Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak arkadaşım benim çocuğum yok, burada her gün çocuğum şöyle yapıyor, çocuğumun böyle huyu var nasıl düzeltebilirim diye bir sürü konu açılıyor. Davranış bozukluğu olan çocukların çırpınan, çabalayan annelerin çocukları da olabileceğini her gün görüyorum. Sen çocuğu ve annesini konunun başından beri donundan, burnuna kadar eleştirdin kınadın, sen o annenin yerinde olmadığına göre o çocuğun o davranışının hangi sebepten olduğunu bilemezsin. Gebelik takvimini görünce de seni düşündüğüm için kınama etme çocuğun olacak dedim. Ne saldırdım ne de faydasız bir yorum yaptım. Saldıran sensin, ben seni inandığım bir konuda (kınadığın yerden sınanırsın) uyardım sadece, o uyarıdan fayda sağlamak da senin becerin ya da tercihin beni ilgilendirmez.

Şikayet etmedim

Nerede kahkaha attım. Sizin mesajlarınız komik onlara güldüm.
Komik buldugun ve kendini haklı gördügün bir şeyden neden geri dönüyorsun üstelik çoktan görmene ragmen rahatsız oldugumu nedense ben muneye şikayet edince değiştirilmesini istedin bu çokkk mı samimi

Senle konuşmalarımızın seyrine baştan sona bakmanı tavsiye ediyorum

gibigibiyim hamilesin ve kınadığın yerden sınanırsın diyorum ve susuyorum demişsin. Ben de kınamadıggımmmı söyleyince bu kez de çokk dinlendirmektem dem vurmuşsun bunları onaylamıyorum ve bu sana göre saldırganlık sa bana göre de sen saldırgansın li doğmamış çocugu konuya dahil ediyorsun

Bunun öncesinde sizin kınadığın yerden sınanırsın diyorum ve susuyorum mesajınız var ben fe kınamadıggımmmı söyleyince direttiniz ve konuyu çok dillendiriyorsunuz demeye bağladınız. Nereden çıkarıyorsunuz diyorum konunun sayfa sayısındsn dem vuruyorsun. İyi de konu açmışım normal degil mi

Komik buldugun ve kendini haklı gördügümiş n şeyden neden geri dönüyorsun üstelik çoktan görmene ragmen rahatsız oldugumu nedense ben muneye şikayet edince değiştirilmesini istedin bu çokkk mı samimi
Ben sabırlıyım ama melek değilim. Şikayetinizden bana ne? Ben yanlış anlaşılmış değişsin dedim. Ben kibarım diye siz korkuyorum dönüyorum sanıyorsunuz. Ben neden değişsin istiyorum banlanacağım diye mi?

ooofff oooffff

Kardeş o uyarı uyarı dikkat et uyarısı. Kınandığın yerden sınanırsın büyüklerimiz der hiç duymadın mı.

Kibarımdan sonrasında bir gülme aldı :)
Kocanı terk ettin kaynına giti yazan sen degil misin? Bundan rahatsız oldugumu defalarca yazmama ragmen buna gülen bunla alay eden sen degil misin? Sonra mune ye şikayet edince de dönüş yapıp yorumum yanlış anlaşılmış değiştirilsin diyen sen degil misin? Öncesinde rahatsız olmamdan zevk alıp sessiz kalıyor sonra muney şikayet edince hatanı anlıyorsun öyle mi.

O zaman mune öncesi ve sonrasına bakalım. Bu arada sizi bende şikayet edeceğim.

Konum kapansın yazmama ragmen,bazı üyelere muhatap olmak istemediğimi bir faydalarınım olmadıgını belirtmeme ragmen iki gündür ısrarla konuma ve bana yapışıp sayfalarca hakaret etmelerine anlam veremiyorum. Sadece susmanızı istiyorum tamam siz haklısınız siz iyisiniz ben kötüyüm ama yeter artık ya. Cidden bezdirdiriniz. Sizin hakaretlerinizi ciddiye,almıyorum dememe ragmen aynı kelime aynı cümleleri ısrarla gözüme sokmanız neden :) Hayat tanımadığı im insanların bana ithamlarda bulunmalarını takmayacagım kadar kısa. Siz de beni takmayın ve uzatmayın. Konum zaten kapanmayı bekliyor. Bu kadar üzmeyin benim için kendinizi bu kadar yormayınö sagolsun çok faydalı oldu o birkaç üye

Mune öncesi
14 temmuzda evi terkedip eltiye gitmişti. Kafasını toplayıp annesine gidecekti.
Ne kadar kötü kalpli bir insansınız. Elti ve kaynınız karı koca. Kaynınız ya da eltiniz her neyse, eşini terkedip onlara giden birinden mantıklı bir yorum beklemek benim hatam.
Mune sonrası

İki mesaj sonra da açıklamışım. Kafasını toplayacaktı diye. Konunuz bir haftalık isteyenler döner bakar. Artık terbiyeye davet ediyorum sizi.

Siz ilgilenebilirsiniz aslında gördükçe.
Elini burnuna sokmasının ve tüm tabaklara dokunmasının yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz çok rahatsız oluyorsanız.

Onun dışında çocuğa kv nizin bakması sizi ilgilendiren bir durum değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…