Defalarca denedim, denemedimmi zannediyosunuz? Ama asla izin vermeyecekler. Beni çok boğuyolar bu yüzden olmak istemediğim kişiye dönüşücem yakında diye korkuyorum
başarıyı etkilediğini söylemedim ki ben zaten. hiç hoş görünmüyor dedim. fil ayağı gibi filan demişsin ya ayakla popo aynı şey mi?
benim gördüğüm şortlarla sizinkiler aynı değil herhalde? ayrıca ne kadar saldırgan herkes, hemen idareye gidiyor dilekçe falan yazıyorsunuz? Allah tan benim öğrencilerim böyle değiller. İnşallah da bir gün aynı sınıfta karşılaşmayız.
Defalarca denedim, denemedimmi zannediyosunuz? Ama asla izin vermeyecekler. Beni çok boğuyolar bu yüzden olmak istemediğim kişiye dönüşücem yakında diye korkuyorum
Öğretmen olarak siz niye popo kısmına bakıyorsunuz ki ?
Benim de temennim o yönde zira sizin öğrenciniz olsam ilk günden dilekçeyi verirdim..
canım aslında fikir sormuşsun dıye yazıyorum şimdi fikrim hoşuna gitmeyebilir ailenın sözünü asla yabana atma eğer yapma diyolarsa yapma gizli yaptığında hem tedirgin olacaksın hem de rahat edemıyeceksin öyle değil mi?kötüyü değil iyiyi örnek al herkes çıplak olsa sen de mi olacaksın?boşver herkesi sen ,sen ol o ne öyle hem herkes aynı şeyleri giyo hiç sevmem bırbırlerinin kopyaları gibi taklitçilik kendin ol sen millete değil millet sana heves etsinben çok darda kaldım bi konuda. şimdi bizim okulca bir gezi var. Ne giyeceğim diye düşünürken ailemden gizlice aldığım şort aklıma geldi. Ailem böyle şeylere asla izin vermezler ki zaten bu yüzden psikolojim bozuldu. çevremdeki bütün yaşıtlarım giyerken bana asla izin yok. Her neyse ben de bu gezi için şortu giysem mi giymesem mi diye arada kaldım. Aslında çok istiyorum çünkü herkes şort giyicek ama ailem görürse biterim ben gizlice giyicem işte. Ne olur bana yardım edin ablalarım. Ne yapmalıyım?
herhalde şöyle bir sahne belirdi kafanızda
öğrenci sınıfa girer, hoca öğrenciye bakar ve " sen şort mu giydin çık çabuk dışarı giremezsin derseee"
filan?
:)))
böyle olursa hiç durma ver dilekçeni.
benim gözüm farklı heralde diye düşündüm bir an. bir tek ben rahatsız oluyorum herhalde. bir de şöyle bir şey var, 25 kişi oturmuş baktıkları bir kişi yani ben. bense baktığım yerden 25 kişiyi birden görüyorum. yarısının orası burası ortada. nereye baksam mecbur görüyorum yani. gözümü kapatmam lazım görmemek için.
soruşturma mı? çok güldüm inanın.
Öğretmen olarak siz niye popo kısmına bakıyorsunuz ki ?
Benim de temennim o yönde zira sizin öğrenciniz olsam ilk günden dilekçeyi verirdim..
şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...
ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.
arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.
sevgili melissak,
şort falan bir yana da ben en çok ailenin baskısına üzüldüm. yani şimdiden böyleysen hayatın boyunca ailenin her türlü görüşünün altında kalarak yaşayabilirsin. bu hiç iyi bir şey değil. gezide şort giymeni ailene ihanet gibi düşünme. vicdan azabı çekmeni gerektirecek bir şey değil. vicdan azabı çekeceğini düşünüyorsan bu da ailenin baskısından, kötü bir şey yaptığından değil. her genç kız güzel güzel giyinmek ister. güzel giyinmek açık giyinmek değildir tabii. ama giymek istediğin şortun bikini gibi bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. ve şortların mini eteklerin yaşları da bence tam da bu yaşlar. yani 20 25 olunca üniversitede falan minilerle mini şortlarla dolaşmak abes kaçıyor. belli bir yaştan sonra çok hareketli ve açık giyinmek tatil yerlerine has bir duruma dönüşüyor denizsiz şehirlerde. bir yere kadar yani. ama 16 yaşında ne güzel cicili bicili şortlar etekler giymek. bence kendin ol ve kaliteni düşürmediğin sürece istediğini giy. istediğini düşün. kendin ol. benim kardeşim de 15 yaşında. elbise etek şortlarını pek giymez. giy derim, giyecek yer yok nerede giyeyim der. senin için de hazır gezi fırsatın varmış, başka ne zaman giyeceksin.
şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...
ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.
arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.
Ha bu arada açık giyinmenin tacize davet çıkardığını düşünen annelerin yetiştirdiği erkek çocukları büyüyüp bizim şikayetçi olduğumuz erkek müsveddeleri oluyorlarOğluna taciz etmemesi gerektiğini öğretmek yerine, kendi hemcinslerini kötülemek işine geliyor çünkü...
Bir eğitimcinin öğrencinin kıyafetine karışma hakkı yok.
Eğer sizin öğrenciniz olsam ve beni giydiğim ve ya giymediğim şort yüzünden o sınıfa almamış olsaydınız gerekli bütün idari yollara giderdim.
Bu nasıl bir bakış açısı.
Bu arada asla da şort vs giymem üniversitede ama bir eğitimcinin yazdıkları karşısında şok oldum..
yazmadan duramadım kusura bakmayın. üni'deyim. bugün de bi karış kot şortla gittim derse. vizem de 80 :) başarımı etkilemedi yani. yakıştırıyorum kendime giyiyorum allahıma şükür. Eğer tek bi hocam prof olsa dahi şakasına bile bu ne kızım dese direk dilekçemi yazarım. o kim olcak da karışcak bana? herkes kendi işini yapmalı. öğretmen ders vermeli, öğrenci dinlemeli. ben de belki hocanın giyim tarzını beğenmiyorumdur. hocam bu ne biçim ayakkabı fil ayağı gibi demem mesela. hocam diye değil saygı zorunlu olduğundan demem.[/Q
başarıyı etkilediğini söylemedim ki ben zaten. hiç hoş görünmüyor dedim. fil ayağı gibi filan demişsin ya ayakla popo aynı şey mi?
benim gördüğüm şortlarla sizinkiler aynı değil herhalde? ayrıca ne kadar saldırgan herkes, hemen idareye gidiyor dilekçe falan yazıyorsunuz? Allah tan benim öğrencilerim böyle değiller. İnşallah da bir gün aynı sınıfta karşılaşmayız.
vallahi ne kadar büyük bir üniversitedesiniz bilemiyorum ama siz de ulu orta benim dersime böyle giremezsiniz falan demeyin bence. bizim fakültede böyle bir şey deseydiniz çoktan aforoz edilmiştiniz. ben sizi düşünüyorum.
dar paça şeklinde turuncu-pembe karışımı bir taytım var, beyaz bi pantolonum var bol ama 2 sene öncesinden almıştım, üstlük baya çok ama işte hiç altlığım yok
Her kadın anne olmayı haketmiyor bence. Size çok küçük bi örneğini göstericem, söylediğiniz şeye dayanarak. [video=youtube;ZqyI4WFwblY]http://www.youtube.com/watch?v=ZqyI4WFwblY[/video]
Nasıl bir kadın küçücük oğluna bunu öğretip üstüne de gurur duyabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?