bır kelıme degıl cunku
baya bır fark oluyor arada
bırazda senın elınde bu gıyımıne yon erırsın makyajını degıstrrsın saclarını falan acımak ne alaka

Tövbe estağfurullah bir kere bu zevk meselesi, sen kafanda sadece sarışınlar renkli gözlüler
güzeldir, çekicidir diye takıntı yapmışsın. Çok saçmalamışsın.

Mesela ben sarışın erkeklerden hiç hoşlanmam, ilgimi çekmez.

Erkekler için de böyledir eminim , herkesin beğenisi başkadır.

Gözleri güzel yapan da rengi değil, bakışların etkileyiciliğidir..

Çok rahatsızsan da boya saçını, lens tak aynen.
Sağlıklıyım ne mutlu saçlarım var, ne mutlu görüyorum diyeceğine ölsem diyorsun yaa Allah akıl versin.

Nedense konu bana gerçek gibi gelmedi..Can sıkıntısından açılmış sanki

gerçek inanmasanızda doğduğumdan beri cebelleştiğim seyi burda itiraf ediyorum beni nasıl yiyip btirdiğini anlatsam şok olursunuz
mesela ayna görünce kaçarım güneşte durmam çirkin gözkcem yüzmde akne leke bşi gözükür diye
o kadar acaip tavırlarım var insanların yüzüne bakmadan yere bakarak konuşuyorum
bu sosyal hayatımı berbat edyor

sarıya boyat o vakit
lens de takarsın
günümüzde her şeyin çözümü var

benim takıntım üst boyutlarda çok hemde altta yazdım medcezire cevaben utanyoorum dalga geçersiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…