- 13 Haziran 2025
- 336
- 455
- 18
- 30
Bir daha asla evlenmeyin ve çocuk yapmayın ve hemen kendinize bir spiral taktırın ya da tüplerinizi bağlatın. Sizin perişan hayatınızın korkunç bedelini çocuklar ödemek zorunda değil. Günahsız, masum çocuklara üzülüyorum.3 tane oğlum var
Allah razı olsun ablamHanımlar ben böyle olmaz Başak derken bu kişiye değil eşine sinirlendigim için yazdım cunku Başak çocukları için uğraşıyor adam da alışmış nasılsa hallediyor diye umursamıyor evdekileri. Ben kendisiyle bir kaç kez iletişim kurdum birkax kez çocuklar için elimden geleni yaptım Başak ne aldıysa bana fisini de attı resminide istemedigim halde. Başagin anneliğini asla tartismam oda çocukları için uğraşıyor. Çocuklar söz konusu olunca bende sinirleniyorum sorumsuzluklarina ama yargılamak değil yardım lazım bu illa maddi değil. Başagin da dediği gibi nasıl yardım alabilir belki kurumlardan yol yordam göstermekte yardımdır
kadının uslubundan ben de hoşlanmadım o başka daYanlış anlamayın ama dilencilik gibi oluyor sizinki
Annemde tek başına kardeşimle beni büyüttü. Temizliğe gitti. Kardeşim 6 aylıktı
Ama asla dilenmedi ve kimseye ihtiyacını sormadan söylemedi.
Hep şöyle derdi:kızım gerçek ihtiyaç sahibi İSTEMEZ.
sizin uslubunuzdan gerçek ihtiyaç sahibi oldugunuza inanmıyorum
İnsanları sömürmeyin
Gerekli yerlere müracaat edin!
öyle bir yardım arıyorsanız bildiğiniz kreş var mı, 1 yaş çocukla nerede nasıl çalışabilirim diye sorsaydınız keşke, hiç böyle bir şey sorduğunuz anlaşılmıyor açıkçası.Yok amacım yardım destek değil içimi dökmekti hani olduğum şehirden biri çıkar belki tanıdığım var temizlik işleri çıkıyo çocukla kabul eder yada nasıl dym benim bilmediğim çocukları işe gidip gelene kadar devletin kreş gibi yerleri vardr diye bu sebepten yazmıştım
Onada yazdım Esra Erol’a bile yazdım ben mesajım duruyorsa onuda atarım anlara abisinden dönüş olarak ankara ve civarına yârdım sağlıyoruz yazılmıştıAnkaraabisi isimli Instagram sayfasında yazin. Durumunuzu anlatın boş olan buz dolabını ödenmemiş faturanızı ve eşinizin adına icralık olduğunuzu gösterin. İlaveten belediyede sözleşmeli çalıştığını da açıkça yazın. Ne kadar şeffaf olursaniz o kadar kolay dönüş sağlanacaktır
İstanbul'a kadar geliyorlar diyebiliyorum Zonguldak daha yakın illaki gelirler ısrarcı olun lütfenOnada yazdım Esra Erol’a bile yazdım ben mesajım duruyorsa onuda atarım anlara abisinden dönüş olarak ankara ve civarına yârdım sağlıyoruz yazılmıştı
Tamam çok sağolun tekrardan yazcam ben yazalı bi kaç ay oldu sosyal medya hesabım yok şuan ama whatsap numaraları varsa ordan yarın hemen yazarımİstanbul'a kadar geliyorlar diyebiliyorum Zonguldak daha yakın illaki gelirler ısrarcı olun lütfen
Ben yazdım durumunuzu anlattim. Bana mesajlardan yazın siz dönüş olursa iletisime geçerim.Tamam çok sağolun tekrardan yazcam ben yazalı bi kaç ay oldu sosyal medya hesabım yok şuan ama whatsap numaraları varsa ordan yarın hemen yazarım
Ay Allah razı olsun çok teşekkür ederim allahım size fazlasını versin bu yardımınız içinBen yazdım durumunuzu anlattim. Bana mesajlardan yazın siz dönüş olursa iletisime geçerim.
