şu yeni şort modasına çok sinir oluyorum. büyük bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisiyim. ve öğrencilerim hep genç ergenler. hava bir damlacık ısındı ve şortlar foraaa.. bir aydır külot gibi şortlarla geziyor neredeyse bütün kızlar. ya ben bıktım selülit, bacak, yağ ya da popolarının yarısını görmekten. öğrencilerime diyorum " arkadaşlar kampüste belki ok sorun olmaz, ama okula nasıl geliyorsunuz? metroyla? otobüsle? dolmuşla? sonra da dolmuşta taciz!!! diye ortalık yıkılıyor. " hatta çamaşırsız tişört giymeler, külot gibi şortlar...
ben de gayet geniş görüşlü bir insanım ama ben bile, böyle rahat bir şehirde bile böyle diyorsam düşünün artık . şimdi temmuzda yaz okulu var. ve diycem öğrencilere şortlarınız bir karıştan daha kısaysa almıycam sınıfa, kilonuza vücut tipinize uygunsa giyin hatta! vallaha bıktım selülit, popo ve bembeyaz bacaklar görmekten.
arkadaşım sen de arkadaşların dediği gibi kendini zora sokma. ya da diz üstü bir şey giy, kapri giy. hava o kadar da sıcak değil henüz. daha bunun temmuzu var ağustosu vaarr.