Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başından beri aynı şeyleri yazıyorum ben. Mune öncesi de sonrası da kötü niyetli söylemediğimi yazdım. Neyse yaa bu kadar nezaket yeter...
Evini terkedip kaynının evine gittin. Ben de yazdım bunu. Yalansa gitmedim de.

Mune hanım aynen kalsın mesajlarım.

Sizi çok iyi anlıyorum haklısınız bazıları çocuğu şimartıcam diye yırtınıp çocuğuna terbiye, edep, adap öğretemiyorum bizde de var bir tane ve insan biraraya gelmekten nefret ediyor

Sizi anlayabiliyorum, kızmıyorum da ama çocuğa çok üzüldüm.
Yerinizde olsam,masada yemek yerken elini uzattığı şeyi alıp,bundan mı istiyorsun gel tabağına koyalım derim mesela en bastininden.
Tuvaletten çıktı,ellerini yıkamadı mı,gel ellerimizi yıkayalım,mikrop kapip hasta oluruz diye söyleyip,hatta eller yıkanınca ohh mis gibi koktu diye ellerimi koklardım.
Aslına bakarsanız çocukların aynası biziz,söylemekle anlatılmıyor,öğretilmiyor bazı şeyler. Ufak teşviklerle,birlikte yaparak çok güzel öğrenebiliyorlar.
Bu arada yukarıda yazdıklarım sizin göreviniz değil ama sevmiyorum,istemiyorum diyorsunuz ya ve bundan rahatsızlik duyuyorsunuz ya haklı olarak,böyle ufak tefek şeyleri değiştirebilirseniz güzellikle,kırıp incitmeden,belki hisleriniz değişir zira paylaşımınız artacak.
Öte yandan masada bir Allahın kulu ilgilenmiyor mu da bu yavru herşeyi mıncıklayıp,avucluyor,o ortamda bir kaç kez yukarıda söylediğim şekilde davransa zaten yapmaması gerektiğini anlar yani artık 5 yaşına girecek.

Belli oluyor harıl harıl yazmadan
Oturup kv,kp, eş,görümce, elti,komşu,anne,abla,eşimin arkadaşları diye çarşaf çarşaf konu açan sensin
Resmen kıskanmışsın kızı
Seni kimse neden sevmiyor diye düşünsen daha faydalı bişeyler yapmış olursun kendin için
Acıdım haline yoksa sen istersen ömür boyu böyle yaşa bize ne
İşine gelmeyen yorumlara ters yapman sana bişey kazandırmayacak

Yazık ya size o kadar dokunmuş ki konu geçmişimi araştırmışsın bir de hepsi elli ayrı konu gibi yansıtmışsın ve olmayan da eklemişsin
Acımak?? Derken sen hangi sıfatla bana acıyorsun ki? Hadi diyelim acıdın söylediklerini tavsiye diye yuttyracagını mı sanıyorsun. Zaten banlanınca anca anlarsın hakaret mi tavsiye mii
Konum kapansın diyorum bekliyorum hala yazıp salya akıtarak saldırıyorsunuz
Bir de yazdıklarına iyi bak ne kadar basit biri oldugunu ele veriyorsun

Son düzenleme:
sevgisizlikten hasetlikten ölecek
Yol gösteriyoruz
İyilikte yaramıyor
Ellerini ellerimizin içine alıp “ah canım neler yaşamışsın” falan diyecektik heralde
Ben kimseden öyle birşey beklemedim ama hayal gücün bunu söylediğine göre bu tarz durumlarda sen öyle bekliyorsun.
İyilikmiş :)
Sevgisiz ve haset oldugumu nereden biliyorsun ki demek ki kendi n öylesin
Bir de böyle seviyesiz şeyler yazarak haz alıyor hey allahım

Mesela geçen hafta kahvaltı ya geldiler ayrı tabak koydum ama kayıbabam patatesi avuçlayıp koydu tabaga öylece kaldım

Anlasan şaşardım zaten

S Sinem989 mesela sen ve senin gibi saygısız üyeler hep aynı yoldan gittiniz
Önce psikolojik tedavi al, kimse seni sevmiyor diyerek psikolojik baskı uygulamaya çalıştınız. Takmayınca istenmemenize ragmen benden daha çok benim konuma zaman ayırdınız. Yetmedi eski konularıma bakıp çamur atmaya çalıştınız. Peki bunları yapınca yükseldiniz mi?? Elinize ne geçti mesela? Ben ise birinizin bile konusuna bakıp da dem vurma geregi duymadım. Sizin hakaretlerinize sadece iade iile cevap verdi m.
Aradaki farkı anlayacağınız sanmam. Konumun kapanmasını istedim artık yazmazsan sevinirim çok itici oluyor

Kibariye’nin annesi canlandı gözümde yeminle :)
Yok yok
Senle başa çıkamam ben
Allah etrafındakilere güç kuvvet sabır versin

Sen tedavi ol lafından nasıl bir saygısızlık çıkardın
Aksini söyleme sen sevgisiz bir kadınsın
Gerçekleri söyledik sana uyan diye ama anlamak istediğin kadar anlıyorsun sen
Kaldıki tek bir hakaretim yok ama senin var
Öyle klavye arkasına saklanarak çemkirmek marifet değil
Senin hakkında suç duyurusunda bulunup dava açınca yüzyüze geleceğiz
Aynı şeyleri o zamanda söyleyebilecek misin?

Uslubunuzdan akıyor bir de gelmiş rol kesiyorsun ne hikmetse son dakikalar bir olgunluk geliyor. Sen bi yazdıkları na baksana kötü niyetten okunmuyor bile. Tabiki de söylicem aç bakalım :)
"Aksini söyleme sen sevgisiz bir kadınsın "
İstedigini söyle takmıyorum ve aksini ıspata tenezzül etmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…