Çok endişeleniyorum

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Of arkadaşlar. Malum 23 Nisan için hazırlıklar olacak. Bizim okulda şimdiden başladı. Hoca tutuldu dans için. Benimkiler 4 yaş yapamıyorlar dolayısıyla. Şimdiden başlamak o kadar ay çocukların yorulmaları vs zoruma gidiyor öğretmenim yorulduk diyorlar.ama mecburuz tüm okul yapmak zorundaymış ben istemiyorum yaa bu tarz zorla gösterileri itirazımı kabul de etmiyorlar. Neymiş tüm okul birer gösteri çıkarcakmış.Daha kıyafet kiralanacak ya.Bıraksalar basit bişey yapsak nolur yaa :KK43:

Son düzenleme:
Sizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok

En saçma bulduğum şeyler çocuklar sabahın köründe soğuk havada saçma sapan kostumlerle bekliyor. Derslerinden geri kalması da cabası. Belki şiir veya kompozisyon kabul ederler. Teklif edin yinede

En saçma bulduğum şeyler çocuklar sabahın köründe soğuk havada saçma sapan kostumlerle bekliyor. Derslerinden geri kalması da cabası. Belki şiir veya kompozisyon kabul ederler. Teklif edin yinede
Canım anaokulu bi rekabet var sinir oluyorum

Sizinki de dert mi benim ogrencilerim agir otizmli mayistaki engelliler haftasinda müdür bize de gorev verdi üstelik ogrencilerimde taklit becerisi 0 bi tanesi hic konusamiyor .Artik penguen gibi arkalarinda durup kukla gibi oynatcaz yapcak bisey yok
Ayy hocam kıyamam yazık çocuklara millet eğlenecek diye perişan oluyolar Atatürk bunun için mi armağan etti bırakın gönüllerince eğlensinler ne bilim hediye versinler çocuklara minik minik eğlensinler

Nasıl itiraz kabul edilmiyor? Çocuklarımın bu etkinlikte yer almasını istemiyorum dediğiniz halde mi?
Ya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır ya, esas yetişkinler hazırlanıp çocuklara gösteri yapacağı, eğlendireceği yerde, çocuklar böyle protokole hazırlanıyor ya, ben de bir değişik uyuz oluyorum.

İsteğe bağlı olmalı bunlar.
Çocukların rahatı, her ayrıntısıyla düşünülüp öyle gösteriye hazırlanmalı.
Güneşin alnında bayılan çocukları az mı gördük, yazık ya.

Geçen sene 4 yaşında ki yeğenimin gösterisi oldu. İlgi ve alakayla pekte güzel oynuyorlar. Hem çocuklara hem de ailelerine güzel bir anı oluyor.
Çocuklar değil de siz uğraşmak istemiyorsunuz gibi geldi bana.
Bilmeden konuşmayın çocuklarımın hakkını gözetiyorum yazık yoruluyolar diye.Ayrıca hoca öğretiyor ben ilgilenmiyorum böyle bana kolay asıl.ama ben öğrencilerim yorulduk diyince zoruma gidiyor diyorum

Zorunuza gidiyorsa bu mesleği yapmayın efendim. Ne demek otizimli çocuğun arkasında penguen gibi durup, kukla gibi oynatacağız?!

Nasıl itiraz kabul edilmiyor? Çocuklarımın bu etkinlikte yer almasını istemiyorum dediğiniz halde mi?
Ya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır ya, esas yetişkinler hazırlanıp çocuklara gösteri yapacağı, eğlendireceği yerde, çocuklar böyle protokole hazırlanıyor ya, ben de bir değişik uyuz oluyorum.

Aynen canım dedim bırakın ben basit bişey öğreteyim diye böyle bana hiç bi sıkıntı yok hoca öğretiyor ben yorulmuyorum ama ben istemiyorum bunu çocuklar çok yoruluyor ben yorulayım tek basit olsun eğlensinler nolcak

Ayy hocam kıyamam yazık çocuklara millet eğlenecek diye perişan oluyolar Atatürk bunun için mi armağan etti bırakın gönüllerince eğlensinler ne bilim hediye versinler çocuklara minik minik eğlensinler
Maalesef en iyi biz olmaliyiz egosu hakim .Protokol bos bos oturup gitmeyecekmis .Ee madem engelli çocukların günü yapin bir etkinlik hic yapmadiklari bir seyi yapsinlar .Götürün bir yemege eglence merkezine vs .Bagimsiz hareket edemezler evet ama velilerini de davet etmek cok zor olmasa gerek

Bende tasvip etmiyorum ama her okul yaptığı için bizde yapıyoruz. Ben dans yerine o gün çocuklara eğlence ortamı kurmak istemiştim. Palyaço getirelim, dondurma pamuk şeker getirelim, tiyatro olsun vs. Çocuklar eğlensin istemiştim geçen sene. Ama diğer okullar itiraz etti ve ilçe olarak birlik sağlamalıyız herkes dans gösterisi çıkaracak denildi. Mecburen uydum.

Ay o kadar hak veriyorum ki. Ben öğretmen değilim ama veli olarak ben de hiç memnun değilim bu gösterilerden ve aylar öncesinden büyük hazırlıklar yapılmasından. İyice şova döndü herşey

Çocukların rahatı, her ayrıntısıyla düşünülüp öyle gösteriye hazırlanmalı.
Güneşin alnında bayılan çocukları az mı gördük, yazık ya.
Ne güzel söylediniz anlatmak istediğim bu onu da söyledim gerekirse palyaço kostümü giyerim dedim eğlendiririm onlar gülsün eğlensin

Bu nasıl sinir bozucu bir durum
O çocukların ailelerine yazık değil mi :(
Ay çok üzüldüm gerçekten :(

Şu söyleyiş tarzınız o kadar itici ki. Işinizi ne kadar sevdiğinizi taa burdan hissettim

Bilmeden konuşmayın çocuklarımın hakkını gözetiyorum yazık yoruluyolar diye.Ayrıca hoca öğretiyor ben ilgilenmiyorum böyle bana kolay asıl.ama ben öğrencilerim yorulduk diyince zoruma gidiyor diyorum
O kısmı atlamışım kusuruma bakmayın. Haklısınız o zaman. Dediğim gibi yeğenimi izlerken çok duygulanmıştım ben tamamen o açıdan düşündüm.

Zorunuza gidiyorsa bu mesleği yapmayın efendim. Ne demek otizimli çocuğun arkasında penguen gibi durup, kukla gibi oynatacağız?!
Bana isimi ogretmek size kalmadi .Once acın da otizm neymis bi bakin kitaplara .Ama ben size yardımcı olayım
1.Otizmli cocuklar kalabaliktan hoslanmazlar .Alışkın olmadıkları bir kalabalikta öfke nobeti gecirip kendilerine zarar verebilirler (ellerini ısırmak ,kendini yerlere vurmak gibi )
2.Otizmli çocuklar ışık ve sese karşı cok hassastır. Çoğu rahatsiz olur ve o ortamdan uzaklasmak ister.
3.Otizmli cocuklarin cogu taklit becerisine sahip degildir
Yargisiz infaz yapmakta ustune yok milletin ne biliyorsunuz da bana kendinizce akil veriyorsunuz ?

Back
X