Evet hangisi ile baş edeceğiz bilemiyorumZaten geldimi hepsi birden geliyo.gecmis olsun.
Haklisiniz .kendime zarar veriyorum psikoloji kalmadı artikHastalığı bilmiyorum ama sıkıntı yapip iyice sağlığınızdan olmayın.. herkes biseylerle sınanıyor. Rabbim şifa versin insallah
Anlıyorum.. ben 24 yaşındayım neler neler yaşadım ama iste sabır dua yapacak başka bisey olmuyor bazenHaklisiniz .kendime zarar veriyorum psikoloji kalmadı artik
Inşallah. Direncim cok düşük bu da üzüyor beni isyan etmek istemiyorum çok daha büyük sıkıntılarla mücadele edenler var biliyorum ama bazen etrafıma bakıyorum insanlar rutin bir şekilde yasıyor imreniyorum resmenCanım polipler konusunda bilgim yok ama sıkıntılı bir şeyse menepoza girdiği için rahim ve yumurtalıkları alırlar. Hastalık hepimiz için, buradan söylemesi bana kolaydır tabi ama içini ferah tut. İnşallah kötü bir şey yoktur. Senin ameliyatın acil değilse annenin toparlanmasindan sonraya birakabilirsin. Hem belki ameliyata gerek bile kalmayabilir senin için, hastalığın nedir bilmiyorum ama.
Korkularını bir kenara bırak lütfen, hiçbirşey kesin değilken korkuya kapılman yersiz. Sen güzel düşün, ameliyatsa ameliyat olunacak bitecek, bu kadar. Şimdi dirençli olup ayakta dimdik durma vakti.
Allah kolaylık versin sabır versinAnlıyorum.. ben 24 yaşındayım neler neler yaşadım ama iste sabır dua yapacak başka bisey olmuyor bazen
Amin çok sağol o ferahliga o kadar ihtiyacım var kiKonuyla alakalı bilgim yok.
Rabbim gönlüne ferahlık versin. seni aydınlığa kavuştursun demeye geldim.
Ben de şu aralar sanki bütün olumsuzluklar benim başıma gelmiş gibi hissediyordum. Dün psikiyatriye gittim.Inşallah. Direncim cok düşük bu da üzüyor beni isyan etmek istemiyorum çok daha büyük sıkıntılarla mücadele edenler var biliyorum ama bazen etrafıma bakıyorum insanlar rutin bir şekilde yasıyor imreniyorum resmen
Evet bütün kötü şeyler kendi başıma gelmiş gibi hissediyorum. Destek almam lazım farkındayımBen de şu aralar sanki bütün olumsuzluklar benim başıma gelmiş gibi hissediyordum. Dün psikiyatriye gittim.
Grip olsak nane limon kaynatırız ama ruhumuz sıkıntıda olunca ne yapsak boş. O yüzden çok gecikmeden psikiyatriye git.
Amin amin inşallah. Çok sağolun .Çok sıkıldım rabbimin gücüne gitmesin ama gücüm azaldıPolipler kötü değil diye biliyorum inşaallah anneciginiz babaciginiz ve siz sağlığınıza kavuşursunuz. Rabbim ferahlık versin. Kadın hastalıklarından yer yer muzdarip oluyoruz. Rabbim kotuyle sınamasın
Sağol inşallah kötü çıkmaz.güçlüolmaya çalışıyorumPolipler kötü huylu olmuyor genelde . Güçlü ol , kötü düşünme .
Annem kolonoskopi olmuştu bağırsağında polip vardı iyi cıktı şükür her yıl kontrol şart dedi doktoru.Evet bütün kötü şeyler kendi başıma gelmiş gibi hissediyorum. Destek almam lazım farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?