Çok fazla düşmanlık duyuyorum..

Az çok biliyoruz öpüşme nasıl başlar nasıl gelişir. yanyana yürürken elim eline değdi fln desen anlıycam ama aniden birdenbire ansızın öpüşmek bana hic inandırıcı gelmiyor.

Kesinlikle kendinize düşman olmalısınız. Öptüğünüz o gerzek sevgilisinden ayrılmalı ya da o itiraf etmeli siz deil. Siz bence biran evvel masum arkadasınızın hayatından cıkın. cıkın ki yaralamayın onu daha fazla.

Pazar kurstaydık sonra aksam konsere gıdılecektı herkes dağıldı ben, o ,bıde tunç adında baska bır arkadas vardı ben tam cıkmak uzereydım tunc abla bekle beraber cıkarız dedı bende ıyı tamam dedım. onun migrenı vardı başağrıdığı ıcın ılac ıcıcektı tunç su almaya gıttı.Biz yalnız kaldık ben telefonla ılgılenıyodum basıma masaj yaparmısın dedı cok koyutum dedı bende masaj yapmaya basladım bır anda nolduysa dudağını dudağımda hıssettım kapı açılma sesını duydum bırden ırkıldim işte

ya canım kusura bakma ama yaa..dudaklarınlamı yapıyodun masajı da birden dudaklarınız buluştu...
bal gibi isteyerek bilerek izin vermişsin öpmesine..şimdide pişmansın..

oldu bitti artık..arkadaşına anlatman gerek..

Çocuğa tokatı yapıştırdım deseydin, burada alkışlayacaktık seni. Burada diğer arkadaşların da dediği gibi, masum arkadaşını üzme, hiç seslenmeden, bir su gibi çık insanların hayatlarından. Kimse seni yargılamaz, sorgulamaz.
Sana yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapmazsın bundan sonra umarım. İyilikle kal.

Hayır ben gördüm . Msninin şifresini falan bulmştm o zaman . Ha şmdi zerre kadar umurumda değil ama o zaman bu ahlakszlık bu midesizlik çok koymştu
İnşallah başka birisi de sana aynı şeyi yapar da nasıl bi acı görürsn .

O arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim
başka bir kız ya da arkadaşın senin erkek arkadaşınla öpüşseydi gizlice
ne hissederdin?
Çok merak ettim de..:26:

bu siteye girdim gireli okuduklarıma inanmıyorum. kocamın erkek kardeşiyle onu aldattım diyenmi ararsın, nişanlımı evli bir adamla aldattım diyenmi, dostumun sevgilisiyle öpüştüm diyenmi...
ne hayatlar varmış biz nerde yaşıyormuşuz hiçbirşeyden habersiz yaşıyormuşuz diyorum okudukça öyle uzakki bize kültürümüze bu okuduklarım cidden inanamıyorum ve tisiniyorum bunları okudukça...
ne dostumuza güvenebilcez, nede en yakın akrabalarımıza demekki öylemi bu olaylar nereye gidiyor çocuklarımızı neler bekliyor nasıl bir yaşam çok tedirginim...
yazık çok yazık azcık irade ya azcık irade bir anlık heves uğruna neler yapıyorsunuz yaşadığımız dünyayı karalıyorsunuz sonra hayat ne acımasız diyorsunuz hayatı kötü yapan kim sizin gibiler...
sizin ve bahsettiğim olayları yaşayan insanlarla aynı havayı solumak beni çok rahatsız ediyor.
sizler gibilerin yaşamınızı rahat sürdürmeniz bizimde rahat temiz bir dünyada yaşamamız açısından batıya taşınmanızı tavsiye ederim zira onların midesi daha geniş bu konuda... biz türk halkının midesi bunları kaldırmıyor...

arkadaşlar ilk önce şunu belirteyim. ben bu çocukla 6 yıldır zaten arkadaşım.yani arkdaş grubuyuz kalabalık bir ekip. ben bu çocuktan ilk başından daha hoşlandım. fakat arkadaşım benden daha önce duygularını belirttiği için o birlikte oldu. bende ona kendi duygularımı sölemeye çekindim çünkü artık iş işten geçmişti. ama duygulrımı bildiğim için arama tabikide mesafe koydum. sadece zorunlu durumlarda görüştük. ama o beni arıyordu çünkü uzun süreli arkdaşlığımız vardı. bende bir süre sonra onun bana boş olmadığını hissettim ama dediğim gibi mesafe koydum arama. bu çocuk arkdaşımı başka bir kızla aldattı. arkdaşıma ben destek oldum. sonra tekrardan barıştılar. ama bu süre içinde ben duygularımı tamamen kapatamadım. her nekadar arama mesafe koysamda. ve o gece zorunlu olduğundan bir aradaydık. çünkü tiyatro ekibindeniz provamız vardı. ve herşey bir anda oldu. yani aslında birbirimizi öpmemiz gerektiren bir ortam yoktu. sadece tesadüfen nasıl anlatsam bir çarpışmamı, yada bir anlık hareketlemi oldu ama sonuçta ikimizde o an çok şey hisettik. arkdaşıma nasıl söleyebilirim ki onun için kafam karışık. tabikide o çocukla birlikte olmak istemiorum. arkadaşım ayrı olsada birlikte olmam. herşeyden önce zaten bencil kendine fazla güvenen ve güvenilmez bir çocuk. ama dediğim gibi bi anlık duyguyla oldu tesadüfen ve ben bunu arkdaşıma nasıl anlatsam bunun için sizden fikir istemiştim.

