Çok fazla düşmanlık duyuyorum..

arkadaşından uzaklaşman şu durumda en doğrusu olur. tabi o çocuklada görüşmemen. eğer zorunlu görüşmen gerekirsede (galiba tiyotro grubundanmıuşsınız provalarınız varmış) mesafel olursun. merhaba merhaba yani. çok muhattap olmazsın. işin bitincede çıkar gidersin. artık olan olmuş ve pişmansın. sonuçta her insan hata yapabilior. Düşmez kalkmaz bir Allah diye boşa söylenmemiş. herkesin hayatında bir zayıf anı olabilir. bence burdaki arkdaşlar aşırı yargılamışlar yardımcı olup, yol göstermek yerine. sen en güzeli bundan sonra uzaklaş onlardan.

zaten pişmansın sen cezanı çekiyorsun. bir daha böyle birşeye mahal verme. erkeklerle ilşkilerinde dikkatli ol, kim olursa, ne kadar yakın arkadaş olursa olsun, o kadar yakınlaşma . özellikle bizim toplumumuzda erkeğe eline sağlık der çıkarlar bayanın adı çıkar, kötü sıfatlarla anılır. bundan sonra devam ettirme arkadaşlığını ikisiylede. bence sakın kimseye bişey söyleme. söylersen o çocuk pür-ü pak olur çıkar sende aforoz edildiğinle kalırsın . çünkü bence arkadaşın o çocuğu çok seviyor. ve hata yapmasına rağmen ilişkileri devam ediyor. söylersen bütün suçu kız arkadaşın sana atacak. atacak ki ilişkileri yürüsün. çünkü kendi kendisine bile itiraf edemeyecek adam gibi biri olmadığını o çocuğun. atalarımız ne demiş hataları ört ki ölsün. iyice göm hatanı toprağa. geri dirilmesine izin verme . olayı büyütme . çık ikisinin hayatından, hatta o tiyatro grubundan, yeni ortamlara gir, yapabilirsen tabi. kızada mecburi görüşmeleriniz olursa inceden mesaj ver o çocuğun adam gibi biri olmadığını . ama çocukla asla asla görüşme eminim senin ona zaafının olduğunu anladı ve bu fırsatı her boşlukta değerlendirmek isteyecek seni sevgilisi yanında olmadığı zamanlarda eğlenmek için heyecan olsun diye kullanmaya çalışacak stepne misali...

Son düzenleme:
arkadaşınıza anlatmayın.tüm dünyaya küser,kimseye de güveni kalmaz.boşverin bilmesin.bir yolunu bulup aranızı soğutun.ikisiyle de görüşmeyin.umarım kızcağızda ayrılır bu kendini bilmezden.zaten bu gidişle yine aldatır.inşallah o zaman ayrılabilir ondan.

bir de bu cinsel çekim olayı çok çok çok basit birşeydir ve kontrolü insanın beyninin içindedir.evlenip bazı doyumları yaşayınca okadar abartılacak,arkadaşının dünyasını mahvetmeye sebep olacak kadar güçlü bir şey olmadığını farkedeceksiniz.bumuydu yani diyceksiniz.o çok çekici görünen tüm kızlar benim olmalı kompleksinde olan erkeklerinde adam olmak konusundaki başarısızlıklarına şahit oldukça şaşıracaksınız.şimdiden kendinize çeki düzen verin.basit bir duygu bu.bunu farkedemezseniz BASİTLEŞİRSİNİZ.arkadaşımın sevgilisi,patronum,ablamın eşi,komşumun kocası......bir sürü yazı okuyoruz buralarda.bazı kapılar kapalı tutulmazsa oradan herşey girer.hepi topu 3 dk süren basit bir duygu.oysa ömür yıllardan ve erdemlerin getirdiği mutluluklardan oluşuyor.dürüst olmak,kendine saygı duymak,özgüveni olmak,hayır diyebilmek,üretken olmak,birşeyler başarmak.anne olmak,eş olmak,eve hükmetmek ,aileyi yönlendirmek.çok çok üstün mutluluklar bunlar.saniye ve dakikaları bir ömre değişmek,sırtında kocaman bir suçluluk yükü taşımak koca bir aptallıktır başkabirşey değil.seçme gücü sizin elinizde.buyrun bakalım dakikalar verip ömürlerimi yok edeceksiniz.ömür verip ömürler mi üreteceksiniz.sonunda dönüp arkanıza baktığınızda bir hiç olmakla bir İNSAN olmak arasında seçim yaptığınızı göreceksiniz.

