"Çok eksiğin var!"

Sizi öğrenci kartınız var diye götürmüş müzeye sanki. Ben okuduğumdan bunu anladım. 3 kuruş için yaptığı ayıpken size böyle konuşup kendi ayıbını kapatıyor uyanık.
Evlilik kararınızı tekrar gözden geçirin bence. Bu adam ve ailesiyle zor.

Gülmekten ağlıyorum burda annem kafayimi yedin dio nisanlida görse bu yazıları keske buda ona hayat dersi olur. Kendini çok uyanık sanioya çakal

Son düzenleyen: Moderatör:
Höh hoduk.
Höh mini çakal.
Vay öküz.
"Evet ben bir daha dusuneyim" deyin, aklınca aba altından sopa gösteriyor kütük.
Parkeyi sulasaniz daha cabuk meyve verir.
Yakmayın kendinizi.
+++++++
Son cümleniz bence verilecek bütün cevapları özetliyor.
Konu sahibi yakmayın kendinizi.

Benim açtığım konuşmada vardı bu para mevzusu ama eşim öyle değil kb kolay öyleydi. Neyse nişanlindan da böyle tavırlar geliyorsa hiç çekinme direk ayrıl ayrıca takı seti zaten alınamıyor zorunda ne alaka kayinvalidenlerin eskisinin takmak begeniyorsan bozdurdu üstüne kayıp sizi. Beğendiğiniz alınsın sakin taviz vermeyin pişman olursunuz... Takı konusunda hassasm bende

Kendisini uyanık sanan birisi daha.Bence bir daha düşünün...
Hiç insan sevdiğine o kelimeleri kullanabilir mi ? Çok görgüsüzler!

İyi dusun derim sonra basi duvarlara vurmakta var?
Ayrica uyaniklik adi altinda hakki olmayana uzanan adam bak bu kisma dikkat et
gelecegin buradaki algisinda sakli

Nişanlın sana günü geçmiş kimlik kartıyla hayat dersimi veriyor? Gerçekten çok itici. Annesi de az değil, sen onun zamanında beğenip hevesi geçtikten sonra kenara attığı altına mı layıksın. Bunu diyen insan ileride ev eşyası için de aynısını söyler. Bir bakmışsın KV denin kullanmadığı halıyı perdeyi evinde kullanıyorsun.

Ana oğul sizin üzerinizde ego tatmini yapıyorlar.

Nisanlinla acikca konus, davranislarinin onu rahatsiz ettigini kafanin karisik oldugunu soyle..bu iliski icine sinmiyorsa da yol yakinken ayril.

Daha önce nişanlınız ve ailesiyle müzeye gitmemiştiniz eminim yoksa yine aynı davranırlardı kendini kurnaz sanan bu yaratıklar.

Son olarak da eğer çok fazla akıl veriyorsa veya beni yoruyorsa evliliği tekrar düşünmemi istediğini ekliyor.

Ayrıca bu kadar cesareti nereden almış acaba? Madem beğenmiyor sizi kendisi ayrılsın, niye size bunu söylüyor ki.
Annesi kızı şöyle böyle test et, böyle söyle ayrılamaz bilmem ne diye bir şeyler mi söyledi nedir.
Böylesine prim verdiniz mi devamı gelir.

yanlış anlamayın ama hayat dersi ve uyanıklık ile görgüsüzlük ve ayılık arasındaki kalın çizgiyi çoktan kaybetmiş nişanlınız.
şu dakika ayrılmazsanız evlendikten sonra size hayatı zehir edeceklerinin en bariz örneğidir bu paylaşımınız.

Alay konusu etmeniz beni üzdü şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…