- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
buna bu kadar takılırsan allah öyle bir dert verır ki unutursun bu halınısanırım öyle bazen kendimi saklamak istiyorum böyle keşke görünmezlik iksiri olsa keske
ama öyle deme bibibella piskolojim bozuk ondan zaten burda içimi döküyorum
Kaygısız yaşanmazmış. Senin kaygın da bu olsun, geçecek nasılsa.
güzelim git bir kuaföre boyat saçları, yaptır brezilya fönünü.. al bir de doğal lens bitti gitti.. tv de seyrettiğin tiplerin hangisi öyle doğuyor sankibunlar yapaylık değil ki, ayrıca kendini iyi hissettikten sonra ne önemi var
21yok beğeniyor ama ben yinede emin depğilim kendimden
sen istersen albümlere resim koy, biz sana fikirler verelim.. ne dersin
nasılsa o beden o yüz sende, daha lımlı hale nasıl getiririz bakalım, ki eminin gayette güzel bir kızsındır. yahu hiç bir şey olmasa gençlik var.. kaç yaşındasın
saçlarım düz baya zaten siz beni görseniz eminim güzel bile dersiniz
buna bu kadar takılırsan allah öyle bir dert verır ki unutursun bu halınışükret haline
en azından sağlam bir insansın, kımseye ıhtıyacın yok.
ayol karıştırıyorum avatarlanızdan sizi, sabahtan beri muckss bibi diye okuyorum.. Yapmayın yazık biz garibanlara, biriniz değiştirin avatarınızı
normal bir tipimşükrediyorum ama belliki sende çok güzelsin böyle diyenler hep güzel olanlar
bak ne güzel aslında kendine güveninde var, yok değil yaniii
ayol karıştırıyorum avatarlanızdan sizi, sabahtan beri muckss bibi diye okuyorum.. Yapmayın yazık biz garibanlara, biriniz değiştirin avatarınızı
saçlarım düz baya zaten siz beni görseniz eminim güzel bile dersiniz
şimdi yok hiç resmim çünkü foto çektirmem benama siz görseniz eminim çirkin demezsiniz
normal bir tipimöyle ahım şahım bir şeyım yok. emınım sende durumu çok abartıyorsun
Amın cumlemızı ınsallah teşekkür ederım böyle düşünme sağlık en onemlısıne şanslısın Rabbim nazardan korusun seni
Bence değişime üye adından başla önce. Çirkinnn diye vurgulamışsın ne kötü.
Ayrıca bu ne şimdi, görseniz eminim çirkin demezsiniz. Nedir ki o zaman sıkıntın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?