Çok darda kaldım

çarşaflı arkadaşlarımıza birşey demek anormallik de şort giyenlere demek normal mi?
insan olduklarının farkında derken? diğerleri ne oluyor?
herkes kendinin ne olduğunun farkında ve ona göre yaşıyor,
kimsenin de kimseye laf söyleme hakkı yok, bazıları da bunu kavrayamıyor.

Konu nereden nereye gelmiş. Hepinize görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum. Annemle yazlık bir pantolon giymeme karar verdik. Şort meselesini açmadım bile çünkü üzülüyo da ben öyle yapınca. Siz olmasaydınız gizlice şortu giyecektim. Her neyse herkese tekrar teşekkürler.

Aferin sana...Anneni dinlemene sevindim...

ya boyle annayisli kizlari cok severim guzel soylemissin kizim sen evlimisin peki benim kizima ne onerirsin kucuk kizimda dizleri yirtik pantolonna okula gidiyordu zor bela o pantolonu attirdim okula oyle gidilmez dediyimde sanki benden daha cok biliyor gibi bana yuz turlu laflar

Konu sahibesi kardeşimizin gizli saklı bir şey yapmama kararı aldığına mutlu oldum.
Ayrıca paylaşmak istediğim birşey daha vardı aslında,

Hani bir telaş olur ya, yok şöyle güzel görüneyim böyle güzel görüneyim diye. Bu tarz kaygılara odaklanmaktan ne püf noktalar ve güzellikler kaçırılıyor maalesef. Gittiğiniz yerlerdeki güzellikleri keşfetmeye çalışın ki bu gezi sizin için, boş bir gezi olmaktan kurtulsun ve anlamlı ve dolu dolu bir 'kazanım' olsun :)
Acizane bir tavsiyemdir...

Son düzenleme:

boy kilo oraninizi cok merak ettim :) cunku ben herkesin aksine yorumunuzda kendiniz giyemediginiz icin bir ''kiskanclik '' ve ''ofke'' sezdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…