"Çok eksiğin var!"

kv.seni istemiyor baştan belli kadın daha açık nasıl söylesin.
hee 3 yıllık ilişkin varmış seviyorum onsuz yapamam ölürüm yoksa diyosan evlen zaten evlenincede ölürsün çünki bu kadın diliyle sana dünayayı zindan edecek belliki he birde aynı yerde oturursanız vay haline tecrübeye sabittir dilinden çok çekersin okadının belliki sakin ılımlı bir bayana benziyorsun anlattıklarına göre çok çekersin canım uzak dur.

Hayat dersinin alasini sen verseydin ya ona.Sen kim kopeksin ki bana ders vereceksin demedin mi ?Sakin susma .Neye gore onlar ustun oluyormus . Sinirlerim okurken bozuldu.3yilda boyle olan 13yil sonra seni cahilcim diye sever.

Kusura bakmayın ama ağır konuşcam böyle kendini beğenmiş bir adamda ne buldunuz? Kendisini Kaf dağında görüyor sizi de istediği gibi ezebileceğini nasılsa sizin ağzınızı açmayacağınızı düşünüyor. Bu adamla evleneceksiniz farkında mısınız 50 yıl kadar beraber yaşayacaksınız. Geçen gün annem bana dedi ki çok severek evlendiler babamla çok büyük bir aşkla ama ben bu evliliğimden bu hayatımdan hiçbir şey anlamadım bomboş hiç istemediğim gibi geçti çok mutsuzum baban hiç bana göre değil çok büyük bir hata dedi. Siz de böyle olmak istemiyorsanız aklınızı başınıza alın çalmışıyorsanız ailenizin yanına ne bileyim bir akrabanıza vs başka bir şehre gidin oturup yalnız kalıp düşünün ve nişanlınjz olacak beyefendiye de haddini bildirin karşınıza alıp.
Ben neyin doğru neyin yanlış olduğunu veya hayatı kimseden öğrenecek değilim çok şükür kendimce bir tecrübe birikimine sahibim. Ben kendi kendime de yetebilirim bu hareketlerin bana acaba diye düşünmeye sevk etti. Bu hareketlerin doğru yolda mıyım diye bir durup düşünmeme neden oldu, bu şekilde konuşmaların beni fazlasıyla incitiyor gibi şeyler söyleyin unutmayın yazdığım gibi ben dili ile konuşun ki size atar yapmaya kalkmasın. Sen Şöyle sin böylesin derseniz iş büyür kendini haklı bulur bu adam.

Üzgünum ama sonunu iyi göremedim bu isin..görgüsuz ve asagilayici insanlarla nereye kadar

Nişanlınız kucuk hesaplar yapan şark kurnazı çıktı. Nisanlinizin anneside görgüsüz ve patavatsizmis yani. Madem nisanliniz sizin kurnaz fettan olmanizi istiyor sizde onu masraflara sokun onuda isterim bunuda isterim diyin görsün gününü

Tekrar düşünme nişanı at :) Bu ne ya sahtekar çok akıllı sanıyor kendini.

Bugün böyle diyen yarın neler der artık sen düşün. Ayrıca sen mi safsın, yoksa o mu ahlaksız? Belli ki öğrenci kartı öğrenciler için var. Öğrenci değilsen kullanmaman gerekir demektir bu. Hem suçlu hem güçlü. Bide seni beğenmiyor. Asıl onun yaptığı ayıp. Annesinden bahsetmiyorum bile. Uyanık.

Yuhh.. öğrenci indirimi almak için yıllar önceki kimliği mi istedi ve saf olduğunuzu mu söyledi? ? Buna resmen hırsızlık denir ..

Müzeye ucuz girmek için dalavere çeviren adam haramı helali bilmiyor ya da umursamıyordur
Madem hayat dersi istiyor selamlarımı iletin kendisine , hırsız adamla evlenilmezzz...

Devletten üç kuruş çalınca akıllı mı oluyormuş nişanlın olacak hödük! Devlet ne kadar önelem alırsa alsın böyle kendini uyanık sanan ahmak çok inşallah bir ceza yer de şimdiye kadar çaldığı kuruşları milyar olarak öder!

nişanlın müze kart olayına bakılırsa, cimri ve dolandırıcı.

altın şakasında anasının kuzusu ve cimri.

bunlar daha olmamış.

sen daha iyilerine layıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…