- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
tövbe tövbebelki bir sağlık problemi vardır.kendiside kapamaya çalışıyor sanırım eliyle demekki rahatsız bu durumdan. bazı erkekler öyle oluyorlar,onların da elinde olan bir durum değil bence zamanla geçer belki.sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.
Ergenlikten oluyor sanırım. Gözünüz niye çocuğun şeyinde ben anlamadım. Eliyle de kapatmaya çalışıyor galiba istemsiz olarak. Gözünüzü başka yere çevirin, görmezsiniz.
Esiniz veya babaniz yani akli basinda bir erkek konuşsun.Baska bir yolu yok.
Disardaki insanlar bilmez sonucta.Sapik falan sanilir ters bir durum cikmasin.
Babanız bu durumun neresinde?
Şöyle bi baba-oğul sabah ereksiyonundan başlayıp kamyon devirmelere kadar konuşsalar mı acaba?
Arkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.
Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.
Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..
Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.
Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde
Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...
Ne zamandır bu durum bu şekilde? Benim kardeşim de 17 yaşlarındayken böyleydi ama kendisi o kadar rahatsız olurdu ki otururken kucağında hep yastık olurdu . elinde yastıkla oradan oraya koşturur dururdu . Daha sonra bu durumu kendisi mi çözdü , kız arkadaşı ile mi çözdüler bir fikrim yok ama durum değişti.
Tatmin olmuyor olabilir mi? 21 yaşında gerçi büyük ama başka neden böyle olsun ki ?
Eliyle gizlemeye çalıştığını düşündüm ben; demek ki durumun o da farkında. Erkek erkeğe konuşma yapılsa iyi olabilir belki.
Babam mumkun degil konuşmaz eşim kendi teklif etti konuşmayi ben yok dedim. Tamam mi deseydim acaba cunku kardesim cok utangac blmiyorum nasl tepki verir. Farkinda oldugumuzu düsünurse daha da icine kapanmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?