çok çirkinimm keşke ölsem :(

ama öyle deme bibibella piskolojim bozuk ondan zaten burda içimi döküyorum

güzelim git bir kuaföre boyat saçları, yaptır brezilya fönünü.. al bir de doğal lens bitti gitti.. tv de seyrettiğin tiplerin hangisi öyle doğuyor sanki bunlar yapaylık değil ki, ayrıca kendini iyi hissettikten sonra ne önemi var

sen istersen albümlere resim koy, biz sana fikirler verelim.. ne dersin
nasılsa o beden o yüz sende, daha lımlı hale nasıl getiririz bakalım, ki eminin gayette güzel bir kızsındır. yahu hiç bir şey olmasa gençlik var.. kaç yaşındasın

saçlarım düz baya zaten siz beni görseniz eminim güzel bile dersiniz

21 yok beğeniyor ama ben yinede emin depğilim kendimden

belli zaten yaşından sağlığın yerinde elin ayağın tutuyosa şükür et haline.ayrıca beğenmiyosa beyenmesin o onun srunu bi erkeğe kendinizi beyendirmek için totosunu kaldırıp havalara sokmayın kendilerini bişey sanarlar.seni seven en tipsiz halinde bile sever öyle çok güzel olman şart değil.

şimdi yok hiç resmim çünkü foto çektirmem ben ama siz görseniz eminim çirkin demezsiniz

Allah akıl fikir versin..
Yaş kaç? Genelde ergenler güzel olduklarını duymak için böyle şeyler söylerler.
Teselli edemicem normal değil yazdıkların.

şimdi yok hiç resmim çünkü foto çektirmem ben ama siz görseniz eminim çirkin demezsiniz

Bence değişime üye adından başla önce. Çirkinnn diye vurgulamışsın ne kötü.

Ayrıca bu ne şimdi, görseniz eminim çirkin demezsiniz. Nedir ki o zaman sıkıntın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…