• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertlendim :(

Hepinize selamlar.
Kızlar nasıl başlasam ne anlatsam ne desem bilemiyorum..
Şuan ayağımda minik kızımı sallıyorum (40 ı yeni çıktı), kucağımda büyük kızım uyuyor (27 aylık). Tatildeyiz eşim ben kızlarımız, çok mutluyuz şükürler olsun. Ufak tefek herkesin derdi olur bizde öyle bi aileyiz. Ama büyük bir derdimiz var ve birbirimizi üzmemek için konuşmuyoruz bahsetmiyoruz. Ben kendi içimden bile geçirdiğimde ağlama tutuyor beni. Eşim bir iki haftaya kadar uzun bir göreve gidiyor. Yaklaşık 10 ay. Biz yanında gidemiyoruz , öyle gerekiyormuş..
Evimde yalnız kalamıyorum çünkü eşim ben yalnızken aklım orda oluyor diyor. Kv demde kalıcaz. Orda bize oda yapıldı geçici eşyalar alındı. Kendi evime dokunmadım öylece duruyor.
Şimdi diyeceksiniz ki neden annende kalmıyorsun. Eşim öyle istiyor ve orda görev zamanı aklı burda olsun istemiyorum. Bizi dert edip dikkati dağılsın istemiyorum.kv iyi bi kadın onda da sıkıntı Yok.
Ama yüreğim çok buruk. Minik yavrum babasını görmeden büyüyecek :KK43: büyük kızım (bakmayın büyük dediğime oda bir bebek) babasına çok düşkün o yokken sürekli babasını istiyor. Acaba küçük kızım babasını 10 ay sonra gördüğünde yabancı bi adam görmüş gibi mi olacak? Büyük kızım babasını unutur mu? Ben hem anne hem baba nasıl olcam? Belki şubat mart gibi 10 gün izin verirler diyor. Bide ben yanına giderim belki günü birlik izin olursa imkan olursa. Ailem en büyük destekçim. Babam eşin gelene kadar bana emanetsin maddi manevi diyor. Ama ben onu çok özlicem. Dayanamıyorum sürekli gizli gizli ağlıyorum. Eğer ağladığımı görürse bi tarafı yıkık gidecek biliyorum. Bana hep sen çok güçlüsün kızlarımda senin gibi güçlü olsun diyor. Ama değilim, ben güçlü değilim. Ağlamamak için hep dişlerini sıkıyorum yanında. Bizim için o kadar çabalıyor ki. İstediğimiz herşeyi yapıyor. Bana teselli verin nolur 10 ay nasıl geçer biter?

:( çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Allah size sağ salim dönmeyi nasip etsin canım geçer merak etme. bebeğin de tanır babasını, resmini gösterirsin görüntülü görüştürürsün her akşam.

Zamaninda annem iki cocukla dogu gorevindeki babami iki yil beklemis. Ayni binada kayni kayinvalidesi gorumcesi eltisi. Hepsi birbirinden beter. Ben 3 yasindaydim babani camlarda beklerdin hep diyor. O donem annemi cok ezmisler simdi simdi anlatiyor cok guclu dimdik durdu yanimizda. Siz de 10 ay sonra kavusunca baglariniz daha da kuvvetlenmis olacaktir. Allah kavustursun.

e yok artık.. parayla kocanın ne alakası varmış.. ne saçma! özlemden haberleri yok belli ki. loğusalığın etkisi var tabii duygu durumunda.. aynı durumdayım en ufak şeyde can sıkıyorum kendimde :) geçici hepsi.. kavuşacaksınız merak etme :KK66:
Saol CANım inş kavuştum yapıcam buraya :)

Biraz benzer durumdayız. Dramatize etme diyenler olmuş ama üzülüyor insan yine de ben de üç gecedir sulu göz modundayım. İnşallah bu süreç sevgimizi bağlılığımızı artırır birbirimize.

Biraz benzer durumdayız. Dramatize etme diyenler olmuş ama üzülüyor insan yine de ben de üç gecedir sulu göz modundayım. İnşallah bu süreç sevgimizi bağlılığımızı artırır birbirimize.
Sizinde mi görev? Dramatize dedikleri şey benim eşimin canı çocuklarımın babası benim hayatım. Dram bence buradaki saçma sevgili gelen görümce kv anıları şikayetleri. Duymazdan geliyorum. Bazıları rahat rahat konuşsun diye bazıları şehit düşüyor. İşte o rahat rahat konuşanlar bunun farkında değil malesef

Esinizde eminim ki cok hassastir. Sizin saglamliginiz ona guc verir. Teknoloji sagolsun zaten cok hasret cektirmiyor. Belki yanina gidebilirsiniz bir kac sefer. Cocuklariniz icin tabiki zor. Ama dondugunde her sey kaldigi yerden devam edecek.

Üzülmeyin zordur tabi ayrı kalmak ama 10 ay çok uzun bir süre değil.
Benim takıldığım nokta neden evinizde kalmıyorsunuz çocuklarınızla daha rahat etmez misiniz? Ben olsam asla düzenimi bozup gitmem başka eve

Eşiniz sizin ailenize güvenmiyor mu da illa kendi ailesinde kalınca rahat edecekmişsiniz. En iyi ihtimal beş ay birinde beş ay birinde kalın.

Esinizde eminim ki cok hassastir. Sizin saglamliginiz ona guc verir. Teknoloji sagolsun zaten cok hasret cektirmiyor. Belki yanina gidebilirsiniz bir kac sefer. Cocuklariniz icin tabiki zor. Ama dondugunde her sey kaldigi yerden devam edecek.
BAzı görevlerde telefon çekmiyor malesef ama inş görüşebiliriz bu defa . Eşin konusunu dahi açmıyor oda çok üzgün bu konuda. Bebeğimin kokusuna doyamadım diyor arada benim musluklar açılıyor hemen

Üzülmeyin zordur tabi ayrı kalmak ama 10 ay çok uzun bir süre değil.
Benim takıldığım nokta neden evinizde kalmıyorsunuz çocuklarınızla daha rahat etmez misiniz? Ben olsam asla düzenimi bozup gitmem başka eve
Klasik erkek işte . Annesi yalnız yaşıyor oda onunla kalmamı istiyor o yokken :-) uyanık

Eşiniz sizin ailenize güvenmiyor mu da illa kendi ailesinde kalınca rahat edecekmişsiniz. En iyi ihtimal beş ay birinde beş ay birinde kalın.
Ailemle hiç bir sıkıntısı Yok. İstediğim kadar gitmeme izin verir Zaten ama şimdi annemle kal diyor arada istediğin kadar git diyor

Back
X