Çok fazla düşmanlık duyuyorum..

böyle biri var başımda :44: hatta arkadaşımı tanımak bile istedi ama yok anam sen benim gözüme baksana bi

kendine sahip çıkamadın mı nasıl yaptın yaa kime düşmanlık duyuyosn arkadasınınn sevgilisine mi eqer onaysa sende onun kadr suçlusun

Tekrarlanmış . Daha öncede arkadaşımı aldatmıştı demiş dikkatli okuduysanız yani bu 1 değil 2 değil .. Bizim bildiğim 3 . Ve kim bilir kaç defa daha ... o zaman bernaos da uzaklaşmasn o zavallı kız da bilmeyiversin . Öğrenmediği o gerçkt de öldürmez onu sadece erkek arkadşı tarafından ''Saf,şapşal,kör''damgaları yemesine neden olur .

Aynı şeyi yaşadım tam 1o gün farketmedim . 1o gün boyunca da hem erkk arkadaşım hem de en güvendiğim dostum tarafından aptal yerine kondum . keşke ilk anda bilseydim çünkü hiç bir gerçk gizli kalmıo ... Hayata mı küstüm hayır .Elbette üzüldüm ama aptal yerne konmaktansa bilip de gözümün açılmasıni yeğledim . madem böyle küçük hevesler önemli değil insanı öldürmez sizin eşiniz sevgiliniz de öpüşüverir bi iş arkadaşıyla siz de bunu bilmez bağrınıza basarsınz girersinz koynuna eşinizin ...

ama sen bizim yazdıklarımızı çarpıtıyorsun şekerim.3 ü de birbirinden ayrılmalı.biz seni aldattık .seni aptal yerine koyduk açıklamasını ben kaldıramazdım.ne yani arkadaşıma da güvenemeyeceksem pessss.kızı üzmeye gerek yok.efendi efendi çıksınlar hayatından.

senin de yaşadığın tecrübeden sonra ilişkilerinde hiç de öyle dediğin kadar rahat olabileceğini sanmıyorum.

olabiliyorsan bravo çok güçlüymüşsün.ama konusu edilen kız okadar güçlü değilmişki aldatılmasına rağmen ayrılamamış.bir de arkadaşının yaptıklarını öğrenirse sonu hiç iyi olmaz diye tahmin ettiğimden kızı üzmeden hayatından çıkmaları gerektiğini savunuyorum.bırakında gülebilsin.

bu duygular bukadar büyütülmemeli derken de amacım herkes birbiriyle öpüşsün sorun değil demiş olabilir miyim?kadınlığı bırakın insanlıktan çıkarır bu beni.benim kastım insanların dikkatli olup bu basit 2-3 dk lık duygular için çevrelerindeki insanların hayatını mahvetmemeleri gerektiğiydi.

basit diyorum çünkü her önüne gelen kıza sarkan adamın bir kıymeti yokturki.adam poposuyla bakıyor hayata.oysa insan bir bütündür.kalbi,aklı,iradesi,çabası ,azmi,uğraşı,hayat mücadelesi,........ birçok şeyin bütünüdür insan.buna kıymet verdiğimi söylemeye çalıştım.gençlik heveslerinden bilmemekten kaynaklanan,doymamış hormonların çooook önemli bir an diye düşündürdüğü şeyler yüzünden bir arkadaşın dostun,yada bir annenin yada bir çocuğun hayatı mahvedilmemeli demeye çalıştım.

çocuğun affedilir bir tarafı yok .ama ilişki zaten bitecek.en azından böyle bitmesin diye de içimden geçiyor.bu durumlarda hata yapanların egoları artar ,kandırılan da genelde göçük altında kalır.

böyle bir durum benim başıma gelseydi sevgilimle en yakın arkadaşım benden habersiz bişeyler karıştıracak en yakın arkadaşım demezdim evire çevire saçlarını yolardım erkek arkadaşımada okkalı bi tokat atardım. yaşınızda küçük değil küçüksünüz dicem ama değil işte

bunların yaşlılıklarından da hayır gelmez.

Güneş gerçekten çok çarpıtmışsın yazdıklarımı. Eğer merak edersen baştan itibaren oku lütfen şimdi sana açıklama yapamayacağım.
Yaşadıklarına üzüldüm ama gözünün açılmasına sevindim. Sen aptal yerine konmak istememişsin. Ama öbür arkadaş ağlamış zırlamış dönmüş. Herkes kaderini belirler yani....

iyi ki evli değilmiş arkadaşınız. yoksa şimdi otur iki tane en güvendiğin insanın yaptığı bi hata yüzünden boşan, yuvanı dağıt, hayata küs,nefret dol...
kızla ilişkinizi kesin yazık size hala güveniyordur allah bilir.
o erkek diye dolaşan insan müsvettesine de söyleyin ayrılsın kızdan bi an önce. kimsenin hayatıyla oynamaya hakkınız yok iki dk'lık zevk için.

arkadaş yorumları okuduktan 5 dk sonra buhar oldu sanırım.çok gittik kızın üstüne.hak etmedi mi ama ya :82:

inşallahh o d yaşar aynısını hatta beterini . Çok merk ediorm ama . Yarın bi gün o çockla çıkar da aldatıldım die de konu açar:d:92:

kız yaptığım doğru mu yanlış mı diye mi sormuş?... o da biliyo işte yanlış olduğunu. sorduğu soruya cevap vermeyecekseniz okuyun geçin, anlamıyorum herkesin gerekli gereksiz yorum yapmasını.

bence ikinizde de suç olmasına rağmen, gidip konuşursan ihale sana kalır. daha önce başka arkadaşlar da söylemiş, onlara katılıyorum. o adam işin içinden sıyrılır, sen kötü olursun sadece.

hayatlarından çıkıp gitme şansın yok değil mi, aynı ortamda olmak zorundasınız aynı ekipte olduğunuz için? doğru mu anlamışım? eğer öyleyse düşünsene, bunu anlatacaksın, sonra da her gün o kızı görmek zorunda kalacaksın kabus gibi...

bu zavallı kız aldatıldı belki ama, bence hiçbir şey bilmemesi daha hayırlı, dünyası yıkılmasın, yazıktır. sen bi daha o adamla mecbur olmadıkça konuşma, konuyu kapatmaya çalış bence, zaten çektiğin vicdan azabı sana yetecek yaptığın hatanın bedelini ödemek için.

afern kız salak yerine konsun ilerde eşiniz aldatsn sizi koynunuza girsn hiçbişi bilmeyn tekim sanın

allah kimsenin başına senin gibi arkadaş vermesn inşallah

böyle arkadaşlar yüzünden artık kimseye güvenim kalmadı.Böyle çok mutluyum. mutluyum ve huzurluyum. kimseye güvenmeyin siz de.Benim hayat felsefem bu artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…