Çok dertliyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Syndrome

tabancamı unutmuşum helada
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
11
25
3
Yakın zamanda bir çocukla tanıştım ve çocuğa feci şekilde aşık oldum. Böyle hem sempatik hem yakışıklı çok muhteşem biri. İlk başta arkadaşken sonra ilişkiyi ilerlettik, hafiften belli etmeye başladım böyle sıcak davrandım o da öyle davrandı ve hafif sevgili gibi olduk.
Sonra Bursa'da yaşayan eski yakın kız arkadaşım benim oturduğum şehre geldi ve onunla tekrar görüşmeye başladık. Bu sırada da çocukla biraz daha ilişkimizi ilerletmiş ve sevgili kıvamına gelmiştik. Bir gün onunla kafede kahve içip sohbet ederken tesadüfen sevgilim geldi ve yanımıza oturdu, arkadaşım da çocukla tanışmış oldu.
Sonra yine sevgilimin olduğu ortamlarda bir muhabbetleri falan oldu ve sevgilime yakın davranmaya başladı. Benim çocuk da nasıl yüz vermiş başlarda ama, yvşak. Sonra kız bunun numarasını almış ve benden habersiz görüşmeye başlamışlar. Çocuk benle görüşmeyi ciddi anlamda kesip soğuk davranmaya başlayınca ne olduğunu anlamadım önce, sonradan öğrendim. Meğer sevgilim yakın arkadaşıma aşık olmuş ve ona açılmış, hatta söylediğine göre bir gece de kendi evinde o kızla ilişkiye girmiş. Resmen kız aşık olduğum çocuğu benden çaldı yani. Çocuk benden ayrıldıktan sonra kızla da ilişkimi kestim ama çocuğu unutamıyorum :[ Ne yapacağımı bilmiyorum.

Arkadaşın aşık olduğun çocuğu senden çalmış! Kesinlikle sevgilini bırakma çok daha fazla aşık ol gt evlenelim falan de hatta bırakma peşini baksana arkadaşın elinden çalmış çocuğu o kadar değerli demek ki

Ya yorumlara bak kız niye çalmışmış sevgilinin niyeti bozukmusmus kızın ne suçu vara getiriyor aklınca. Yawwww he hırsızın hiç kabahati yok! Bu kafa yapısı evli adamlarla yatıp kalkan tipleri mazur gören masum gören tayfa işte. Ama onun sadakat yükümlülüğü yok ki kafası. Hiç de bile var efendim arkadaşının sevgilisi bi kere, arkadaşına sadakat yükümlülüğün var senin! İkisi de ahlaksız, ikisi de terbiyesiz, ikisi de suçlu. Neden o zaman her bekar kadın sevgilisi olan/evli olan adamlarla ilişki yaşamıyor? Demek ki bazılarının ahlak kavramı diğerlerinden farklı. Adam zaten şerefsiz ama onunla başkasını aldatan kadın da şerefsiz. Bunu kafanıza sokun. Konu sahibi sen de bunca şeyin ardından “unutamıyorum ühühühüüü” nasıl diyorsun anlamak mümkün değil. Bu kadar gurursuz olmayın ya o adam gelip yalvarsa bile kabul etmemen suratına tükürmen gerekli. Ayrıca senin kız arkadaşınla yatan adam yarın gelir kuzeninle de yatar zira belirli bir ‘ahlaki’ ‘etik’ değer kaygısı taşımıyor demek ki!

Böyle Roma mızrağı gibi kazık yiyip hala unutamadım diyorsan ee sana da helal olsun

Ne alakası var ya sevgili bile değillermis

Ne alakası var ya sevgili bile değillermis
Tamam siz arkadaşınızın flört ettiği cilveleştiği adamlarla ‘henüz sevgili olmamışlar yiaaa accık da ben bakayım tadına’ deyip yatıp kalkabilirsiniz, bunu normal karsılayabilirsiniz. Ben normal karşılamıyorum.

Lan kurgu bu zaten üstteki mesajda da söyledim millet hala tartışıyor qqeqwqreqrqq çok saçma bir hikayeydi ama inandırıcı bulanlar var demek ki. Tuhaf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…