- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
Kesinlikle size katılıyorum. Çok doğru yazmışsınız her açıdan...
Sevgili Güneş,
Bernaos'un anlattıklarına bakılırsa zaten bir anlık bişey, bir zaaf, olmuş bitmiş ve tekrarlanmamasını tavsiye ediyoruz! (Benim savımca hala çocuktan hoşlanıyor ve uzak durmasını söylüyorum yazımı bir daha okursanız).
Bu durumda ben olsaydım bilmek istemezdim. Emin ol öğrendiğimde yıkılıp üzülüp yıpranacağıma o bir anlık şeyi bilmeyiveriyim. Bernaos arkadaşından da uzaklaşsın çünkü yakınında olması gerçekten ikiyüzlülük olur. (hem bu olay yüzünden hem çocuğa olan hisleri yüzünden). Öğrenmediği o gerçek kimseyi öldürmez. Belki çocukta pişman. Bir anlık yaptığı şeyin boyutunu kavradı ve bir daha tekrar etmek istemiyor. Bilemeyiz ki? Ama tekrarlanıyorsa bu olay tabiki çok farklı şeyler yazarım....
Tekrarlanmış . Daha öncede arkadaşımı aldatmıştı demiş dikkatli okuduysanız yani bu 1 değil 2 değil .. Bizim bildiğim 3 . Ve kim bilir kaç defa daha ... o zaman bernaos da uzaklaşmasn o zavallı kız da bilmeyiversin . Öğrenmediği o gerçkt de öldürmez onu sadece erkek arkadşı tarafından ''Saf,şapşal,kör''damgaları yemesine neden olur .
Aynı şeyi yaşadım tam 1o gün farketmedim . 1o gün boyunca da hem erkk arkadaşım hem de en güvendiğim dostum tarafından aptal yerine kondum . keşke ilk anda bilseydim çünkü hiç bir gerçk gizli kalmıo ... Hayata mı küstüm hayır .Elbette üzüldüm ama aptal yerne konmaktansa bilip de gözümün açılmasıni yeğledim . madem böyle küçük hevesler önemli değil insanı öldürmez sizin eşiniz sevgiliniz de öpüşüverir bi iş arkadaşıyla siz de bunu bilmez bağrınıza basarsınz girersinz koynuna eşinizin ...
böyle bir durum benim başıma gelseydi sevgilimle en yakın arkadaşım benden habersiz bişeyler karıştıracak en yakın arkadaşım demezdim evire çevire saçlarını yolardım erkek arkadaşımada okkalı bi tokat atardım. yaşınızda küçük değil küçüksünüz dicem ama değil işte
Tekrarlanmış . Daha öncede arkadaşımı aldatmıştı demiş dikkatli okuduysanız yani bu 1 değil 2 değil .. Bizim bildiğim 3 . Ve kim bilir kaç defa daha ... o zaman bernaos da uzaklaşmasn o zavallı kız da bilmeyiversin . Öğrenmediği o gerçkt de öldürmez onu sadece erkek arkadşı tarafından ''Saf,şapşal,kör''damgaları yemesine neden olur .
Aynı şeyi yaşadım tam 1o gün farketmedim . 1o gün boyunca da hem erkk arkadaşım hem de en güvendiğim dostum tarafından aptal yerine kondum . keşke ilk anda bilseydim çünkü hiç bir gerçk gizli kalmıo ... Hayata mı küstüm hayır .Elbette üzüldüm ama aptal yerne konmaktansa bilip de gözümün açılmasıni yeğledim . madem böyle küçük hevesler önemli değil insanı öldürmez sizin eşiniz sevgiliniz de öpüşüverir bi iş arkadaşıyla siz de bunu bilmez bağrınıza basarsınz girersinz koynuna eşinizin ...
afern kız salak yerine konsunilerde eşiniz aldatsn sizi koynunuza girsn hiçbişi bilmeyn tekim sanın
allah kimsenin başına senin gibi arkadaş vermesn inşallah
böyle arkadaşlar yüzünden artık kimseye güvenim kalmadı.Böyle çok mutluyum. mutluyum ve huzurluyum. kimseye güvenmeyin siz de.Benim hayat felsefem bu artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?