Su güzel yorumunuz için Allah razı olsun Herşeyi anlatmışsnz gelmiyor yardım her yere başvuru yaptım bakın anlam bar burda oma bütün Herşeyi saati saatine yolladm hep red hep redkadının uslubundan ben de hoşlanmadım o başka da
"gerekli yer" mesela neresi?
bir kere kadın evli+ eşi sigortalı bir işte çalışıyor yani düzenli ciddi bir yardım alabilecek en son gruplar arasındalar zira bu "gerekli yer" her neresiyse, öyle bir yer varsa bu mantıkla tüm asgari (civarı) ücretli çocuklululara yardım etmesi gerekirdi...ha arada sırada ramazan paketi, kurban eti, ne biliyim yardım kolisi geliyordur. o ayrı.
belki belediyede sosyal denge tazminatı, kış yardımı vs. alıyorsa asgariden fazla da alıyor olabilir kocası. (fakat belli yerlerde tanıdığın varsa her türlü yardım gelebilir bu bambaşka bişey, konuyu oraya götürmek istemiyorum)
öncelik dul kadınlara, sigortalı işi olmayanlara, evde bakıma muhtaç hastası olanlara filan.
ilk eşi de işgöremez raporu almış nafaka vermiyor
aileler ortada yok, (ki kendi ailesi zaten yok, kolay kolay 2 çocuklu kadınla evlenen oğluna destek olacak bi aile de bu ülkede çok yok hepimiz bu ülkeyi biliyoruz bence)
yürek yemiş tekrar çocuk yapmış.
ha ilk evlilikten olan çocukları 8 ve 12 yaşındaymış 2 sene önce evlendiyse 6 ve 10 yani okul çağındaymışlar o zamanlar çalışıp biraz biriktirmeye çalışsa, eşiyle durumlar nedir görse, belki şartlar değişebilirdi şu anda bu gelirle 5 boğazla geçinmeleri kısacası mümkün görünmüyor.
sizin gerekli yer dediğiniz sosyal hizmetlere gidip durum bu bakamıyorum, nafaka da alamıyorum, çocuklarım aç demesi ise ona katılıyorum. bence olup olabilecek şey bu. çocukları da direkt almıyorlar bildiğim kadarıyla zaten.
öyle bir yardım arıyorsanız bildiğiniz kreş var mı, 1 yaş çocukla nerede nasıl çalışabilirim diye sorsaydınız keşke, hiç böyle bir şey sorduğunuz anlaşılmıyor açıkçası.
bildiğim kadarıyla 1 yaş çocuk alan devlet kreşi de zaten yok.
İki değil miydi biri 12 biri 1 yaşında3 tane oğlum var
İkimi üçmü çocuk iki dedi 3 oldu bunada bakın anlamadım benPeki Başakcım bir yıldan fazla oldumu bilmiyorum yine aynı şekilde konu açtın ve kocanin evinde yaşıyorsun belediye de zannedersem kadrolu eşin şimdi daha önce verdiğin bilgilerle bu konuda ki bilgiler pek örtüsmuyor sanki.Eski mesajlarını bulabilirsem bi bakicam ama senin beni tanıman lazım bı düşün bakalim
Eski konusunda mi demiştiİkimi üçmü çocuk iki dedi 3 oldu bunada bakın anlamadım ben
Yok yanlis okumuşum ilk çocuk ilk evliliğinden bu eşinden 2 taneymis 3 oluyor evetEski konusunda mi demişti
İlk eşinden 2 ikinci eşinden bir çocuğu var toplam üç çocukİkimi üçmü çocuk iki dedi 3 oldu bunada bakın anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?