Çok doldum kimsem yok

Söylediğim çok zalimce gelebilir bazılarına ama çocukları sosyal hizmetlere teslim edip bir yandan çalışıp durumunuzu düzeltin. Eğer aksatmadan ziyaret eder ve evlatlık vetilmesin diye belirtirseniz, siz kendinizi topatlayana kadar destek olurlar. Hatta size seçenek de sunulur, siz bakın biz maddi destekte bulunalım diye. Tabi o kocayı da hemen bırakın.

Soracağım sorunun detayını verdiyseniz görmediysem kusura bakmayın.
İkinci evliliginizden olan eşiniz neden eve yada çocukların gereksinimlerine bakmıyor? Buzdolabı boş demişsiniz.
Eve geliyor mu düzenli olarak? Yani her akşam evde mi yoksa dışarıda mı? Terk etti mi sizi yani?

Peki Başakcım bir yıldan fazla oldumu bilmiyorum yine aynı şekilde konu açtın ve kocanin evinde yaşıyorsun belediye de zannedersem kadrolu eşin şimdi daha önce verdiğin bilgilerle bu konuda ki bilgiler pek örtüsmuyor sanki.Eski mesajlarını bulabilirsem bi bakicam ama senin beni tanıman lazım bı düşün bakalim

Başak sen ne zmn ilk eşinden ayrıldin da ikinciye evlendin çocuk yaptın ??? Senin kocan belediyede

Eşim belde belediyesinde çalışıyor yani şehir belediyelerine göre küçük belediye ve onların aldığı maaşı alamıyor icra kesiliyo kiramız on bin ve bu civarda en düşük biz oturuyoruz bu ay maaştan sonra elimize kalan para 850 TLydi elektrik su doğalgazı alışveriş yok içinde öyle sölim

Yok siz yanlış anladınız belediyede çalışan eşim ikinci evliliğim ve hala onunla birlikteyim hamileydm hatta düşük yapma durumum vardı belki hatırlarsnz

Kadrolu değil sözleşmeli istedikleri zaman çıkarabilirler kadrolu olunca yüksek maaş alıyorlar ve işten çıkartamıyorlar benim eşim işkur üzerinden girmişti işe kadrolu değil

Hayır ben seni çok iyi hatırlıyorum sende benim numaram var whatsapdan yaz anlamissindir umarım.Ben bebeğin için bir kaç kez iletişim kurmuştum seninle çocukların galatasaray forması falan hatırlarsın şimdi.Bu böyle olmaz Başak lütfen Eşinin icrası aldığı para bilmem ama rica ediyorum bu böyle olmz. Çok fazla bişi demek istemiyorum

İşte hala aynı sıkıntılar hiç değişmedi açıklamada yazmıştım bebeğim oldu ve sıkıntılar daha fazla olmaya başladı manevi olarak diye

Esyalar nedeni ile icralık olmuşsunuz.İkinizde plansızlık üstüne hep harekette bulunmussunuz. 10 bin kira gerisi icraya eşiniz ne yapacak bu durumda? Üstelik çocuğun ikisi sadece size ait eşinizin maddi olarak bakma yükümlülüğü de yok. Daha fazla yardım bulabilmek için belediye ile gorusmelisiniz eşinizin icralık olduğunu banka hesap dökümünden görürler zaten. Olmadı Instagram dan yardim sayfalarına yazın.

Evet hatırladım ablam

Sed yardımına başvuru yaptım ama oda olumsuz oldu Allah büyük Rabbim bi kapı açar inşallah

Taşıma su ile değirmen dönmez. 3 küçük çocuk ne yapacak 3 yumurta 1 kavanoz zeytin diyorsunuz bu bir öğün bile değil ?

Yanlış anlamayın ama dilencilik gibi oluyor sizinki
Annemde tek başına kardeşimle beni büyüttü. Temizliğe gitti. Kardeşim 6 aylıktı
Ama asla dilenmedi ve kimseye ihtiyacını sormadan söylemedi.
Hep şöyle derdi:kızım gerçek ihtiyaç sahibi İSTEMEZ.
sizin uslubunuzdan gerçek ihtiyaç sahibi oldugunuza inanmıyorum
İnsanları sömürmeyin
Gerekli yerlere müracaat edin!

Rica ediyorum üslûbunuza dikkat eder misiniz ne dilencisi şuan buraya bütün başvurularımı atarım gerekli yerlere müracaat etmediğimi nerden biliyorsunuz sürekli red sürekli red elimden tutam yok bişi. Yok bebeğim kah hastası Zonguldak devlet hastanesine gidip geldiğimde büyük oğlum Aygaz’ı açmış kime nasıl bırakayım

Kadrolu değil sözleşmeli istedikleri zaman çıkarabilirler kadrolu olunca yüksek maaş alıyorlar ve işten çıkartamıyorlar benim eşim işkur üzerinden girmişti işe kadrolu değil
yani asgari ücret civarı alıyor herhalde
çok güzel!
25 bin alsın
10 bin kira zaten ülkede olup olabilecek minimum bir kira tutarı, kalan zaten 15 bin lira
bir de eşya almışsınız muhtemelen 5-10 da onun taksidi var icralık olunduğuna göre, daha faturası var, hiçbirşey olmasa bi kere internet çok lazım, o var.

var da var.
siz de daha eşya aldık taksit ödüyoruz, bakalım öceden 2 çocukla üvey baba geçinebilecke mi bi görelim hele demeden bebek yapmışsınız bir de
çalışmıyorsunuz da

hayır ne bekliyordunuz anlamadım ki?

3 çocukla asgari civarı (muhtemelen?) bir gelirle ailelerden destek olmadan, kenarda birikim olmadan tam olarak ne bekliyordunuz?

ya da şöyle mi diyim
sanki amacınız birileri yardım etsin, destek olsun...bana öyle gibi geldi...

Şu mesajınızı yazdıgınıza utanırsınız belki ben kimseyi sömürmedim kimden yiyecek içecek istedim alın öğretmenin mesajını okuyun buyrun

Eklentiler

• IMG_0845.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 93
Yok amacım yardım destek değil içimi dökmekti hani olduğum şehirden biri çıkar belki tanıdığım var temizlik işleri çıkıyo çocukla kabul eder yada nasıl dym benim bilmediğim çocukları işe gidip gelene kadar devletin kreş gibi yerleri vardr diye bu sebepten yazmıştım

Yaşadıklarınız kolay değildir elbette ama daha borç bitmeden neden çocuk yaptınız? Onu anlamadım ben. Geleceğinizi tam oturmadan çocuk işi çok riskli. Belki sürpriz oldu bilemem o kısmı ama planlıysa çok yanlış bir tercih. Aile büyüklerinizden yardım isteyin, amca dayı hala falan. Hiç kimse yoksa boşanıp siz bakacaksınız başka çare yok.

Hanımlar ben böyle olmaz Başak derken bu kişiye değil eşine sinirlendigim için yazdım cunku Başak çocukları için uğraşıyor adam da alışmış nasılsa hallediyor diye umursamıyor evdekileri. Ben kendisiyle bir kaç kez iletişim kurdum birkax kez çocuklar için elimden geleni yaptım Başak ne aldıysa bana fisini de attı resminide istemedigim halde. Başagin anneliğini asla tartismam oda çocukları için uğraşıyor. Çocuklar söz konusu olunca bende sinirleniyorum sorumsuzluklarina ama yargılamak değil yardım lazım bu illa maddi değil. Başagin da dediği gibi nasıl yardım alabilir belki kurumlardan yol yordam göstermekte yardımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…