Söylediğim çok zalimce gelebilir bazılarına ama çocukları sosyal hizmetlere teslim edip bir yandan çalışıp durumunuzu düzeltin. Eğer aksatmadan ziyaret eder ve evlatlık vetilmesin diye belirtirseniz, siz kendinizi topatlayana kadar destek olurlar. Hatta size seçenek de sunulur, siz bakın biz maddi destekte bulunalım diye. Tabi o kocayı da hemen bırakın.Merhaba ben yeni üye oldum iyi geceler dilerim içimi dökmeseydim bunalıma girecektim bu benim ikinci evliliğim ilk eşimden şiddet gördüm fakat ( yaralama derecesinde) ailem hiç bi zaman elimden tutmadı annem başkasıyla evli ve ü ey babam bana tecavüz etmeye kalktı annem buna rağmen hala o kişiyle birlikte merdiven yıkayarak ev temizliklerine giderek geçindim daha sonra boşandıktan beş yıl sonra şuan ki eşimi tanıdım ve ne aileden ne ilk eşimden sevgi görmeyince onun çocuklarıma olan ilgisine sevgisine bana olan davranışlarına kanıp evlendim ilk zamanlar hiç bişi yoktu benim ikinci evliliğim diye eşimin ailesi istemedi beni herşeyi sıfırdan kurduk kenarımızda paramız hiç bişimizz yoktu taksitle aldık ödenir sandık herşey üst üste geldi ödeyemedik icraya düştük şuan bir yaşında bebeğim var ve bebeğim olunca iyice sıkıntılar artmaya başladı bizi evden kovmaya başladı sürekli beni kırmaya başladı ben çocuklarıma hep anne baba oldum elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım ama artık çok yoruldum eşimden dolayı evin bütün yükü bende ilgisiz alakasız biri oldu bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorum çok kötü hep yardım gruplarına yazdım evimin ihtiyaçlarını almak için evimde makarnam eksik olduğunda birkez eşim gelirken alır diyemedim hep ele güne muhtaç oldum çocuklarımın okul ihtiyaçlarını bile zor zahmet aldım nolur akıl verin bana buzdolabm bomboş ama hiç bişi umrunda değil dayanamıyorum saat şuan 12 yi geçti ve ben hala ağlıyorum kimsem yok çocuklarıma bakan biri yok çalışamıyorum kafayı yicem daha bir yudum yemek bile yemedim artık dayancak gücüm kalmadı
Başak sen ne zmn ilk eşinden ayrıldin da ikinciye evlendin çocuk yaptın ??? Senin kocan belediyede
Eşim belde belediyesinde çalışıyor yani şehir belediyelerine göre küçük belediye ve onların aldığı maaşı alamıyor icra kesiliyo kiramız on bin ve bu civarda en düşük biz oturuyoruz bu ay maaştan sonra elimize kalan para 850 TLydi elektrik su doğalgazı alışveriş yok içinde öyle sölimSoracağım sorunun detayını verdiyseniz görmediysem kusura bakmayın.
İkinci evliliginizden olan eşiniz neden eve yada çocukların gereksinimlerine bakmıyor? Buzdolabı boş demişsiniz.
Eve geliyor mu düzenli olarak? Yani her akşam evde mi yoksa dışarıda mı? Terk etti mi sizi yani?
Yok siz yanlış anladınız belediyede çalışan eşim ikinci evliliğim ve hala onunla birlikteyim hamileydm hatta düşük yapma durumum vardı belki hatırlarsnzPeki Başakcım bir yıldan fazla oldumu bilmiyorum yine aynı şekilde konu açtın ve kocanin evinde yaşıyorsun belediye de zannedersem kadrolu eşin şimdi daha önce verdiğin bilgilerle bu konuda ki bilgiler pek örtüsmuyor sanki.Eski mesajlarını bulabilirsem bi bakicam ama senin beni tanıman lazım bı düşün bakalim
Kadrolu değil sözleşmeli istedikleri zaman çıkarabilirler kadrolu olunca yüksek maaş alıyorlar ve işten çıkartamıyorlar benim eşim işkur üzerinden girmişti işe kadrolu değilPeki Başakcım bir yıldan fazla oldumu bilmiyorum yine aynı şekilde konu açtın ve kocanin evinde yaşıyorsun belediye de zannedersem kadrolu eşin şimdi daha önce verdiğin bilgilerle bu konuda ki bilgiler pek örtüsmuyor sanki.Eski mesajlarını bulabilirsem bi bakicam ama senin beni tanıman lazım bı düşün bakalim
İşte hala aynı sıkıntılarPeki Başakcım bir yıldan fazla oldumu bilmiyorum yine aynı şekilde konu açtın ve kocanin evinde yaşıyorsun belediye de zannedersem kadrolu eşin şimdi daha önce verdiğin bilgilerle bu konuda ki bilgiler pek örtüsmuyor sanki.Eski mesajlarını bulabilirsem bi bakicam ama senin beni tanıman lazım bı düşün bakalim
Esyalar nedeni ile icralık olmuşsunuz.İkinizde plansızlık üstüne hep harekette bulunmussunuz. 10 bin kira gerisi icraya eşiniz ne yapacak bu durumda? Üstelik çocuğun ikisi sadece size ait eşinizin maddi olarak bakma yükümlülüğü de yok. Daha fazla yardım bulabilmek için belediye ile gorusmelisiniz eşinizin icralık olduğunu banka hesap dökümünden görürler zaten. Olmadı Instagram dan yardim sayfalarına yazın.Eşim belde belediyesinde çalışıyor yani şehir belediyelerine göre küçük belediye ve onların aldığı maaşı alamıyor icra kesiliyo kiramız on bin ve bu civarda en düşük biz oturuyoruz bu ay maaştan sonra elimize kalan para 850 TLydi elektrik su doğalgazı alışveriş yok içinde öyle sölim
Evet hatırladım ablamHayır ben seni çok iyi hatırlıyorum sende benim numaram var whatsapdan yaz anlamissindir umarım.Ben bebeğin için bir kaç kez iletişim kurmuştum seninle çocukların galatasaray forması falan hatırlarsın şimdi.Bu böyle olmaz Başak lütfenEşinin icrası aldığı para bilmem ama rica ediyorum bu böyle olmz. Çok fazla bişi demek istemiyorum
Esyalar nedeni ile icralık olmuşsunuz.İkinizde plansızlık üstüne hep harekette bulunmussunuz. 10 bin kira gerisi icraya eşiniz ne yapacak bu durumda? Üstelik çocuğun ikisi sadece size ait eşinizin maddi olarak bakma yükümlülüğü de yok. Daha fazla yardım bulabilmek için belediye ile gorusmelisiniz eşinizin icralık olduğunu banka hesap dökümünden görürler zaten. Olmadı Instagram dan yardim sayfalarına yazın.
