• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok afedersiniz...

21 yaşında kocaman insandan bahsediyoruz küçük bir çocuk ergen falan değil .
Ergenlikten falan değil yanlış olduğunu bile bile yapıyor
Herkesin içinde yapıyorsa sizde herkesin içinde doğru düzgün edebinle terbiyeli otur diyebilirsiniz buna hakkınız var

Sorun görseydim şaka yapmazdım bu kadar basit. Mahalle kavgasına çevirmeye doğru yok aldın hadi bakalım daha neler diyceksin bakalım fbfjfjf
Yaşın kaç senin yahu?Ciddi soruyorum..Yani belli bir olgunluğun yok..bilgin yok ama her cevapta bana göre diyerek aklınca bilmişlik tasliyor kendin komik duruma düşüyorsun..Allah sanada bir an önce şifa versin ne diyeyim bu da bir çeşit rahatsızlık BANA GÖRE:)))

Yaşın kaç senin yahu?Ciddi soruyorum..Yani belli bir olgunluğun yok..bilgin yok ama her cevapta bana göre diyerek aklınca bilmişlik tasliyor kendin komik duruma düşüyorsun..Allah sanada bir an önce şifa versin ne diyeyim bu da bir çeşit rahatsızlık BANA GÖRE:)))
23 yaşında ergenle uğradıyoruz :27:

Sorun görseydim şaka yapmazdım bu kadar basit. Mahalle kavgasına çevirmeye doğru yok aldın hadi bakalım daha neler diyceksin bakalım fbfjfjf
Yavrucum sen bi büyü ondan sonra yok yana yatırsın yok amuda kaldırsın muhabbetlerine gir sürekli erekte gezen bir erkeği normal görmeni gençlik ateşine veriyorum :deli: büyüyünce normal olmadığını anlarsın :KK53:

21 yaşında kocaman insandan bahsediyoruz küçük bir çocuk ergen falan değil .
Ergenlikten falan değil yanlış olduğunu bile bile yapıyor
Herkesin içinde yapıyorsa sizde herkesin içinde doğru düzgün edebinle terbiyeli otur diyebilirsiniz buna hakkınız var

Yanlış anladınız sanırım. Dokunma amaçlı dememiş eli sürekli orada derken...

Genç adam sürekli erekte halde olduğu için, kamufle etme amaçlı elini tutuyormuş önüne:110:

Yavrucum sen bi büyü ondan sonra yok yana yatırsın yok amuda kaldırsın muhabbetlerine gir sürekli erekte gezen bir erkeği normal görmeni gençlik ateşine veriyorum :deli: büyüyünce normal olmadığını anlarsın :KK53:
Sürekli erkte değildir böyle birşey mumkunmu öyle denk geliyordur 24 saat ablasiyla bir arada değil ya... Ya tam boşalma saglayamiuo tabi buda sağlık sorunun dan kaynaklanabilir... Ya da aşırı istekli bir insan en ufak şeyden bile tahrik olup erekte oluyordur....

Yanlış anladınız sanırım. Dokunma amaçlı dememiş eli sürekli orada derken...

Genç adam sürekli erekte halde olduğu için, kamufle etme amaçlı elini tutuyormuş önüne:110:
bir erkek kamufle etmek için eliyle tutmaz ama :)

Sürekli aralıksız böyle bir durumu olan erkek coktaaaannnn urologa gitmiş olurdu eger bi rahatsizligi olsaydi . ailesine bile söylemesine gerek yok 21 yaşında insan çünkü .
Ona göre kıyafet ve camasir da giyebilir 21 yasinda insan bunu dusunemiyorsa daha da ciddi sorunları var demektir zira ...

Gözle görülür bir şekilde sürekli her ortamda erekte ve eli orda olunca bunun görüldüğünü ,farkedildigini bilerekçözüm aramamasi bilerek yaptığını gösterir .
Bu yüzden masum olduğunu düşünmüyorum
21 yaşında insan bu çocuk değil çünkü

Son düzenleme:
Sürekli erkte değildir böyle birşey mumkunmu öyle denk geliyordur 24 saat ablasiyla bir arada değil ya... Ya tam boşalma saglayamiuo tabi buda sağlık sorunun dan kaynaklanabilir... Ya da aşırı istekli bir insan en ufak şeyden bile tahrik olup erekte oluyordur....
Öyle bir hastalık var ama anlatımindan ben öyle düşündüm eli hep ordaymış havuza atlarken bile eliyle kapatıyormuş :110:

Öyle bir hastalık var ama anlatımindan ben öyle düşündüm eli hep ordaymış havuza atlarken bile eliyle kapatıyormuş :110:
Doğru bazı insanlarda sık tahrik olma boşalma durumu var hastalık psikolojik rahatsizmis... Hiç alakasız birseyden bile tahrik olabilyormuslar.. Sosyal açıdan da çok sıkıntılı birsey... Eli alışkanlık olmuş bence tırnak yeme gibi sürekli tekrarlayınca alışkanlık yapmıştır.. En doğrusu eniştesi konuşcak derdini anlayacak ona göre doktora gotururler...

bir erkek kamufle etmek için eliyle tutmaz ama :)

Sürekli aralıksız böyle bir durumu olan erkek coktaaaannnn urologa gitmiş olurdu eger bi rahatsizligi olsaydi . ailesine bile söylemesine gerek yok 21 yaşında insan çünkü .
Ona göre kıyafet ve camasir da giyebilir 21 yasinda insan bunu dusunemiyorsa daha da ciddi sorunları var demektir zira ...

Gözle görülür bir şekilde sürekli her ortamda erkekte ve eli orda olunca bunun görüldüğünü ,farkedildigini bilerekçözüm aramamasi bilerek yaptığını gösterir .
Bu yüzden masum olduğunu düşünmüyorum
21 yaşında insan bu çocuk değil çünkü
Ben sürekli tekrarlaninca alışkanlık olmuştur diye düşünüyorum utanma dan değil yani

Back
X