- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Ben her konuda onunla güzellikle konuşuyorum davranışlarımda problem yok sadece hislerim...Cocugum kitaplarima dokunma de..
Hislerini kontrol ediyosun iste ne guzel. Hislerini davranislarinda bulmuyorsun sorun yok normalsin yani. Ama cocuga merhamet etmek sart.. hepimiz cocuk olduk ve her cocuk hatirliyor kimin iyi kimin kotu davrandiginiBen her konuda onunla güzellikle konuşuyorum davranışlarımda problem yok sadece hislerim...
Ben olsam bende sevmezdim irrite olunur haliyle.Merhaba arkadaşlar
Benim bir sorunum var ama yazmaya çekiniyorum. Olumsuz yorumlara açığım ama beni yerden yere vurup kendini tatmin etmekten başka bir getirisi olmayan yorumlara degilim.
Konu görümcemin beş yaşındaki kızı. ( yalan olmasın birkaç ay sonra beş olacak)
Şimdi bu kızın annesini in gözü kocasından başka kimseyi görmez. Koc as ı için herkesi sırtından vurur. Mesela benim eşimin bilgilerini kullanarak gizlice kredi çekmişler zamanında. Neyse o kadar ileri boyutta ki kızından bile önce geliyor.
Bu kadın cumartesi de,dahil çalışıyor. Sadece pazar İzinli. Kızına kaynanamlar bakıyor. İzinli oldugu gün bile kızını buraya bırakıp gidiyor bazen. Öyle ki çocuk annanesine anne diyor.
Bu çocugu ananesi ve dedesi öyle şımartmış ki. Kız çok görgüsüz ve pis yetiştiriliyor. Mesela sürekli eli ya burnunda ya özel bölgesinde. Geçen o kadar çok özel bölgesindeydi ki annesine defalarca sorun var galiba bak dedim beni takmadı. Eşime bak dedirttim baktı ki kilodu çok pis ve rahatsız edici bir külot. Değiştirdiler hem de hepimizin yanında. Bu kız yemeklerde bütün tabakları avuçluyor. Her şeye elini sürüyor. Her şeyi ağlayarak yaptırıyor. Diyeceksiniz ki bütün bunlarda sen neredesin?
İşte çekindiğim kısım da bu. Ben bu kızdan hiç elektrik alamadım çok itici geliyor. Ona belli etmıyorım ama çok itici geliyor evime geldigi zaman rahatsız oluyorum. Çünkü her şeyi elliyor. En son kitaplarımı mahvetmiş. Ve kaynanama ne zaman gitsem o orda. Eşim sevmediğimi biliyor ama acaba onu üzüyor muyum bilmiyorum. Bir çocuğa bunları hissetmek beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Lütfen saygılı yorumlar yazın rica ediyorum
Kayınvalideme gittigimi zaman oyun bile oynuyorum bize geldigi zaman sınırı aşsa da kırmadan uyarıyorum ama sadece bu his bana rahatsızlık veriyor. Yoksa dediginiz g in i kontrol ediyorum.Hislerini kontrol ediyosun iste ne guzel. Hislerini davranislarinda bulmuyorsun sorun yok normalsin yani. Ama cocuga merhamet etmek sart.. hepimiz cocuk olduk ve her cocuk hatirliyor kimin iyi kimin kotu davrandigini
çocuk da bir insan olduğuna göre sevmeyebilirsin, her çocuğu sevmek zorunda değiliz. Sevme ama kınama diyorum ben, çok dile getirme diyorum, hamilesin diyorum, senin için diyorum ama anlatamıyorum galibaİyi de annesi hiç bir şekilde dikkatli degiil benim bi kınamam söz konusu ise bu aileyedir çocuğa degil bunu kabul etmiyorum çocugua karşı sadece elektrik alamadığımı yazdım sebebi de belki bunlardır belki degildir bilmedigimi belirttim
Hıı ben senin derdini anladiiimCiddiye almak zorunda mıyım? Kendimi biliyorum da ciddiye almıyorum. Çok gerekirse sen git. Sen,alacak mısın beni ciddiye? İşte sizin gibi saldırganllııkkk eğilimi olan faydasız insanlar yazmasın dememe rağmen resmen konuma musallat oldunuuuz
Bana dedikoducu, itici, üvey anne, psikolojik sorunlu denildiği zaman bunlaro eleştiri zannedip susmam bekleniyor. Hatta biri eski konumu çarpıtıp sen kaynına gittin yazmıştı. Ben bunlara tepki verdikçe görüşleri begenmedim sadece onay istiyorum zannediyorlarNeden konu sahibinin bu kadar üstüne gidiliyor? Gerçekten anlamadım
Çok dile getirdiğimi nereden bilebillllirsiniz ki sadece ben böyle hissetmekten rahatsız olup konu açtım. Evde her gün bunu konuşmuyorumçocuk da bir insan olduğuna göre sevmeyebilirsin, her çocuğu sevmek zorunda değiliz. Sevme ama kınama diyorum ben, çok dile getirme diyorum, hamilesin diyorum, senin için diyorum ama anlatamıyorum galiba
Burada her insan baştan sona her şeyi okumuyor. Üstelik başta kendini savunup sonradan dönüş yaptın benle hala alay edip sonradan bunu yaptın çok samimisin ciddenSonraki mesajda eltisinin yamında kendini toplayacakmış yazdım.Yönetimden de rica ettim elti yazılsın yanlış anlaşılıyormuş diye. Daha ne yapabilirim. Allah, asıl sizden muhafaza etsin hepimizi.
