eeee....
öpüşme anı nasıl oldu onu anlat..yani önce eller buluştu sonra dudaklar:))
şaka biyana gerçekten yanii öncesinde mutlaka bi yakınlaşma oldu sonra öptü...yoldan geçerken selam verir gibi öpmedi heralde...
diyeceğim şu...bu raddeye gelmesine neden izin verdin..yakınlaştığınızı hissettiğin an geri çekebilirdin kendini...
öpüşmekle arkadaşına ihanet etmişsin..amam ona sölemeden yüzüne bakmaya devam edersen bu daha da utanç verici bişey..resmen aptal yerine koymuş olacaksın dostunu(!)...
Pazar kurstaydık sonra aksam konsere gıdılecektı herkes dağıldı ben, o ,bıde tunç adındabaska bır arkadas vardı ben tam cıkmak uzereydım tunc abla bekle beraber cıkarız dedı bende ıyı tamam dedım. onun migrenı vardı başağrıdığı ıcın ılac ıcıcektı tunç su almaya gıttı.Biz yalnız kaldık ben telefonla ılgılenıyodum basıma masaj yaparmısın dedı cok koyutum dedı bende masaj yapmaya basladım bır anda nolduysa dudağını dudağımda hıssettım kapı açılma sesını duydum bırden ırkıldim işte
Hayır beni o tanıstırmadı ve samımıyetımızde yakın arkadasımdan gelmıyor ben bunları yasamadan oncede cok solemıstım erkek arkadası ıcın senın ıcın en doğru olanı yap dıye bir sure ayrı kaldı sonra barıştı evet o üniversite okumaya gıttığı ıcın bıraz uzak kaldık pekı sana onlar bırlıktemı soylediler boyle bırseyı???:18:
arkadaşlar ilk önce şunu belirteyim. ben bu çocukla 6 yıldır zaten arkadaşım.yani arkdaş grubuyuz kalabalık bir ekip. ben bu çocuktan ilk başından daha hoşlandım. fakat arkadaşım benden daha önce duygularını belirttiği için o birlikte oldu. bende ona kendi duygularımı sölemeye çekindim çünkü artık iş işten geçmişti. ama duygulrımı bildiğim için arama tabikide mesafe koydum. sadece zorunlu durumlarda görüştük. ama o beni arıyordu çünkü uzun süreli arkdaşlığımız vardı. bende bir süre sonra onun bana boş olmadığını hissettim ama dediğim gibi mesafe koydum arama. bu çocuk arkdaşımı başka bir kızla aldattı. arkdaşıma ben destek oldum. sonra tekrardan barıştılar. ama bu süre içinde ben duygularımı tamamen kapatamadım. her nekadar arama mesafe koysamda. ve o gece zorunlu olduğundan bir aradaydık. çünkü tiyatro ekibindeniz provamız vardı. ve herşey bir anda oldu. yani aslında birbirimizi öpmemiz gerektiren bir ortam yoktu. sadece tesadüfen nasıl anlatsam bir çarpışmamı, yada bir anlık hareketlemi oldu ama sonuçta ikimizde o an çok şey hisettik. arkdaşıma nasıl söleyebilirim ki onun için kafam karışık. tabikide o çocukla birlikte olmak istemiorum. arkadaşım ayrı olsada birlikte olmam. herşeyden önce zaten bencil kendine fazla güvenen ve güvenilmez bir çocuk. ama dediğim gibi bi anlık duyguyla oldu tesadüfen ve ben bunu arkdaşıma nasıl anlatsam bunun için sizden fikir istemiştim.
Pazar kurstaydık sonra aksam konsere gıdılecektı herkes dağıldı ben, o ,bıde tunç adındabaska bır arkadas vardı ben tam cıkmak uzereydım tunc abla bekle beraber cıkarız dedı bende ıyı tamam dedım. onun migrenı vardı başağrıdığı ıcın ılac ıcıcektı tunç su almaya gıttı.Biz yalnız kaldık ben telefonla ılgılenıyodum basıma masaj yaparmısın dedı cok koyutum dedı bende masaj yapmaya basladım bır anda nolduysa dudağını dudağımda hıssettım kapı açılma sesını duydum bırden ırkıldim işte
o an kendimizi zaten geri çekmiştik ayak sesini duyduk iyice irkildik. ben çıktım hemen. bu arada arkadşım 3 yıldır çıkıor. ilk 3 yıl biz zaten çok sıkı dosttuk. yani hepimiz bu ekipte herkes hala görüşürüz hala çok iyiyiz. yeri gelir turneye çıktıkmı hepbirlikte kızlı erkekli grup şehir dışındada kalırız. yani ben olmasaydım orada başka bir kız arkdaşımızda olsaydı gene başını ovardı. çünkü tüm çocukluğumz nerdeyse birliktte geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?