Çok çok bunaldım ne yapmalıyım. Sizce

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
bıktım arttık dokuz günlük tatil zehir oldu resmen ailemin yanındayım şuan tatil münasebetiyle ama bıktım annemi yıllardır sevmiyorum nefret ediyorum çirkef bir kadın kıskanç kimseyi çekemez görmemiş terbiyesiz babam da ilgisiz bir kez olsun bana sevgi sözcüğü söylediğini duymadım bazen iyi olduklarıda oluyor ben artık yaşım ilerledikçe anladım param olmadığı Zaman'lar bana surat yapıyorlar bir sürü bişeyler söylemeler onların yüzünden param olmadığı için onlara para vermedim diye evlenmeme Rıza göstermediler ilişkimin ayarıyla oynadılar onlardan görmediğim ilgiyi bir başkasından erkek arkadaşından gördüğüm için de ona aşırı düşkünüm o da şuan iyi değil psikolojisi bozuk gibi bana karşı da soğuk evdekilerde hergün kavga var çıkıp gitsem kendi evimde tek sıkılıyorum arkadaşlar da memleketlerinde veya ailesiyle beraber. Çok mutsuzum çok diyorum ki bırak herkesi telefon numaranı değiştir başka bir ile tayin iste orda yeni birisiyle tanış herşeyi herkesi unut Yeni bir hayata başla ama ona da cesaretim yok şuan berbat bir haldeyim hiç destekçim yok herkes beni para için kullanıyor gerçek bir arkadaşım eşim dostum. Yok

Sen zaten yolunu bulmuşsun. Memursun da anladığım kadarıyla. Olmuş işte...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Olmasida sart degil..kendi kendine mutlu ilmayi ogrenmedikce butur davranslara maruz kalirsin..ne guzel isinde var kimseyi takma hayatini keyfine gore yasa

İnsan ailesini seçemiyor. Çok daha kötü aileler olduğunu düşünün. En azından okutmuşlar bir şekilde. Mutlaka daha iyi aileler vardır ama insan daha iyisine bakarak mutlu olamaz zaten. Dediğiniz gibi tayin isteyebilirsiniz. Ama bence kendize bir çevre edinmeye bakın. kurslara yazılın. Hobiler edinin. Kafanızı dağıtmanız gerektiğini düşünüyorum.

Çevremdekiler hep düzenbaz sahtekar bayram dönüşü hiçbirisiyle görüşmeyeceğim burası küçük bir olduğundan fazla yapılacak bir aktivite yok

Yani iyi güzel dokuz günlük tatil ama bu dokuz günüde dibine kadar aileyle geçirmek bana gereksiz geliyor. Sonuçta insanın sosyal bir çevresi hayatı var aileden başka. Bir görev gibi sonuna kadar aileyle kalmak tüm tatili geçirmek sizede sıkıntı veriyor. Gidin kendi evinize tek kalın günü tamamen evde geçirin ne bileyim kimse yoksa açın film izleyin bir dizi bitirin veya uzun Zamandır okumadığınız kitaba başlayın.

İzin vermiyorlar ki yaşayayım

Tatlim senin ailendn beter bir ailem var ustelik haddinden fazla cahil ve tutucular..yillarca sabrettim ne yaptilarsa affettim sonuc hep daha buyuk husranlar oldu..yillar once bunlari hayatimdan def ettim ic huzuru buldum..simdide onlarin golgesi yuzunden mahfolmus bu evliligide bitirip kenime ve evlatlarima huzurlu bi hayat kurcam..sen benden cok cok cok daha sanslisin isinin olmasi bile buyuk lutuf..kendine guven kangrene donmus bu iliskiden kurtulllllllll..yoksa kendine yazik edersin

Benim ilişkimi bu duruma getiren ailem ama onların yüzünden bitirmek istemiyorum eğer öyle olursa olacak gibi de bir daha yüzlerine Bakmam iki tarafı idare etmeye çalıştıkça üzerime geliyorlar ve inanın bıktım artık ilişkime emek verdim çünkü

Niye gidiyorsun zaten sürekli evdesin burda kal bir işin ucundan tut para harcamaya yer arıyorsun git tabi gibi kelimeleri duymamak için

Niye gidiyorsun zaten sürekli evdesin burda kal bir işin ucundan tut para harcamaya yer arıyorsun git tabi gibi kelimeleri duymamak için
Desinler ne olacak. Bugün üçüncü gün. Taş çatlasın yarında kalırsınız akşamına dönün. Yani belli bir yaşa da gelmişsiniz ki ayrı eve çıkıp çalışıyorsunuz . İnsanın zoruna gider artık anne babanın kısıtlaması.

Ailene bagimli degilsin. Ne derlerse desinler. Sen kendi hayatini yaşa. Kimseye de para vermek zorunda degilsin, hele de vermedigin zamanlarda trip atan ailene. Dedigin mantikli. Tayin iste. Git gül gibi yaşa

Kendi evimde İKEn karıştırmıyorum ama burda çok karışıyorlar herşeyden kavga ediyoruz

Ailene bagimli degilsin. Ne derlerse desinler. Sen kendi hayatini yaşa. Kimseye de para vermek zorunda degilsin, hele de vermedigin zamanlarda trip atan ailene. Dedigin mantikli. Tayin iste. Git gül gibi yaşa
Şuan sadece bir düşünce hemen tayin işlemleri de olmaz gibi geliyor ama iyice bunaldım

valla bence de kullanildigini dusunuyorsan dedigini yap,mis gibi kucuk bi sehre tayin iste bi hobi bul kendini gelistir yeni insnlar tani..

annen hakkında bunları diyosun dikkat et anasına bak kızını al derler.
insan annesi hakkında bunu diyosa ben o insanın huyundan da suyundan da şüphe ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…