ya nasıl o kadının da aptal yerine konmasını göz göre göre istiyorsnz . Olympos böyle bi durumda sen göz göre göre aptal yerine konmak ister miydin ? Belki o adamla evlenecek . En yakın arkadaşını öpen öteki kadınlara ne yapar kim bilir?

arkadaşının yerini bilsem ben sölicem artık..
anlasın herkesin dost olmadıgını..erkege bişey demiyorum erkek işte hepsi aynı kalleşşş...

umarım kız arkadaşının durumuna sen de düşersin. gün olur devran döner. yazık ki bir şey gizli kalmaz. elbet çıkacak ortaya. bari sen söyle. yüzyüze olmasa bile telefonda söyle. çünkü sevgilisinin de ne mal olduğunu anlasın kızcağız.

Ya o ger..k adama söyleyin kıza söylemesini ya da siz söyleyin , yazın, mesaj atın ; ne yapıyorsanız yapın en azından arkadaşınıza yaptığınız hatanın bedelini ödeyin..
Ve hala onunla ve sizinle görüşmeme şansını almayın elinden.

Benim anlık dudakların değmesinden daha çok dikkatimi çeken durum,
SİZDEN masaj istemesi ve bunu SİZİN reddetmemeniz.. !!!
En çok buraya takıldım.. Diğerinden daha suçlu bir durum bence.

o adam kesin yine aldatır.dünyası mı yıkılsın yoksa hayata devam etme şansı mı olsun tereddütte kaldım.arkadaşının ve sevgilisinin böyle birşey yaptığını öğrenen bir insan tüm insanlığa güvenini ve yaşama sevincini kaybeder.İÇİ GÜLMEZ.bu da bir yaşayan ölüye dönüşmesi,yaşıyormuş gibi yapması demek.bu kırgınlığı ne terapi ne ilaç hiçbişey gideremez diye düşünüyorum.insanların BASİT hevesleri ölüm kalım meselesi oluyor.bu vebalin de farkında olmadan ömür sürüyorlar.

Arkadaşlıklarını bitirsinler.eğer yalan konusunda çok başarılıysa suçu senin arkadaşın oynak diye onun üstüne atar.bilemiyorum ya.tüm seçenekleri bitirmişler.bundan sonra kız kime güvenecek.nasıl yaşayacak.çocuk zaten gene aldatır.inşallah o zaman ayrılmayı başarabilir.

Bir anlık gaflet insana nelere mal oluyor.

Vicdan azabı çeken kendini suçlu hisseden birine daha fazla şey söylemek istemem.

Ateşle barut yan yana durmaz derler... Bu yapılan hataları telafi edermi tabi ki etmez...

Allah'a şükür asla bir erkekle yakınlaşmadım. yakınlaşmamda. Bunun olmasına izin vermemde!!

Allah doğru yolundan ayrılmasın...

o kızın yaşayacağı duyguyu düşününce öğrenmesin diyorum.böyle bir durumda öğrenmektense başka bir kılıf bulunup uzaklaşılmasını tercih ederdim.bu dünyada yakınımda duran iki insana güvenemeyeceksem nasıl mutlu olacağım?hepimiz tek başımızayız,herkesten kötülük gelebilir mi diyelim.ya böyle insanlar dünyayı saçma sapan hale getirdiler.arkadaşmış da .önce o hoşlanıyomuşta.masaj yapıyomuş.keşke o kızın beyninden ikinizin suratini silmek mümkün olsa.ne yazıkki bu olayı öğrenmesinin ve aptal yerine konmamasının da bir çözüm olduğunu düşünmüyorum.bu olay olmamalıydı.kızın etik ahlaki tüm değer yargıları çöker.kimseye güveni kalmaz.bu saatten sonra ne yapsalar boş.

