Çok doldum kimsem yok

Aslında kısa özet gerekirse ailen varsa insanın arkasında eşi olcak kişi üstüne fazla gidemiyor ama kimi kimsesi olmayınca ezdikçe eziyorlar

bu eşinden de ayrılırsan eğer ilk eşinin seni yine rahatsız etme durumu var mı?
Yok zannetmem kendisi çocuklarını bile görmek istemiyor bi kadının derdine düşmüş boşanma davasında bile çalışamaz raporu aldı nafaka vermemek için

Anladım. Ben sadece en azından bir yol çizene kadar demek istemiştim anlıyorum Allah yardımcınız olsun

Anladım. Ben sadece en azından bir yol çizene kadar demek istemiştim anlıyorum Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dua edin olur mu çocuklarm için ben ne kadar ayakta durabilirsem onlara o kadar annelik babalık yaparım

Arkadaşlar bide sizden rica etsem adresimidde veririm dilenci yada kötü bişi sanmayın erkek çocuğunuz varsa çocuklarıma olcak kıyafetleri varsa giydirmediğiniz adresimi versem kargo çok yüksek olmazsa ve merdiven işi çıkarsa kargoyuda öderim öyle giydirmedgnz kenarda duranlar varsa bana yollar mısınız özelden bütün bilgilerimi atarım isterseniz tc kimlik numarama kadar

Eşinizle Anlaşamama sebepleriniz neler? Yani çocukların büyüyene kadar iki üç sene idare edemez misin. Ya da baban felan yok mu yanına gıdebılecegın. Eger çaren yoksa kendını ve cocuklarını guvende tutmak adına eşine mecbur katlacaksın. Sonra da en küçük çocukta kreş çağına gelınce işe gırersın. Allah yardımcın olsun.

Aslında kısa özet gerekirse ailen varsa insanın arkasında eşi olcak kişi üstüne fazla gidemiyor ama kimi kimsesi olmayınca ezdikçe eziyorlar

Bu doğru. Bununla beraber evleneceği insanıda yanlış seçmeye sebep oluyor.
Her iki eş seçiminizde düzgün insanlardan yana olmamış. Burada hatanız var. Ancak büsbütün size ait olduğunu düşünmüyorum.
Durumunuz için üzgünüm.

Herşeyi açıkça yazabilir miyim kuralları bilmiyorum ama

Çok teşekkür ederim ben hatamı kabul ediyorum çok çabuk kandım ama sevgi görmeyince insan kendimide geçtim çocuklarıma kendi babaları hiç babalık yapmadı karda kışta tırtıl ayakkabıyla okula götürüp getirirdim bu eşim ilk zamanlar avucunun içine alana kadar kısacası çocuklarıma baba sevgisi gösterdi bana çok güzel davrandı ben hep bunlara kandım

Buradan doğrudan istemeniz doğru olmayabilir. Bu konuyu yönetime danışsanız daha uygun olur.

Misal maaş yatyo bütün borçlar veriliyor icra hariç elden borçta var ama ben mücadele edeyim bu evdekiler ne yer ne içer demiyor ben bi kaç kez ayrılalım dediğimde sesin çıkarmadığı zamanlar oldu aslında çok sorumsuz biri oldu ben evde bişi yol dediğimde sesi bile çıkmıyo elektriğe kesme ihbarı gelcek ben bi yerden bulup ödeyim demiyo şuan buzdolabında 3 yumurta bir kavanoz zeytin var bunlarda o almadı kzılay yardım grubundan gelmişti zaten sunuda belirteyim karı koca gibi değiliz denilecek kadar varız

Başak sen ne zmn ilk eşinden ayrıldin da ikinciye evlendin çocuk yaptın ??? Senin kocan belediyede çalışıyordu doğru mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…