arkadasım bence gıt ve arkadasınm dedıgın (tabı bu nasıl bır arkadaslıksa ben anlayamadım) gıt soyle ve cık hayatından... o cocuguda bı daha gorme yazık gunah ya.. sızın ıkı dk. ıradesız davranıslarınız yuzunden o arkadasım dedıgın kız ne kadar uzulecek bunu hıc dusundunmu
ama tabı sen onun bası agrıyodu masaj yapıyodun yawww... unutmusum tabı.
zaten oyle bı anda nasıl opusulur hıc anlamam bassaydın tokadıda gununu gorseydı madem neyseee arkadasım
kusura bakma belkı begenmedın yazdıklarımı ama boyle yanı..
bırı benı opecek hele kı arkadasımın sevgılısı bende tokadı basmayacam vayyyyyy anam ne gunlere kalmısız yazıkk yaaa....

haa onu önce sen seviyordun ve o ilk söyledi . sen duyglarını gizli tutarak ona en büyük iyiliği yapmşsın 6sene sonra da öpüşmek en doğal hakkın . 6 sene önce diosun şu an 2o yaşında olduğunu varsayarsak 14 yaşındaki br çocuğun sevgisi ne olacak demek istiyorm önce.
Git açık açık ben böyle bi halt yedim sevgilinle de . Yazık o kızcağız da daha fazla aptal yerine konmasn .
Ben yapamamıştım inşllh ağzını burnunu kırar seni cümle aleme rezil eder ayrıca !

seni burda herkesin alkışlamasını mı bekliyordun bence diğer kızı arkadaşım bile deme.. yazık çok yazıkk. yok bir anlık çarpışma gibi.. ne yazarsan yaz vicdanını rahatlatamazsın

vicdanımı rahatlatamayacağımı biliorum üstelik her fikre açığım buraya bunu anlatırken zaten bunları duyacağımı biliordum. ben hiçbirinize haksızsınız benden yana olun demedim ki. fikirlerinize ihtiyaç duyduğum için anlattayım. ben 24 yaşındayım bu arada. istediğim arkdaşımın kırılmaması. bu çocuktan onada hayır gelmeyeceğini biliorum ama arkdaşım üzülmesin istiyorum. ben başını ovuyordum. başını ovduktan sonra bana döndü benim tikim vardır. oda bana senin tikin vardı demi dedi el hareketi yaptı bende o sıra huylandığım için yaptığım hareketten dolayı bianda zaten yakındık o sıra dudaklarımız birleşti ama hemen çektik kendimizi geri. öle öpüşmedik yani. yanlışlıkla tesadüfen oldu. hemen çıktım ordan zaten. konusu aramızda hiç açılmadı. ama o 1 sn. dudaklarımızın değmesinden bile ikimizde birşeyler hissettik o an. ve arkdaşıma bunu anlattığımda onun hissedeceklerini az çok tahmin ettiğimden kendimden çok ona üzlüorum yani.

Şimdi bu konuyu,arkadaşın açmış olsaydı,erkek arkadaşım,yakın arkadaşımla öpüşmüş deseydi...Neler neler yazılırdı düşünmek bile istemezsin eminim
Bir hata yapmışsın,en azından hata olduğunu kabul ediyorsun.Bana göre masaj yapman bile doğru değil ama konu bu değil şimdi.Bence bundan sonra arkadaşından da sevgilsinden de uzak dur.Arkadaşına anlatmanı tavsiye etmiyorum ama arana biraz mesafe koy.Üzgünüm ama zaten arkadaş değilsiniz görebildiğim kadarıyla.

diyorsun ki hemen çektik kendimizi. ve alıntı yaptığım yazında kapı sesinden bahsediyorsun.. evet arkadasına söyle senin gibi birinden uzak dursun. birde bir erkeğin basına onun HİÇBİRŞEYİ olan bi kız neden masaj yapar?

Son düzenleme:
siz 24 yaşındasınız ben 19 . İyi ki yorumumu yaşınızı öğrenmeden yapmışım . Serde büyüğe saygı (!) var ya hni ...
Belki ortam olsaydı daha da uzardı bu öpüşme 1 snyle kalmazdı

arkadaş falan olamaz senin gibisi. yazık değil mi o kıza. nereye gidiyo bu millet anlamıyomuyorum nasıl bi mide var sende

o an kendimizi zaten geri çekmiştik ayak sesini duyduk iyice irkildik. ben çıktım hemen. bu arada arkadşım 3 yıldır çıkıor. ilk 3 yıl biz zaten çok sıkı dosttuk. yani hepimiz bu ekipte herkes hala görüşürüz hala çok iyiyiz. yeri gelir turneye çıktıkmı hepbirlikte kızlı erkekli grup şehir dışındada kalırız. yani ben olmasaydım orada başka bir kız arkdaşımızda olsaydı gene başını ovardı. çünkü tüm çocukluğumz nerdeyse birliktte geçti.

arkadaslıgını boz gorusme boyle birsey anlatsan suc erkekten cok sanada kalır gerci ikinizdede hata var ama bu sefer sevgilisi yok o yaptı o etti der sana kalır....

midem bulandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…