kendınıI garantıye almak ıcın ıkıncı evlılıgınızden de cocuk mu yaptınız. Cocuk yapınca eşınız eve bağlandı mı? Sıze olan sevgısı arttı mı? Keske yasadıgınız sıkıntıların yukunu bırde cocuklarınıza yuklemesenız. Çare kadın konukevlerı. Cocuklarınızı da alın gıdın
HaklısınızKendinizi bu duruma sokan tamamen sizsiniz. Baskasi ugrassa bu kadar hayatinizi mahvedemezdi. Bi yol göremedim ben
Devlete başvurun maddi yardım talep edin. Çocuk daha çok küçükmüş. Bakacak birisi olsa, siz de çalışır kendinizi geçindirirdiniz... Yazık günah, o çocuklar okula giderken beslenme çantasında ne koyuluyor? Aç mı kalıyor bu çocuklar?Merhaba ben yeni üye oldum iyi geceler dilerim içimi dökmeseydim bunalıma girecektim bu benim ikinci evliliğim ilk eşimden şiddet gördüm fakat ( yaralama derecesinde) ailem hiç bi zaman elimden tutmadı annem başkasıyla evli ve ü ey babam bana tecavüz etmeye kalktı annem buna rağmen hala o kişiyle birlikte merdiven yıkayarak ev temizliklerine giderek geçindim daha sonra boşandıktan beş yıl sonra şuan ki eşimi tanıdım ve ne aileden ne ilk eşimden sevgi görmeyince onun çocuklarıma olan ilgisine sevgisine bana olan davranışlarına kanıp evlendim ilk zamanlar hiç bişi yoktu benim ikinci evliliğim diye eşimin ailesi istemedi beni herşeyi sıfırdan kurduk kenarımızda paramız hiç bişimizz yoktu taksitle aldık ödenir sandık herşey üst üste geldi ödeyemedik icraya düştük şuan bir yaşında bebeğim var ve bebeğim olunca iyice sıkıntılar artmaya başladı bizi evden kovmaya başladı sürekli beni kırmaya başladı ben çocuklarıma hep anne baba oldum elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım ama artık çok yoruldum eşimden dolayı evin bütün yükü bende ilgisiz alakasız biri oldu bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorum çok kötü hep yardım gruplarına yazdım evimin ihtiyaçlarını almak için evimde makarnam eksik olduğunda birkez eşim gelirken alır diyemedim hep ele güne muhtaç oldum çocuklarımın okul ihtiyaçlarını bile zor zahmet aldım nolur akıl verin bana buzdolabm bomboş ama hiç bişi umrunda değil dayanamıyorum saat şuan 12 yi geçti ve ben hala ağlıyorum kimsem yok çocuklarıma bakan biri yok çalışamıyorum kafayı yicem daha bir yudum yemek bile yemedim artık dayancak gücüm kalmadı
Hayır ilk başlarda dediğim gibi çok iyiydik sonradan bebeğim oldu 45 günlüktü çocuklarımla beni evden kovdu o zamanlar başladı sıkıntılar manevi olan sıkıntılarmzkendınıI garantıye almak ıcın ıkıncı evlılıgınızden de cocuk mu yaptınız. Cocuk yapınca eşınız eve bağlandı mı? Sıze olan sevgısı arttı mı? Keske yasadıgınız sıkıntıların yukunu bırde cocuklarınıza yuklemesenız. Çare kadın konukevlerı. Cocuklarınızı da alın gıdın
Elimden gelenin fazlasını yapıyorum hiç aç bırakır mıyım elimde telefonum vardı onu sattım daha düşük maliyeti olan telefon aldım artan parayla evime alışveriş yaptım devlete çok başvuru yaptım sed yardımı var şuan evliyim diye hiç bir yardım bağlanmıyorDevlete başvurun maddi yardım talep edin. Çocuk daha çok küçükmüş. Bakacak birisi olsa, siz de çalışır kendinizi geçindirirdiniz... Yazık günah, o çocuklar okula giderken beslenme çantasında ne koyuluyor? Aç mı kalıyor bu çocuklar?
Durumunuza uzuldum. Yasadıgınız sehırlerdeko kadık sıgınma evlerınden destek alın. Boylelıkle aynı ve nakdi yardımlara daha kolay ulasırsınızHayır ilk başlarda dediğim gibi çok iyiydik sonradan bebeğim oldu 45 günlüktü çocuklarımla beni evden kovdu o zamanlar başladı sıkıntılar manevi olan sıkıntılarmz
Annesine sordu annesinin tek dediği görümcemde boşandı ben 3 tane çocuğa ve kaynanama bakıyorum onlarla ilgilenemem dedi belimde platin var dedi babası eşimle daha barışmadı yüksek ihtimal bakmak istemedilerÖncelikle geçmiş olsun. En azından ilk eşinden sağ salim kurtulmussun buna da şükür. Bu eşin madem arada iyi olabiliyor, iyi olduğu bir günü yakalayıp işe girmek istediğini annesinin çocuklara bakıp bakamayacagınu sorsan. Boylelıkle ilerisi için kendine de birikim yapabilirsin az çok. Zamanla da yolunuzu ayırırsınız.
İlk eşim bacağımdan bıc@kaldı kafamı deldi oraya gittim hiç bi yeri kötülemiyorum ama cezaevi gibi ayrıca büyük oğlumu almıyorlar yaştan kaynaklı ben çocuklarım olmadan yapamam kiDurumunuza uzuldum. Yasadıgınız sehırlerdeko kadık sıgınma evlerınden destek alın. Boylelıkle aynı ve nakdi yardımlara daha kolay ulasırsınız
İlk eşimden iki oğlum var biri 8 biri 12 yaşında bu evliliğimden 1 yaşında oğlum varKaç çocuk var anlamadım
Anladım yani toplamda 3 çocuk var. Peki size çok gerçekçi bir şey yazsam gücenir misiniz yani bilmiyorum böyle söylemek zor ama çocuk esirgemeye başvurmk ister miydiniz çocukları görebilirsiniz diye biliyorum siz bir yol çizene kadarİlk eşimden iki oğlum var biri 8 biri 12 yaşında bu evliliğimden 1 yaşında oğlum var
Nolursunuz yanlış anlamayın ama canımı veririm çocuklarımı asla çocuklarla yeri gelir et yeri gelir kuru ekmek veririm ama çocuklarımı veremem ben ailesiz büyüdüm yaptığım bu hatanın karşılığında onları annesiz nasıl bırakayım ben onlardan bir gün bile ayrı kalmadım kiAnladım yani toplamda 3 çocuk var. Peki size çok gerçekçi bir şey yazsam gücenir misiniz yani bilmiyorum böyle söylemek zor ama çocuk esirgemeye başvurmk ister miydiniz çocukları görebilirsiniz diye biliyorum siz bir yol çizene kadar
Darp raporu alıp şikayet etmediniz miİlk eşim bacağımdan bıc@kaldı kafamı deldi oraya gittim hiç bi yeri kötülemiyorum ama cezaevi gibi ayrıca büyük oğlumu almıyorlar yaştan kaynaklı ben çocuklarım olmadan yapamam ki
Ettim etmez olur muyum 3,500 tl para cezası aldı başka hiç bi ceza almadı ve beş yıl infazDarp raporu alıp şikayet etmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?