- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
saçımı sarıya boyat ve lens almerhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
önemlı olan o zaten. ayrıca öyle çirkin, bakımlı hatunlar var ki, yanında bır de özguven.. o zaman güzel sanıyor ınsankendinden memnunsan ne güzel
şükrediyorum ama belliki sende çok güzelsin böyle diyenler hep güzel olanlar
geçer mi ki
onu neden dedim biliyormusunuz kimse kimseye çirkin demiyor acıdığındann
kıyamam ya :) koy bir fotograf o zaman moral olur yorumlarımız sana
:18::18: :18:
hep birileriyle avatarım çakışıyor ben kendime avatar yapayım bari
ben güzel değilim bak gerçekten ama öz güven tavan nedenseher şey güzellikle olsa keşke
merhaba artık dayanamıyorum kıskançlıktan çatlıcam Allah herkese nası güzellikler veryor benim eksğim ne neden gözlerim kahverengi neden saçlarım sarı değil ..hep bunun kompleksiyle yaşadım hala da yaşıyorum yetti canıma..buda dert mi demeyin ama yeminle herşeyi bozuyor bu benim psikolojimi de kimseyi sevemiyorum kıskanuyorum sarısın biri görsem .onu beğenir benden çok daha diye hep öyle yeter
:18::18::18::18::18:
bi yorum okuyorum avatardan dolayı bibi yazmış zannediyorum, Allah allah bibi böyle yazmazdı ama diyorum, bi bakıyorum muckssöpücüğü anlıma yiyorum yani, bibim kendi resmini azcık benim ki gibi belirginliğini azalt kullan, eşin benzerin olmaz vallahi
onu neden dedim biliyormusunuz kimse kimseye çirkin demiyor acıdığındann
Nedense konu bana gerçek gibi gelmedi..Can sıkıntısından açılmış sanki
Tövbe estağfurullah bir kere bu zevk meselesi, sen kafanda sadece sarışınlar renkli gözlüler
güzeldir, çekicidir diye takıntı yapmışsın. Çok saçmalamışsın.
Mesela ben sarışın erkeklerden hiç hoşlanmam, ilgimi çekmez.
Erkekler için de böyledir eminim , herkesin beğenisi başkadır.
Gözleri güzel yapan da rengi değil, bakışların etkileyiciliğidir..
Çok rahatsızsan da boya saçını, lens tak aynen.
Sağlıklıyım ne mutlu saçlarım var, ne mutlu görüyorum diyeceğine ölsem diyorsun yaa Allah akıl versin.
Nedense konu bana gerçek gibi gelmedi..Can sıkıntısından açılmış sanki
çirkin misin yani çirkin olan böyle mutlu olmaz bence hiç
ama ben çok güzelim sonra herkeş aşık olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?