hamilelik duygusallığı bu dert etmeyin siz gelinisiniz sizinle ilgilenmez el kızısınız onun için ama öbürü kızı canı bu durumda asıl alınganlığı kendi ailenize yapmalısınız anneniz hasta dahi olsa manevi bir destek adına yanınızda durabilirdi,anneniz değilsede sizin tarafınızdan birileri..öncelikle herkese merhabalar....öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben buraya üye idim yalnız yazmıyordum sadece giriş yapıp sizlerin paylaşımlarınızı okuyor ya da bazı sorularıma cevap arıyor ve buluyordum. hepiniz bu konuda çok yardımcı oldunuz bana bu konuyu da nerede açacağımı bilmediğimden buraya açtım yanlışım varsa affola.....
ben 3 çocuk annesiyim hamileliklerimde dediğim gibi sizlerin sessiz takipçilerinizdendim.aslında doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama içimi dökecek kimsem olmadığından burda anlatıp rahatlamak istiyorum azda olsa..
iki oğlum vardı sonra hamile kaldım bir kızım olacağını öğrendim o kadar mutlu oldum ki tarifi imkansız anne ve babamın sağlıkla ilgili sıkıntıları oldukları için benimlede pek ilgilenemediler haklı olarak....ama işte yinede anne baba insan bekliyor gözlüyor yollarını... hamileliğim çok yalnız ve kimsesiz geçti eşimin ailesi hamile olduğumu duyunca pek sevinmedi ve hatta hayırlı olsun dahi demediler...ben bu bebeği çok istedim ve dünyaya getirdim hastanede başımda sadece eşim vardı hem de bir başına...eşimin annesi hastanede bir gece yanımda kaldı dedim kendikendime eve çıktığımdada bana gelir yanımda olur herhalde yalnız bırakmaz beni ...YANILMIŞIM...ne eşimin ailesi nede benim ailem hiçkimse yoktu insan böyle zamanlarda ne olursa olsun yanında canından birilerini görmek ister yada ben çok duygusalım bu yüzden böyle düşünüyorum çok üzüldüm düşünsenize ameliyata girerken sadece eşim vardı yanımda çıktığımdada öyle...lohusalık dönemi zordu benim için duygusal olarak çöküntüdeydim yalnız olmak üzüyordu beni sadece kızımın gülüşü evlatlarımın kardeşlerine olan sevgisi ayakta tutuyordu beni ...doğum öncesi temizlik ve sonrası bütün işler artı çocukların banyoları vs. hiç dinlenmedim 2 günlük ameliyat olmuşum ev süpürüyorum gelen giden hazırlık çocukların bakımı .Yanlış anlaşılmasın bunları şikayet ettiğim için söylemyorum sadece yalnızlık kimsesizlik hissi yazdırıyor bunları bana benden bir ay sonra görümcem doğum yaptı benim yanıma gelmeyen kayın validem 10 gün önceden gitti ve 20 gün kaldı kızı prensesler gibi yatıyordu oda kızıyla ilgileniyordu ne yalan söyliyim KISKANDIM...bebeğimi 1 sefer yıkadı babaannesi ama kızınınkiyle 1 ay ilgilendi ..kimseden hiçbir beklentim yoktu aslında sadece bir nasılsın kızım demelerini çok bekledim...
Allah bağışlasın bize de dua et hayırlısı ile evlatlarımız olsun..45 günlük süt kokulunu öp bizim için..bunlarıda kendine dert etme,huzurlu yuvana bak kocana evlatlarına bak..büyük oğlum 3. sınıfa gidiyor diğer oğlum anaokulu kızımda 45 günlük
aslında eşimin ailesi ile hiçbir sorunumuz yok zaten bu yüzden yanımda olmasını bekledim...kendi ailem yoktu çündü annem üç tane yetim küçük çocuğa bakıyor ve babamda rahatsız (kanser)birde abim büyük bir kaza geçirdi o dönem yani benim dururmum devede kulak misali ama işte bunları bile bile bekliyor insan...........
