çok doluyum

SIKMA CNANI BU dünyanın öbür dünyasıda var.allah bunları görüyor

Yardimci tutun bir tane, 3 çocuk yaptığınıza göre maddi durumunuz iyidir diye düşünüyorum.

kesinlikle haklısın canım..boşver çevrendekileri sen eşinle çocuklarınla mutlu huzurlu hayat sür...farzetki gurbetsin çok uzaksın onlara..iki tarafında yaptığı çok ayıp..sen kendini yıpratma sakın.iyi arkadaşlar komşular edin.bazen yabancı insanlar akrabadan bile yakın olurlar.umarım herşey çok daha güzel olur.

Yardimci tutun bir tane, 3 çocuk yaptığınıza göre maddi durumunuz iyidir diye düşünüyorum.
galiba anlatamadım konu ev iş yada yardım değil tabiki gerkeni yaptım benim anlatmak istediğim çok başka birşey ama size anlatamamışım galiba...yinede yorumunuz için tşkrler...

Üzülmeyin benim annem de uzakta ilk doğumda bir hafta kalabildi gerisini ben hallettim şimdi Allah nasip ederse ikincide ben kimseyi istemiyorum çünkü kayinvalidemin umrumda değil annem gelince kiskanip burnumdan getirecek yine biliyorum.lohusa halime bunları cekecegime tek olurum ama kafam rahat olur.benim kayinvalidem de bir hayırlı olsun demedi, agrin,sıkıntın var mı diye sormaz insan tabiki bekliyor,üzülüyor ama yapacak bir şey yok Allah can sağlığı versin...

Konu acilali cok olmus ama yazmadan gecemeyecegim .sizi cok iyi anliyorum. Ben de kv nin kendi kizlarinin dogumlarindaki ilgisini gordukten sonra benim ilk cocugumdaki tavirlariyla kiyaslayip farki görmüş ve cok bozulmustum. El kizi oldugumu buram buram hissetmistim. Ayrıca ilk cocugunda ilgilenilir 2. 3. De tecrubeli gerek yok gbi bi dusunce varsa cok sacma asil ozaman daha cok ihtiyac var yardima. Yazik lohusa halimizle bebege mi bakalim digerlerine mi??? ayrıca çocuk cogaldikca is de cogalir yuk de... ben 2. De yasadim bunlari. Annenizin durumu müsait degilmis bence o da uzulmustur akli sizde kalmustir ama kv ye cok kizdim .cunku gelin veya kendi kizi farketmez ikisi de senin torununu doguruyor durumu varsa ikisine de bakacak ayirtetmeye hakki yok! Hem kiz almayi biliyorlar hem bakmiyorlar ne demek! Asil gelin emqnettir ona daha iyi bakmali. Ben aradaki farki gordum onlara ne yaptiysa kendime de yaptirttim esimi fitleyerek. Oh iyi oldu.

Bence Annene sitem etmelisin kaynanaya degil . Sonucta sen el kizisin ona gore .
Ama annen yaninda olmaliydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…