Kesinlikle size katılıyorum. Çok doğru yazmışsınız her açıdan...

Sevgili Güneş,
Bernaos'un anlattıklarına bakılırsa zaten bir anlık bişey, bir zaaf, olmuş bitmiş ve tekrarlanmamasını tavsiye ediyoruz! (Benim savımca hala çocuktan hoşlanıyor ve uzak durmasını söylüyorum yazımı bir daha okursanız).
Bu durumda ben olsaydım bilmek istemezdim. Emin ol öğrendiğimde yıkılıp üzülüp yıpranacağıma o bir anlık şeyi bilmeyiveriyim. Bernaos arkadaşından da uzaklaşsın çünkü yakınında olması gerçekten ikiyüzlülük olur. (hem bu olay yüzünden hem çocuğa olan hisleri yüzünden). Öğrenmediği o gerçek kimseyi öldürmez. Belki çocukta pişman. Bir anlık yaptığı şeyin boyutunu kavradı ve bir daha tekrar etmek istemiyor. Bilemeyiz ki? Ama tekrarlanıyorsa bu olay tabiki çok farklı şeyler yazarım....

teşekkür ederim.anlayan birinin çıkmasına çok sevindim.

böyle bişiy nasıl ve nie yapılır anlamıyorum dostluk nedir anlamını bilmiyorsun o zman allah o kızın yardımcısı olsun etrafında sahte insanlarla yaşamaya devam ediyo bence ne yaptıgını tek tek anlat muhtemelen görüşmek istemeyecektir ama anlattıktan sonra o kızın ne hale geleceğinide düşün ve kimin yüzünden o halde, dostu dediği insanın yüzünden .....böyle şeylerde bir anlık zaaf olayınada inanmıyorum herşey kişinin kendi elinde ve kontrolünde demekki zaaf yaşayan bayanında içinde bişiyler varmış ki ortaya çıktı

Son düzenleme:
Bende birebir olympias'a katılıyorum...

Nitekim, arkadaşınıza yaptığınız terbiyesizliğin daniskası...Kusura bakmayın,ama öyle.

Aynı şey sizin başınızada gelebilirdi. İleride gelebilirde...

Onun haricinde özel paylaşımlarınız sizi ilgilendirir elbette.

Ama yaptığınız 3. kişilere ucu dokunuyorsa; oradaki hata değildir... İhanettir,aldatmadır,kandırmadır...

Bir iyilik yapın ve arkadaşınızın hayatından çıkın.

Hiçbir şey olmamış gibi halen onunla görüşmeniz bu ihanete fazladan tick atmak olur.

yaa siz hala bu kıza yorum mu yazıyorsunuz... aptal yerine koyduğu arkadası sizden birisi olabılırde... hala masum olarak gören var mı içinizde...

Olympias, birşey değil...
Herkesin yazını bir daha okumasını istedim... Gerçekten yaptığımız hatalardan ders çıkararak İNSAN olmak yolunda ilerlemektir önemli olan....
Akşam yastığa başımızı koyduğumuzda birşeyler vicdanımızı sızlatıyorsa, herşeyden önce hala İnsan olduğumuzu gösterir bu... İnsanlığımızdan bişey yitirmeyişimize sevinmeliyiz... Sonrada hatamızı düzeltmenin yolunu bulmalıyız.
Asalım, keselim ve kıralım.... Ya sonra?

Eğer anlatmazsa ; mağdur olan kızın sevgiliside anlatmayacaktır olanı biteni... esas oğlan iki kız arasında gidip gelecektir...

eğer esasoğlan biraz karakter sahibi ise anlatır ; bu durumda da konuyu açan arkadaşa dönerek onunla bir ilişkiye başlar .. kendileri birşey söylememiş olur ama diğer ortak arkadaşları mağdur olan kıza, olanı biteni ve onları birlikte gördüklerini anlatır ...

Öpme cesareti gösteren konuyu açan arkadaş, bu riskide göze almıştır... zaten yaptıkları çirkin şey itibariyle ikiside kızı aldatmış birde gizleyerek kızı aptal yerine koyarak 2.kezmi aldatsınlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…