2. çocuğu...tabikiii gitmeli dediğim gibi ben sadece her iki tarafın ilgisizliğinden yalnız kaldığımı hissettim ...teşekkürler...Merhaba,
Ben birde nacizane bişey düşündüm sizin Allah bağışlasın 3. doğumunuzmuş ilkinde falan illaki gelinip gidilmiştir ama o sırada ne sizin ailenizin ne eşinizin ailesinin nedenleri yada bahaneleri varmış bilemem 3.doğum diye sen tecrübelisin diye olabileceğini düşündüm.
Kızının da ilk doğumudur diye tahmin ediyorum tabii ki gidecek.
Ayrıca eşiniz yanınızda ne hoş işte, 3 tanede çocuğunuz var lütfen duygusallığa kendinizi kaptırıp boşuna hırpalanmayın.Kolaylıklar diliyorum size
amin....Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inş...Allah bağışlasın bize de dua et hayırlısı ile evlatlarımız olsun..45 günlük süt kokulunu öp bizim için..bunlarıda kendine dert etme,huzurlu yuvana bak kocana evlatlarına bak..
öncelikle herkese merhabalar....öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben buraya üye idim yalnız yazmıyordum sadece giriş yapıp sizlerin paylaşımlarınızı okuyor ya da bazı sorularıma cevap arıyor ve buluyordum. hepiniz bu konuda çok yardımcı oldunuz bana bu konuyu da nerede açacağımı bilmediğimden buraya açtım yanlışım varsa affola.....
ben 3 çocuk annesiyim hamileliklerimde dediğim gibi sizlerin sessiz takipçilerinizdendim.aslında doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama içimi dökecek kimsem olmadığından burda anlatıp rahatlamak istiyorum azda olsa..
iki oğlum vardı sonra hamile kaldım bir kızım olacağını öğrendim o kadar mutlu oldum ki tarifi imkansız anne ve babamın sağlıkla ilgili sıkıntıları oldukları için benimlede pek ilgilenemediler haklı olarak....ama işte yinede anne baba insan bekliyor gözlüyor yollarını... hamileliğim çok yalnız ve kimsesiz geçti eşimin ailesi hamile olduğumu duyunca pek sevinmedi ve hatta hayırlı olsun dahi demediler...ben bu bebeği çok istedim ve dünyaya getirdim hastanede başımda sadece eşim vardı hem de bir başına...eşimin annesi hastanede bir gece yanımda kaldı dedim kendikendime eve çıktığımdada bana gelir yanımda olur herhalde yalnız bırakmaz beni ...YANILMIŞIM...ne eşimin ailesi nede benim ailem hiçkimse yoktu insan böyle zamanlarda ne olursa olsun yanında canından birilerini görmek ister yada ben çok duygusalım bu yüzden böyle düşünüyorum çok üzüldüm düşünsenize ameliyata girerken sadece eşim vardı yanımda çıktığımdada öyle...lohusalık dönemi zordu benim için duygusal olarak çöküntüdeydim yalnız olmak üzüyordu beni sadece kızımın gülüşü evlatlarımın kardeşlerine olan sevgisi ayakta tutuyordu beni ...doğum öncesi temizlik ve sonrası bütün işler artı çocukların banyoları vs. hiç dinlenmedim 2 günlük ameliyat olmuşum ev süpürüyorum gelen giden hazırlık çocukların bakımı .Yanlış anlaşılmasın bunları şikayet ettiğim için söylemyorum sadece yalnızlık kimsesizlik hissi yazdırıyor bunları bana benden bir ay sonra görümcem doğum yaptı benim yanıma gelmeyen kayın validem 10 gün önceden gitti ve 20 gün kaldı kızı prensesler gibi yatıyordu oda kızıyla ilgileniyordu ne yalan söyliyim KISKANDIM...bebeğimi 1 sefer yıkadı babaannesi ama kızınınkiyle 1 ay ilgilendi ..kimseden hiçbir beklentim yoktu aslında sadece bir nasılsın kızım demelerini çok bekledim...
okurken korktum, eşi de mi yalniz birakti acaba diye, sukur ki yanindaymis.. bence bu onemliöncelikle herkese merhabalar....öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben buraya üye idim yalnız yazmıyordum sadece giriş yapıp sizlerin paylaşımlarınızı okuyor ya da bazı sorularıma cevap arıyor ve buluyordum. hepiniz bu konuda çok yardımcı oldunuz bana bu konuyu da nerede açacağımı bilmediğimden buraya açtım yanlışım varsa affola.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?