Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çocuktan mı hoşlanmıyorsunuz, yoksa yanlış yetiştirilme tarzından dolayı ortaya çıkan davranışlardan mı rahatsızsınız? Rahatsız olmanız normal ama olumsuz duygularınızın odağı çocuk değil, onu bu hale getirenler olmalı bu durumda. Çok üzücü ya, el kadar yavru, daha kendine bakamıyor ki, ne öğretilirse onu yapıyor. Yani şu yaz sıcağında bir de temizlik nasıl da hayati aslında. Benim kızlar çok terler mesela, sürekli duşa sokarım, terleyince kaşınıyorlar, kızarıyorlar filan... Düşünemedim o yavrucuğun kirli donla dolaştırılmasını. Çocuk istismarı bence bu. İçim acıdı. Öz bakımını bile yapmayacağın çocuğu niye doğuruyorsun?

Yani buna isyan edin, olay çıkarın, gerekiyorsa gereken yerlere şikayet edin ama çocuğu itici buluyorum, elektrik alamadım demeniz biraz insafsızca. Sağlıklı şartlarda büyümeyen, ihtiyacı olan ilgiyi, bakımı alamayan bir çocuktan söz ediyorsunuz. Ortaya nasıl bir sonuç çıkabilirdi ki başka?

Belli oluyor harıl harıl yazmadan

Ben de dün gece tedavi olmasını önerdim ama önemsemiyo malesef
Ciddiye almak zorunda mıyım? Kendimi biliyorum da ciddiye almıyorum. Çok gerekirse sen git. Sen,alacak mısın beni ciddiye? İşte sizin gibi saldırganllııkkk eğilimi olan faydasız insanlar yazmasın dememe rağmen resmen konuma musallat oldunuuuz

Aslında baştaki sorununızun cevabını ben de bilmiyorum

Ufacık bir kız çocuğu
Yazık
Seninde çocuğun olucak
Birileride ondan elektrik alamıcak

Ailesinin yetiştirmesinni kınıyorum bundan mı sınama olacak? Cocugu kınadığım yeri gösterir misiniz?
Bir anneyi veya aileyi çocuğu kaynaklı kınıyorsun. Bazen bir aile ne kadar iyi yetiştirirse yetiştirsin çocuğu istedikleri özelliklere ve davranışlara sahip olmayabilir. Senin de çocuğun olacak dikkatli ol diyorum

İyi de annesi hiç bir şekilde dikkatli degiil benim bi kınamam söz konusu ise bu aileyedir çocuğa degil bunu kabul etmiyorum çocugua karşı sadece elektrik alamadığımı yazdım sebebi de belki bunlardır belki degildir bilmedigimi belirttim

Etmesinde ztn.. cocuklari sokmamakta nedir ya. Cocuk o. Ben sahsen sen gelme diyemem.. istemesemde diyemem. Annasini babasini sokmayin terbiyeyi veren onlar.. cocuk napsin
Kitaplarımı kurcalaması,çok rahatsız ediyor ve yemeklere ellemesi çok görüşmek istemiyorum ama eşim onun dayısı oldugu içi istemiyorum diyemem

Evet sevemiyorum ama ona yansıtmıyor um. Sevmemek suç degil ama ben rahatsızlık hissediyorum peki sizin bu yorumunuz sizce faydalı mı oldu

of seni kimler sevemiyor acaba??????????????
insanların çok da umrunda sevmezsen sevme!!!!!!!!!!!
ne önemsedin kendini. küçücük çocuk ya karşındaki çocuk çocuk.
dünden beri küçücük bir çocuğun gıybetini yapıyorsun, donunu konuşuyosun. işine gelmeyince senin de başına gelsin diye beddua ediyorsun, hakkımı helal etmiyorum yazıyorsun. sen niye o yavrunun 28 sayfadır hakkına giriyorsun.
sinir oldum ya.
ayıptır, günahtır.
otur bi düşün nefret kustuğum küçük bir çocuk diye. Allah'a tövbe et, et ki seni de aynı yerden sınamasın.

Pardon da beni kimse sevmek zorunda degil ben de onu sevmek zorunda degilim. Gıybet yapıyorsam görmezden gel. Ki bunu böyle yorumlayan sensin bana göre gıybet falan degil. Açtığım konu yanlışsa bırak ona admin karar versin sen degil bu senin haddin degil.
Kaynına kaçtı diye iftira atana tabiki sen de gör diyecegim. Sen başına gelirse sus. Bana karışma hakkı n yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…