Çok çok afedersiniz...

Siz bilmeyin görmeyin duymayın; madem abi yok, baba etkisiz eleman (Ki çok yazık) eşiniz devreye girsin, "Erkek erkeğin halinden anlar olm biz de geçtik bu yaşlardan" diyerek samimi bi sohbet etsinler.

Gw bu gidişle konuşma işi sana kalacak benden söylemesi :D

Babanız yok mu neden konuşmuyor ya da eşiniz konuşmak istemiş neden reddediyorsunuz bu bir tür rahatsızlık o da gizlemeye çalışıyor demek ki ayrıca dışarıda okulda sosyal çevresinde nasıl rahat ediyor ne yapıyor? kimse konuşmazsa nasıl anlatacak derdini o çocuk görmezden neden geliniyor anlamadım ki o yaşta kendi kendine ejekülasyon oluyordur o yapmasa uykusunda olur nasıl hep öyle oluyor ama şikayet etmek yerine çözüm bulun belli ki o da rahatsız bu durumdan

Arkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.

Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.

Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..

Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.

Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde

Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...
Hanfendi anne veya babanızla konuşun durumun ciddiyetini psikoloğa götürsünler.ergen psikoloğuna.sapık zanneder insanlar.ben sokakta görsem sapık diye bapırırım sorun cıkarırım mesela

Şmdi bizler biliyoruz eliyle gizlemeye calistigini ama baskasi anlamazki bu durumu.
İyi de anlatiminizdan bildiğiniz anlaşılmıyor. Gayet pipisi ile oynamayı seven bir kardeşim var gibi yazmışsınız. Hatta şeyi ortada dolaşıyor diyince ben herhalde don giymiyor diye düşündüm.

Arkadaşların anlatımından bir ereksiyon problemi olduğunu ve çocuğundan bunda rahatsızlık duyup eli ile gizlemeye çalıştığını anladım. Konuşsaniz ne olacak. Alın endokrinoloji ye götürün. Bir diğer konu da masturbasyon tabi. Bazıları dini sebepler ile kendini engelliyor olabilir lakin bu durumda gördüğünüz gibi gerekli işte. Konuşacaksaniz belki bunu konuşursunuz.

Ayy bu durum kötü şeylere sebep olabilir. Bence konuşsun birisi açık açık.
Yani masturbasyon filan yapsın okusun birşeyler :KK64: ben olsam ne yaparsım diye düşündüm ama sanırım konuşurdum güzel bir dille.

Biri 18 biri 12 yaşinda oglum var .Herseyi konusurum ,söylerimde .Kimse konusmuyorsa oğlum niye elin oranda ,niye durmadan kalkık ,kilodun mu dar durum nedir .Bak ben elim oramda dolaşsam iyi olurmu derim .Ne var bunda .Ben mi garibim anlamadım ki.

Bende konuşurdum gariplik sizde değil. Bence konuşulmalı.

Boyle bir rahatsizlik oldugunu duymustum, dr gitmesini saglayin, cocugun elininn orda olmasinin sebebi surekli kendi istemi disinda olmasi oda bundan rahatsiz olabilir ama engel olamiyor. Bu rahatsizligin bilimsel adida vardi, mutlaka uzman bir urologa goturun..

Kac yildir devam eden bir sorunu hepiniz gormezden gelmissiniz. Bir de buraya konu acmissiniz ne yapsak diye. Gercekten bir urologa goturmek akliniza gelmedi mi? :olamaz:
Şaka gibi gercekten. 21 yasindaki cocuk da bi problem oldugunu nasil anlamamis hayret. Sizin ailede bi tuhaflik var. Cahillik başa bela.

Bence eşiniz konuşabilir.. yani sakince ,erkek erkeğe hallederler.ergenlik döneminde oluyo böyle seyler abimi hatırlıyorum hep yastık koyardı otururken kucagına. Belkide kapatmak için elini koyuyor..

Aslinda doktora randevu alsak gondersek mantikli ama neden doktora gidecegini de esim anlatir artik :)
Bakin yanlış yoldasınız.Esiniz önce konuşacak sonra da beraber doktora gidecekler.
Böyle bir çocuk tek başına doktora gider mi sizce hayatta gitmez bence.
Utanırsa da utanacak yani yapacak bir sey yok.
Belki penis boyu çok büyük belki testislerin boyutunda vs.sikinti var belki ciddi bi hastalığı var kardeşinizin.
Bunca yıldır hicbir şey yapmamaniz cok tuhaf zaten.

Ilk baslarda bizede normal geldi neyse dedik gectik gun gectikce daha cok gozumuze batar oldu benim bekar gorumcem var mesela onlar yanyana otururken bile kardesimin eli orasinda. Yani gorumcem dusunmezmi sapikmi bu diye ya da baska kiz
Bu kadar tecavuz olaylarinin arttigi bor donemde kardesinin etraftan sapik muamelesino gormesini istemiyorsan esin mutlaka konussun
Bilmeyen tanimayan sapik sanar valla

Bellli ki surekli ereksiyon halinde
Ya da ereksiyon olma korkusuyla istemsizce sakliyor

Acilen esin konussun
Neden boyle yaptigini sorsun

Gerekirse..ablana soylemem aramizda abicim halledelim sorun neyse..gibi samimi yaklasin
Yazik cocuga

Ablası olarak üslubunuz çok itici geldi bana. Madem çocuk utanıyor ve saklamaya çalışıyor neden bize "eli hep seyinde kaçacak mi sanıyor" falan diyorsunuz? Düzgünce "kardeşim de durumdan rahatsız" desenize. Ben ilk okuduğumdan cocuk hep oynayıp sapiklik yapıyormuş sandım

Ağzınıza sağlık bende aynı şeyi düşünüyorum.
Konu sahibi üslubun banada çirkin geldi.

Arkadaşlar direk konuya girecegim. Benim kardeşim var 21 yaşnda icine kapanik bir çocuktur.

Yaklaşık birkaç yıldir kardesimle yanyana gelmekten çekinir oldum. Eşimin bile dilinde bu olay hemen olaya giriyorum.

Kardeşimin çok çok afedersiniz ama şeyi ! hep meydanda ve hep eliyle tutuyor.. Şort giyse meydanda ve o da farkinda olacak ki surekli eliyle tutuyor ve inanilmaz derecede rahatsiz edici. Dişarı cıktigında da öyle birgun elinin orda olmadigini gormedim hep elini orda tutuyor. Eşim ve annem de farkinda hatta eşim hicbirsey yapmiyormu bu cocuk hep meydanda falan diyor..

Biliyorum cok sacma bi konu ama cidden çok can sıkıcı birsey.

Şimdi diceksiniz ki sizde oraya mi bakiyorsunuz. Hayir zaten uzun boylu kendisi daha iceri girer girmez orda dik bir sekilde durdugu belli. Inanin cok utaniyorum kardesim o benim ama çok canım sıkılıyo bu konuya çunku surekli eli orda. Yani herkesin dikkatini cekebilecek bir sekilde

Kizlar anlatabildimmi bilmiyorum ne yapilabilir ne diyebiliriz yardimci olurmusunuz cunku ben yan yana gelmekten cekiniyorum artik.. Boyle bir konu actigim icinde cok utaniyorum...
babanız hayatta mi beraber misiniz
bence en uygunu babanın konuşması
onu yanlış anlamaz gücenmez
bir sorun varsa tedavi olsun
gerçekten çok rahatsız edici dışarıdan bakan sapık filan sanar

Back
X