Sed yardımına başvuru yaptım ama oda olumsuz oldu Allah büyük Rabbim bi kapı açar inşallahEsyalar nedeni ile icralık olmuşsunuz.İkinizde plansızlık üstüne hep harekette bulunmussunuz. 10 bin kira gerisi icraya eşiniz ne yapacak bu durumda? Üstelik çocuğun ikisi sadece size ait eşinizin maddi olarak bakma yükümlülüğü de yok. Daha fazla yardım bulabilmek için belediye ile gorusmelisiniz eşinizin icralık olduğunu banka hesap dökümünden görürler zaten. Olmadı Instagram dan yardim sayfalarına yazın.
Öyle doğruTaşıma su ile değirmen dönmez. 3 küçük çocuk ne yapacak 3 yumurta 1 kavanoz zeytin diyorsunuz bu bir öğün bile değil ?
Rica ediyorum üslûbunuza dikkat eder misiniz ne dilencisi şuan buraya bütün başvurularımı atarım gerekli yerlere müracaat etmediğimi nerden biliyorsunuz sürekli red sürekli red elimden tutam yok bişi. Yok bebeğim kah hastası Zonguldak devlet hastanesine gidip geldiğimde büyük oğlum Aygaz’ı açmış kime nasıl bırakayımYanlış anlamayın ama dilencilik gibi oluyor sizinki
Annemde tek başına kardeşimle beni büyüttü. Temizliğe gitti. Kardeşim 6 aylıktı
Ama asla dilenmedi ve kimseye ihtiyacını sormadan söylemedi.
Hep şöyle derdi:kızım gerçek ihtiyaç sahibi İSTEMEZ.
sizin uslubunuzdan gerçek ihtiyaç sahibi oldugunuza inanmıyorum
İnsanları sömürmeyin
Gerekli yerlere müracaat edin!
yani asgari ücret civarı alıyor herhaldeKadrolu değil sözleşmeli istedikleri zaman çıkarabilirler kadrolu olunca yüksek maaş alıyorlar ve işten çıkartamıyorlar benim eşim işkur üzerinden girmişti işe kadrolu değil
Şu mesajınızı yazdıgınıza utanırsınız belki ben kimseyi sömürmedim kimden yiyecek içecek istedim alın öğretmenin mesajını okuyun buyrunYanlış anlamayın ama dilencilik gibi oluyor sizinki
Annemde tek başına kardeşimle beni büyüttü. Temizliğe gitti. Kardeşim 6 aylıktı
Ama asla dilenmedi ve kimseye ihtiyacını sormadan söylemedi.
Hep şöyle derdi:kızım gerçek ihtiyaç sahibi İSTEMEZ.
sizin uslubunuzdan gerçek ihtiyaç sahibi oldugunuza inanmıyorum
İnsanları sömürmeyin
Gerekli yerlere müracaat edin!
Yok amacım yardım destek değil içimi dökmekti hani olduğum şehirden biri çıkar belki tanıdığım var temizlik işleri çıkıyo çocukla kabul eder yada nasıl dym benim bilmediğim çocukları işe gidip gelene kadar devletin kreş gibi yerleri vardr diye bu sebepten yazmıştımyani asgari ücret civarı alıyor herhalde
çok güzel!
25 bin alsın
10 bin kira zaten ülkede olup olabilecek minimum bir kira tutarı, kalan zaten 15 bin lira
bir de eşya almışsınız muhtemelen 5-10 da onun taksidi var icralık olunduğuna göre, daha faturası var, hiçbirşey olmasa bi kere internet çok lazım, o var.
var da var.
siz de daha eşya aldık taksit ödüyoruz, bakalım öceden 2 çocukla üvey baba geçinebilecke mi bi görelim hele demeden bebek yapmışsınız bir de
çalışmıyorsunuz da
hayır ne bekliyordunuz anlamadım ki?
3 çocukla asgari civarı (muhtemelen?) bir gelirle ailelerden destek olmadan, kenarda birikim olmadan tam olarak ne bekliyordunuz?
ya da şöyle mi diyim
sanki amacınız birileri yardım etsin, destek olsun...bana öyle gibi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?