Bence yanlış yönlendiriyorsunuz arkadaşı. Ailesinin olmaz dediği bir şeye bizim yap gitsin dememiz onu zor duruma düşürür. Benim babam, abilerim de istemedi kısa şeyler giymemi. Belki küçük bir yerde yaşadığımızdandı bilmiyorum. Hiçbir zaman tartışma konusu olmamıştır, neye ne tepki vereceklerini bildiğimden dolayı ben giymedim, onlar kızmadı. Küçükken şort giyememek bi eksiklik değil yani. Kendi kararlarını verebildiği zaman istediğini yapar. Ama ailesine bağımlı yaşayan bi bireye boşver giy demek doğru değil bana göre. Gizli iş yaptığını farkettiklerinde azarı biz yemeyeceğiz, yine o yiyecek.
Her kadın anne olmayı haketmiyor bence. Size çok küçük bi örneğini göstericem, söylediğiniz şeye dayanarak. [video=youtube;ZqyI4WFwblY]http://www.youtube.com/watch?v=ZqyI4WFwblY[/video]
Nasıl bir kadın küçücük oğluna bunu öğretip üstüne de gurur duyabilir ki?
Ama annem fazla dinci. Zaten bu konuyu yıllardır konuşuyorum; azıcık dizüstü eteğe bile izin yok o derece. 16 yaşındayım.
Bir de taytım var ama ona da izin vereceklerini sanmıyorum
şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...
ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.
arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.
bravo size
tacizler kadinlar sort etek giyiyor diye olmuyor
millet sapik diye oluyor
özgür bir ülke Türkiye
kim ne isterse giyer
ama sapik heryerde sapiktir
carsafli olsaniz bile taciz olur tecavüz olur
sizin gibi zihniyetler degismedikce bu böyle gider
cünkü siz ve sizin gibilerin kizlari ve erkekleri böyle yetisiyorlar
egitimcisiniz milletin kilotuna bacagina bakacaginiza egitiminizi verin
göreviniz bu
bacak selulit popo görmekten sIkildim diyorsunuz
bakmayin efendim
bu konuda konu sahibi üzüldüm adina
simdi sort ilerde baska seyler
millet gider mersine biz tersine
fazla dinci derken dininin gerektiklerini soyluyordur..
sortlar aslinda banada hos gelmiyor ozelliklede corapsiz kisacik giyilen sortlar...
ailen iyiligini istiyordur senin kotulugunu degil...
Ailelerin genel hatası bu. Ahlak ve hayata dair eğitim vermek yerine, sanki yaşamın en önemli temelinden biri kıyafetmişcesine yasaklar koyuyorlar. Çocukların da içinde kalıyor. Sonra gizli işler yapmaya başlıyorlar. Üniversitede bir arkadaş vardı ailesi çok baskıcı bir aileydi. Bu kız okula gelirken ayrı, okula girince farklı giyinirdi. Okuldan çıkarken tekrar kapalı giyinip giderdi. Baskının sonuçları işte. Ben istediğimi giydim şort ta giydim etek de. Hala daha giyiyorum. Ne okulumu astım ne de yanlış birşey yaptım. Çünkü ailem bana daha önemli şeyler öğrettiler. Ailen değişir umarım bir an önce. Sen bu hayatta asıl doğru ve yanlışları kendin öğrenmeye çalış. Ona göre hayatını şekillendir. En önemlisi okulunu oku. Kendi ayakların üstünde dur canım.
giymezsen bisi kaybedeceğini düsünmüyorum bende anneyim hem yaşadığım yerde çok sıcak ama daha orta yolda anlaşıp bişiler giyebilirsin hem güvenlerini de sarsmamıs olursun
şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...
ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.
arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.
Ben çok darda kaldım bi konuda. Şimdi bizim okulca bir gezi var. Ne giyeceğim diye düşünürken ailemden gizlice aldığım şort aklıma geldi. Ailem böyle şeylere asla izin vermezler ki zaten bu yüzden psikolojim bozuldu. Çevremdeki bütün yaşıtlarım giyerken bana asla izin yok. Her neyse ben de bu gezi için şortu giysem mi giymesem mi diye arada kaldım. Aslında çok istiyorum çünkü herkes şort giyicek ama ailem görürse biterim ben gizlice giyicem işte. Ne olur bana yardım edin ablalarım. Ne yapmalıyım?
ya ben sizin şaka yaptığınıza inanmak istiyorum :26: nasıl ya nasıl? onun giyimi sizi niye ilgilendirir? ben de bu siyah örtülerle gezen kapalı kadınlara anlam veremem komşumuz mesela ama dönüp demem giyme lütfen onu bi daha diye. nasıl diyebilirim? ne hakkım var? ben kimim ki? lütfen statünüzü böyle kullanmayın. ne demek giyiminden rahatsız olmak? size terbiyesizce bişey yapılmamış, küfür edilmemiş, saygısızlık yapılmamış.herhalde şöyle bir sahne belirdi kafanızda
öğrenci sınıfa girer, hoca öğrenciye bakar ve " sen şort mu giydin çık çabuk dışarı giremezsin derseee"
filan?
:)))
böyle olursa hiç durma ver dilekçeni.
benim gözüm farklı heralde diye düşündüm bir an. bir tek ben rahatsız oluyorum herhalde. bir de şöyle bir şey var, 25 kişi oturmuş baktıkları bir kişi yani ben. bense baktığım yerden 25 kişiyi birden görüyorum. yarısının orası burası ortada. nereye baksam mecbur görüyorum yani. gözümü kapatmam lazım görmemek için.
ya ben sizin şaka yaptığınıza inanmak istiyorum :26: nasıl ya nasıl? onun giyimi sizi niye ilgilendirir? ben de bu siyah örtülerle gezen kapalı kadınlara anlam veremem komşumuz mesela ama dönüp demem giyme lütfen onu bi daha diye. nasıl diyebilirim? ne hakkım var? ben kimim ki? lütfen statünüzü böyle kullanmayın. ne demek giyiminden rahatsız olmak? size terbiyesizce bişey yapılmamış, küfür edilmemiş, saygısızlık yapılmamış.
bahsettiğiniz şortları biliyorum severek giyiyorum. popo yanağının biraz altında bitenler buarada.
ayy konuşmadan duramadım ben yine. lütfen iyi günler dileyelim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?