Ban almayacagını mı sanıyorsun :) üstelik de eleştiri zannettiği n o hakaretlerin sayesindeHıı ben senin derdini anladiiim
Sen istiyorsun ki kimse seni eleştirmesin. Ve kk ahalisi hep beraber oturup sana haklısın diyelim ve senle beraber 4 yaşında ki bebe den nefret edelim, tü kaka yapalım filan istiyorsun heralde. Bak beni konuşturma. Anormalitesi yüksek bi insancık yüzünden banlanmaya niyetim yok. Bu konu yoruma kapanmalı.
ok arkadaşım sen haklısın nasıl bilirsen öyle yap. Çok dile getirdiğimi nerden mi biliyorum 29 sayfadanÇok dile getirdiğimi nereden bilebillllirsiniz ki sadece ben böyle hissetmekten rahatsız olup konu açtım. Evde her gün bunu konuşmuyorum
Konu açıldıysa kaç sayfa olacağına ben mi karar veriyorum konu açmışım sayfa sayısı diyorsunuz kusura bakmayın ama dogru olmayan bir şeyi kabul edemem evet faydasız ve saldırgan yorumlara açık degilim ama eleştiriye açığımok arkadaşım sen haklısın nasıl bilirsen öyle yap. Çok dile getirdiğimi nerden mi biliyorum 29 sayfadanŞu saldırgan hallerden bir vazgeçin yaa konu açarken insan gerçekten yardımcı olmaktan imtina ediyor sizin gibi konu sahipleri yüzünden. Çok enteresansınız gerçekten.
Tabi savunurum. Dönüş falan yapmadım. Dün yarım saat içinde yazdım elti diye. 10 dk içinde olsa eltiyi eklerdim ilk mesaja. Çünkü niyetim asla öyle olmadı. Sizin tedavi görmeniz şart.Burada her insan baştan sona her şeyi okumuyor. Üstelik başta kendini savunup sonradan dönüş yaptın benle hala alay edip sonradan bunu yaptın çok samimisin cidden
Oraya onu yazdıysam cevap verene de dönüş yaparım olayı iyice dramatize etmene gerek yok sanki çocuk burada adı sanı belli hey yarabbimküçük bir çocuktan bu kadar nefretle söz edilmesi, defalarca donunun konuşulması yeterince fazla olmadı mı.
ilk defa bir konu beni bu kadar huzursuz etti.
Ne oldu bir ciddiyete büründün. Burada sen ve senin gibilerin bana bu tavsiyede bulunması sadece sizin buna ihtiyacı iniz oldugunun ipucunu veriyor o kadar. Savunuyorsun neden geri dönüşünü yapıyorsun arkasında durmuyorsun kahkaha atıp ti ye alıyorsun şimdi ciddiyet timsali mi kesildinTabi savunurum. Dönüş falan yapmadım. Dün yarım saat içinde yazdım elti diye. 10 dk içinde olsa eltiyi eklerdim ilk mesaja. Çünkü niyetim asla öyle olmadı. Sizin tedavi görmeniz şart.
bende eşimin kız yeğenini sevmiyorum, çünkü aynı kv ve annesi :)
şaka bir yana çok aksi, yaşından büyük konuşuyor (7-8 yaşında), sürekli vurmalı şakalar yapıyor ki en nefret ettiğim şeydir. ben normalde görüşmüyorum ama binde bir görüştüğümde de eşime yalvarıyorum x beni kurtar diye
Nerede kahkaha attım. Sizin mesajlarınız komik onlara güldüm.Ne oldu bir ciddiyete büründün. Burada sen ve senin gibilerin bana bu tavsiyede bulunması sadece sizin buna ihtiyacı iniz oldugunun ipucunu veriyor o kadar. Savunuyorsun neden geri dönüşünü yapıyorsun arkasında durmuyorsun kahkaha atıp ti ye alıyorsun şimdi ciddiyet timsali mi kesildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?