Aslında kısa özet gerekirse ailen varsa insanın arkasında eşi olcak kişi üstüne fazla gidemiyor ama kimi kimsesi olmayınca ezdikçe eziyorlarBu sitede sıklıkla gördüğüm kadarıyla şunu anladım. İnsanın iyi bir evlilik yapabilmesi için iyi bir aile hayatı görmesi lazım. Birçok anlamda tahammülü zorlayan detayların olduğu evliliklere sahip kadınların hemen hepsinde çok kötü bir çocukluk ve gençlik dönemi var.
Bu durum öyle bir yapışıyor ki ikinci evlilik yaptım ama.. diye yine aynı hikaye devam ediyor.
Yok zannetmem kendisi çocuklarını bile görmek istemiyor bi kadının derdine düşmüş boşanma davasında bile çalışamaz raporu aldı nafaka vermemek içinbu eşinden de ayrılırsan eğer ilk eşinin seni yine rahatsız etme durumu var mı?
3 tane oğlum varKaç çocuğunuz var?
Anladım. Ben sadece en azından bir yol çizene kadar demek istemiştim anlıyorum Allah yardımcınız olsunNolursunuz yanlış anlamayın ama canımı veririm çocuklarımı asla çocuklarla yeri gelir et yeri gelir kuru ekmek veririm ama çocuklarımı veremem ben ailesiz büyüdüm yaptığım bu hatanın karşılığında onları annesiz nasıl bırakayım ben onlardan bir gün bile ayrı kalmadım ki
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dua edin olur mu çocuklarm için ben ne kadar ayakta durabilirsem onlara o kadar annelik babalık yaparımAnladım. Ben sadece en azından bir yol çizene kadar demek istemiştim anlıyorum Allah yardımcınız olsun
Allah büyüktür size hiç ummadığınız yerden mutlu etsin inşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim dua edin olur mu çocuklarm için ben ne kadar ayakta durabilirsem onlara o kadar annelik babalık yaparım
Allahım razı olsun bu güzel duanız için çok teşekkür ederimAllah büyüktür size hiç ummadığınız yerden mutlu etsin inşallah
Aslında kısa özet gerekirse ailen varsa insanın arkasında eşi olcak kişi üstüne fazla gidemiyor ama kimi kimsesi olmayınca ezdikçe eziyorlar
Herşeyi açıkça yazabilir miyim kuralları bilmiyorum amaEşinizle Anlaşamama sebepleriniz neler? Yani çocukların büyüyene kadar iki üç sene idare edemez misin. Ya da baban felan yok mu yanına gıdebılecegın. Eger çaren yoksa kendını ve cocuklarını guvende tutmak adına eşine mecbur katlacaksın. Sonra da en küçük çocukta kreş çağına gelınce işe gırersın. Allah yardımcın olsun.
Çok teşekkür ederim ben hatamı kabul ediyorum çok çabuk kandım ama sevgi görmeyince insan kendimide geçtim çocuklarıma kendi babaları hiç babalık yapmadı karda kışta tırtıl ayakkabıyla okula götürüp getirirdim bu eşim ilk zamanlar avucunun içine alana kadar kısacası çocuklarıma baba sevgisi gösterdi bana çok güzel davrandı ben hep bunlara kandımBu doğru. Bununla beraber evleneceği insanıda yanlış seçmeye sebep oluyor.
Her iki eş seçiminizde düzgün insanlardan yana olmamış. Burada hatanız var. Ancak büsbütün size ait olduğunu düşünmüyorum.
Durumunuz için üzgünüm.
Buradan doğrudan istemeniz doğru olmayabilir. Bu konuyu yönetime danışsanız daha uygun olur.Arkadaşlar bide sizden rica etsem adresimidde veririm dilenci yada kötü bişi sanmayın erkek çocuğunuz varsa çocuklarıma olcak kıyafetleri varsa giydirmediğiniz adresimi versem kargo çok yüksek olmazsa ve merdiven işi çıkarsa kargoyuda öderim öyle giydirmedgnz kenarda duranlar varsa bana yollar mısınız özelden bütün bilgilerimi atarım isterseniz tc kimlik numarama kadar
Misal maaş yatyo bütün borçlar veriliyor icra hariç elden borçta var ama ben mücadele edeyim bu evdekiler ne yer ne içer demiyor ben bi kaç kez ayrılalım dediğimde sesin çıkarmadığı zamanlar oldu aslında çok sorumsuz biri oldu ben evde bişi yol dediğimde sesi bile çıkmıyo elektriğe kesme ihbarı gelcek ben bi yerden bulup ödeyim demiyo şuan buzdolabında 3 yumurta bir kavanoz zeytin var bunlarda o almadı kzılay yardım grubundan gelmişti zaten sunuda belirteyim karı koca gibi değiliz denilecek kadar varızEşinizle Anlaşamama sebepleriniz neler? Yani çocukların büyüyene kadar iki üç sene idare edemez misin. Ya da baban felan yok mu yanına gıdebılecegın. Eger çaren yoksa kendını ve cocuklarını guvende tutmak adına eşine mecbur katlacaksın. Sonra da en küçük çocukta kreş çağına gelınce işe gırersın. Allah yardımcın olsun.
Tamamdr kuralları bilmediğim içinBuradan doğrudan istemeniz doğru olmayabilir. Bu konuyu yönetime danışsanız daha uygun olur.
Zonguldak EreğliNerde yaşıyorsunuz ?
Evet doğruBaşak sen ne zmn ilk eşinden ayrıldin da ikinciye evlendin çocuk yaptın ??? Senin kocan belediyede çalışıyordu doğru mu ??
şarttı çünkü çocuklarınızla gidecek yeriniz yokken hemen yenisini yapmakİlk eşimden iki oğlum var biri 8 biri 12 yaşında bu evliliğimden 1 yaşında oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?