- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben ara sayfalari okumadim ama bizim cektigimiz regl sancisi ve doktora gitme vs ile bunun ne alakasi var canim?
Koca adamin ali pipisindeymis surekli
Koca adam kusurabakma
Bu devirde, ya benim elim oramda surekli ayip denen birseu var.ben buna bir care bulayim vs vs vs diye kendi kendine birsey dusunmesi illa ki lazim
Mutlaka elinde akilli telefonu dusmiyordur kardesinin herkes gibi
Internet var
Acar okur.
Bir arkadasina danisir belki
Ne bileyim yani yasi ufak degil.
Valla uzuldum ben kardesine
Esin konussun hemen
Konu sahibi bize kızdın ama 11 yaşında cocuktan bahsetmiyorsun 21 yaşında koca adam artık bu tarz şeyleri düşünemiyorsa daha ciddi bir durum var demektir
ben oğlumu sünnet ettirdim özel bir hastanede. doktorumuz harika bir adamdı. ve konuşurken yanlış ve mahalle arası yapılan sünnetlerden bahsettik. penisin yanlış sünnet edilmesi yani çok kesilmesi sonucu uyarılan kısımları çok fazla dışarıda kalır ve bu sürekli ereksiyon halinde olmak demektir. kendi çamaşırınızın size değmesi bile ereksiyona sebep verir. sünnetin yapıldığı yer çok önemlidir dedi. bence öyle bir problem olaiblir. ve kendisi de rahatsız olduğu herkes oraya baktığı için eliyle kapatmaya çalışıyor olabilir.
Külot giymediği içindir. Bi kaç tane boxer alın verin giysin/ kardeşten utanmayı da ilk defa gördüm.
Ben direk söylerdim.
Neden bir Dr a gitmesine ikna etmeyi düşünmek yerine burada konu açtinız anlayamadım elbette normal bir durum değil belki psikolojik belki biyolojik bir rahatsızlık ki oldukça dikkat çeken bir durumdaymiş hangi çağdayız Allah aşkına her şehirde bir çok hastane var hiç mi Dr a danışmayı düşünmediniz buraya yazana kadar millet sapık diye lakap mı taksın kardeşinize!
ayrıca sünnet olma yaşıda çok geç olmuş uzman drlar ya doğduğu zaman yada 7 yaşında yapılmasını uygun görüyorlar belki bu durumda etkilemiş olabilir. Yalnız hissetmesin kendisini onu yanında olduğunu ve destekleyen, izah edip açıklayan bir kişi olsun diğer msjda da yazmıştım. baba yardımcı olmayacak ise eşiniz destek çıksınOnemli olan ilk gidiş ki kardesim asiri utangac 12 yasinda sunnet oldu ve apartmani birbirine katti acmamak icin aciyo diye korktugundan degil gormelerini istemedigi icin. Bu durumda psikolojisini bozmus olabilir bilemiyorum. Mesela ben kadin dogumu hep ozel bolgemize bakiyolar sandigim icin gitmiyordum zamanla ogrendim. Bende bunun icin bizden ornek verdimm...
ayrıca sünnet olma yaşıda çok geç olmuş uzman drlar ya doğduğu zaman yada 7 yaşında yapılamasını uygun görüyorlar belki bu durumda etkilemiş olabilir. Yalnız hissetmesin kendisini onu yanında olduğunu ve destekleyen, izah edip açıklayan bir kişi olsun diğer msjda da yazmıştım. baba yardımcı olmayacak ise eşiniz destek çıksın
doğru söylüyorsunuz. erkeklerin beden yapıları bayanlarınkinden farklı olduğu için uyku halinde bile böyle durumda oluyorlar boşalmama durumunda kasık ağrısına filan sebebiyet veriyor.Sürekli erekte şekilde olduğundan kapatıyor sanirim olmadığı zamanda alışkanlık olabilir
Ama hep ereksiyon oluyorsa altında başka problem olabilir. Soncta boşalması lazım , psikolojik olarak birşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?