- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Bak arkadaşım benim çocuğum yok, burada her gün çocuğum şöyle yapıyor, çocuğumun böyle huyu var nasıl düzeltebilirim diye bir sürü konu açılıyor. Davranış bozukluğu olan çocukların çırpınan, çabalayan annelerin çocukları da olabileceğini her gün görüyorum. Sen çocuğu ve annesini konunun başından beri donundan, burnuna kadar eleştirdin kınadın, sen o annenin yerinde olmadığına göre o çocuğun o davranışının hangi sebepten olduğunu bilemezsin. Gebelik takvimini görünce de seni düşündüğüm için kınama etme çocuğun olacak dedim. Ne saldırdım ne de faydasız bir yorum yaptım. Saldıran sensin, ben seni inandığım bir konuda (kınadığın yerden sınanırsın) uyardım sadece, o uyarıdan fayda sağlamak da senin becerin ya da tercihin beni ilgilendirmez.Konu açıldıysa kaç sayfa olacağına ben mi karar veriyorum konu açmışım sayfa sayısı diyorsunuz kusura bakmayın ama dogru olmayan bir şeyi kabul edemem evet faydasız ve saldırgan yorumlara açık degilim ama eleştiriye açığım
Komik buldugun ve kendini haklı gördügün bir şeyden neden geri dönüyorsun üstelik çoktan görmene ragmen rahatsız oldugumu nedense ben muneye şikayet edince değiştirilmesini istedin bu çokkk mı samimiŞikayet etmedim
Nerede kahkaha attım. Sizin mesajlarınız komik onlara güldüm.
Senle konuşmalarımızın seyrine baştan sona bakmanı tavsiye ediyorumBak arkadaşım benim çocuğum yok, burada her gün çocuğum şöyle yapıyor, çocuğumun böyle huyu var nasıl düzeltebilirim diye bir sürü konu açılıyor. Davranış bozukluğu olan çocukların çırpınan, çabalayan annelerin çocukları da olabileceğini her gün görüyorum. Sen çocuğu ve annesini konunun başından beri donundan, burnuna kadar eleştirdin kınadın, sen o annenin yerinde olmadığına göre o çocuğun o davranışının hangi sebepten olduğunu bilemezsin. Gebelik takvimini görünce de seni düşündüğüm için kınama etme çocuğun olacak dedim. Ne saldırdım ne de faydasız bir yorum yaptım. Saldıran sensin, ben seni inandığım bir konuda (kınadığın yerden sınanırsın) uyardım sadece, o uyarıdan fayda sağlamak da senin becerin ya da tercihin beni ilgilendirmez.
.Ailesinin yetiştirmesinni kınıyorum bundan mı sınama olacak? Cocugu kınadığım yeri gösterir misiniz?
Bunun öncesinde sizin kınadığın yerden sınanırsın diyorum ve susuyorum mesajınız var ben fe kınamadıggımmmı söyleyince direttiniz ve konuyu çok dillendiriyorsunuz demeye bağladınız. Nereden çıkarıyorsunuz diyorum konunun sayfa sayısındsn dem vuruyorsun. İyi de konu açmışım normal degil mi
Ben sabırlıyım ama melek değilim. Şikayetinizden bana ne? Ben yanlış anlaşılmış değişsin dedim. Ben kibarım diye siz korkuyorum dönüyorum sanıyorsunuz. Ben neden değişsin istiyorum banlanacağım diye mi?Komik buldugun ve kendini haklı gördügümiş n şeyden neden geri dönüyorsun üstelik çoktan görmene ragmen rahatsız oldugumu nedense ben muneye şikayet edince değiştirilmesini istedin bu çokkk mı samimi
ooofff oooffffgibigibiyim hamilesin ve kınadığın yerden sınanırsın diyorum ve susuyorum demişsin. Ben de kınamadıggımmmı söyleyince bu kez de çokk dinlendirmektem dem vurmuşsun bunları onaylamıyorum ve bu sana göre saldırganlık sa bana göre de sen saldırgansın li doğmamış çocugu konuya dahil ediyorsun
Kardeş o uyarı uyarı dikkat et uyarısı. Kınandığın yerden sınanırsın büyüklerimiz der hiç duymadın mı.Bunun öncesinde sizin kınadığın yerden sınanırsın diyorum ve susuyorum mesajınız var ben fe kınamadıggımmmı söyleyince direttiniz ve konuyu çok dillendiriyorsunuz demeye bağladınız. Nereden çıkarıyorsunuz diyorum konunun sayfa sayısındsn dem vuruyorsun. İyi de konu açmışım normal degil mi
Kibarımdan sonrasında bir gülme aldı :)Ben sabırlıyım ama melek değilim. Şikayetinizden bana ne? Ben yanlış anlaşılmış değişsin dedim. Ben kibarım diye siz korkuyorum dönüyorum sanıyorsunuz. Ben neden değişsin istiyorum banlanacağım diye mi?
Tamam arkadaşım ben yanlış anlıyorum siz süper iyi niyetli ben ise ultra sorunlu biriyim umarım bu mesaj içinize soğuk su serperKardeş o uyarı uyarı dikkat et uyarısı. Kınandığın yerden sınanırsın büyüklerimiz der hiç duymadın mı.
O zaman mune öncesi ve sonrasına bakalım. Bu arada sizi bende şikayet edeceğim.Kibarımdan sonrasında bir gülme aldı :)
Kocanı terk ettin kaynına kaçtın yaxan sen degil misin? Bundan rahatsız oldugumu defalarca yazmama ragmen buna gülen bunla alay eden sen degil misin? Sonra mune ye şikayet edince de dönüş yapıp yorumum yanlış anlaşılmış değiştirilsin diyen sen degil misin? Öncesinde rahatsız olmamdan sevk alıp sessiz kalıyor sonra muney şikayet edince hatanı anlıyorsun öyle mi.
bana niye serpecek sana serpsin suyu derdi olan sensin ziraTamam arkadaşım ben yanlış anlıyorum siz süper iyi niyetli ben ise ultra sorunlu biriyim umarım bu mesaj içinize soğuk su serper
Keşke ben tamam uzatmayalım ben kötüyüm sen iyisin dememe ragmen halla cevap verme telaşına girmesenşz. Benden çokkk siz ve birkaçüyeye dert oldu bu olaybana niye serpecek sana serpsin suyu derdi olan sensin zira
Etmediğin kabahatO zaman mune öncesi ve sonrasına bakalım. Bu arada sizi bende şikayet edeceğim.
14 temmuzda evi terkedip eltiye gitmişti. Kafasını toplayıp annesine gidecekti.
Ne kadar kötü kalpli bir insansınız. Elti ve kaynınız karı koca. Kaynınız ya da eltiniz her neyse, eşini terkedip onlara giden birinden mantıklı bir yorum beklemek benim hatam.
Mune sonrasıSenin için banlanmayacağım. Sen kaynının evine gittin eşini terkedip. Olay bı değil mi? Eltinin evi de aynı ev Kötü niyetle söylemedim. Sen çocuğu dert etme. Çocuk kendini tutup tuvalete gitmiyordur gaz çıkarırken kaçıyordur. Neyse değişiksin.
İki mesaj sonra da açıklamışım. Kafasını toplayacaktı diye. Konunuz bir haftalık isteyenler döner bakar. Artık terbiyeye davet ediyorum sizi.
Evet kendin de göstermişsn nasıl savunduğun şeyi geri çektiğini. Keşke o çirkin mesajını da aıntı yapsaydınMune öncesi
Mune sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?