Çok dertliyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın zamanda bir çocukla tanıştım ve çocuğa feci şekilde aşık oldum. Böyle hem sempatik hem yakışıklı çok muhteşem biri. İlk başta arkadaşken sonra ilişkiyi ilerlettik, hafiften belli etmeye başladım böyle sıcak davrandım o da öyle davrandı ve hafif sevgili gibi olduk.
Sonra Bursa'da yaşayan eski yakın kız arkadaşım benim oturduğum şehre geldi ve onunla tekrar görüşmeye başladık. Bu sırada da çocukla biraz daha ilişkimizi ilerletmiş ve sevgili kıvamına gelmiştik. Bir gün onunla kafede kahve içip sohbet ederken tesadüfen sevgilim geldi ve yanımıza oturdu, arkadaşım da çocukla tanışmış oldu.
Sonra yine sevgilimin olduğu ortamlarda bir muhabbetleri falan oldu ve sevgilime yakın davranmaya başladı. Benim çocuk da nasıl yüz vermiş başlarda ama, yvşak. Sonra kız bunun numarasını almış ve benden habersiz görüşmeye başlamışlar. Çocuk benle görüşmeyi ciddi anlamda kesip soğuk davranmaya başlayınca ne olduğunu anlamadım önce, sonradan öğrendim. Meğer sevgilim yakın arkadaşıma aşık olmuş ve ona açılmış, hatta söylediğine göre bir gece de kendi evinde o kızla ilişkiye girmiş. Resmen kız aşık olduğum çocuğu benden çaldı yani. Çocuk benden ayrıldıktan sonra kızla da ilişkimi kestim ama çocuğu unutamıyorum :[ Ne yapacağımı bilmiyorum.
Hırsızın hic mi sucu yok yahu?
Sevgilim dediğiniz adamın sucu,kız niye suclu oldu hemen.

Wattpad mı sandın burayı?
Ne Wattpad'i ya, insanların ne söyleyeceğini merak ettiğim için yazdım çünkü kafalar değişik. Eğer yasaksa da bilmiyorum çünkü kuralların nerede yazdığını bulamadım, gerçi böyle kuralı neden koysunlar ondan da emin değilim. Yasaksa da banımızı yer otururuz çok da elzem değil yan hesap diye bir şey var.

Ne Wattpad'i ya, insanların ne söyleyeceğini merak ettiğim için yazdım çünkü kafalar değişik. Eğer yasaksa da bilmiyorum çünkü kuralların nerede yazdığını bulamadım, gerçi böyle kuralı neden koysunlar ondan da emin değilim. Yasaksa da banımızı yer otururuz çok da elzem değil yan hesap diye bir şey var.
Ooo itiraf üstüne itiraf. 😂 Mune Mune rica ederim bakar mısınız bi, neymiş bu arkadaşın yan hesabı. 2.üyelik kurallarına uyulmadığı takdirde yan hesap da yasak.

Okullar açılsın artık dimi.

Okullar açılsın artık dimi.
Evet ya. Sıktı artık. Evde boş boş oturup ne yapayım forum sitelerinden banlanma challenge mı çekeyim, kitap mı kemireyim, duvar mı yalayayım koltuk mu ısırayım. Dört duvar üzerime üzerime geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X