Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her konuda onunla güzellikle konuşuyorum davranışlarımda problem yok sadece hislerim...
Hislerini kontrol ediyosun iste ne guzel. Hislerini davranislarinda bulmuyorsun sorun yok normalsin yani. Ama cocuga merhamet etmek sart.. hepimiz cocuk olduk ve her cocuk hatirliyor kimin iyi kimin kotu davrandigini

Ben olsam bende sevmezdim irrite olunur haliyle.
Allahım böylelerine evlat yağdırıyo yanayakıla arayan bulamıyo.
Hayırlısı inş

Neden konu sahibinin bu kadar üstüne gidiliyor? Gerçekten anlamadım

Hislerini kontrol ediyosun iste ne guzel. Hislerini davranislarinda bulmuyorsun sorun yok normalsin yani. Ama cocuga merhamet etmek sart.. hepimiz cocuk olduk ve her cocuk hatirliyor kimin iyi kimin kotu davrandigini
Kayınvalideme gittigimi zaman oyun bile oynuyorum bize geldigi zaman sınırı aşsa da kırmadan uyarıyorum ama sadece bu his bana rahatsızlık veriyor. Yoksa dediginiz g in i kontrol ediyorum.
Benden yana psikolojik ufak bir zarar görsün istemem asla.

çocuk da bir insan olduğuna göre sevmeyebilirsin, her çocuğu sevmek zorunda değiliz. Sevme ama kınama diyorum ben, çok dile getirme diyorum, hamilesin diyorum, senin için diyorum ama anlatamıyorum galiba

Hıı ben senin derdini anladiiim

Sen istiyorsun ki kimse seni eleştirmesin. Ve kk ahalisi hep beraber oturup sana haklısın diyelim ve senle beraber 4 yaşında ki bebe den nefret edelim, tü kaka yapalım filan istiyorsun heralde. Bak beni konuşturma. Anormalitesi yüksek bi insancık yüzünden banlanmaya niyetim yok. Bu konu yoruma kapanmalı.

Neden konu sahibinin bu kadar üstüne gidiliyor? Gerçekten anlamadım
Bana dedikoducu, itici, üvey anne, psikolojik sorunlu denildiği zaman bunlaro eleştiri zannedip susmam bekleniyor. Hatta biri eski konumu çarpıtıp sen kaynına gittin yazmıştı. Ben bunlara tepki verdikçe görüşleri begenmedim sadece onay istiyorum zannediyorlar

Sonraki mesajda eltisinin yanında kendini toplayacakmış yazdım.Yönetimden de rica ettim elti yazılsın yanlış anlaşılıyormuş diye. Daha ne yapabilirim. Allah, asıl sizden muhafaza etsin hepimizi.

çocuk da bir insan olduğuna göre sevmeyebilirsin, her çocuğu sevmek zorunda değiliz. Sevme ama kınama diyorum ben, çok dile getirme diyorum, hamilesin diyorum, senin için diyorum ama anlatamıyorum galiba
Çok dile getirdiğimi nereden bilebillllirsiniz ki sadece ben böyle hissetmekten rahatsız olup konu açtım. Evde her gün bunu konuşmuyorum

Sonraki mesajda eltisinin yamında kendini toplayacakmış yazdım.Yönetimden de rica ettim elti yazılsın yanlış anlaşılıyormuş diye. Daha ne yapabilirim. Allah, asıl sizden muhafaza etsin hepimizi.
Burada her insan baştan sona her şeyi okumuyor. Üstelik başta kendini savunup sonradan dönüş yaptın benle hala alay edip sonradan bunu yaptın çok samimisin cidden

Ban almayacagını mı sanıyorsun :) üstelik de eleştiri zannettiği n o hakaretlerin sayesinde
Ben herkes beni olayların falan demiyorum ama sen kalbinin çirkinliğini çok güzel yansıttığın için sana seni gibi hakaret etmiyorum sadece iade ediyorum

Çok dile getirdiğimi nereden bilebillllirsiniz ki sadece ben böyle hissetmekten rahatsız olup konu açtım. Evde her gün bunu konuşmuyorum
ok arkadaşım sen haklısın nasıl bilirsen öyle yap. Çok dile getirdiğimi nerden mi biliyorum 29 sayfadan Şu saldırgan hallerden bir vazgeçin yaa konu açarken insan gerçekten yardımcı olmaktan imtina ediyor sizin gibi konu sahipleri yüzünden. Çok enteresansınız gerçekten.

Konu açıldıysa kaç sayfa olacağına ben mi karar veriyorum konu açmışım sayfa sayısı diyorsunuz kusura bakmayın ama dogru olmayan bir şeyi kabul edemem evet faydasız ve saldırgan yorumlara açık degilim ama eleştiriye açığım

küçük bir çocuktan bu kadar nefretle söz edilmesi, defalarca donunun konuşulması yeterince fazla olmadı mı.
ilk defa bir konu beni bu kadar huzursuz etti.

Burada her insan baştan sona her şeyi okumuyor. Üstelik başta kendini savunup sonradan dönüş yaptın benle hala alay edip sonradan bunu yaptın çok samimisin cidden
Tabi savunurum. Dönüş falan yapmadım. Dün yarım saat içinde yazdım elti diye. 10 dk içinde olsa eltiyi eklerdim ilk mesaja. Çünkü niyetim asla öyle olmadı. Sizin tedavi görmeniz şart.

küçük bir çocuktan bu kadar nefretle söz edilmesi, defalarca donunun konuşulması yeterince fazla olmadı mı.
ilk defa bir konu beni bu kadar huzursuz etti.
Oraya onu yazdıysam cevap verene de dönüş yaparım olayı iyice dramatize etmene gerek yok sanki çocuk burada adı sanı belli hey yarabbim

Tabi savunurum. Dönüş falan yapmadım. Dün yarım saat içinde yazdım elti diye. 10 dk içinde olsa eltiyi eklerdim ilk mesaja. Çünkü niyetim asla öyle olmadı. Sizin tedavi görmeniz şart.
Ne oldu bir ciddiyete büründün. Burada sen ve senin gibilerin bana bu tavsiyede bulunması sadece sizin buna ihtiyacı iniz oldugunun ipucunu veriyor o kadar. Savunuyorsun neden geri dönüşünü yapıyorsun arkasında durmuyorsun kahkaha atıp ti ye alıyorsun şimdi ciddiyet timsali mi kesildin

Ben de hiç hoşlanmam büyümüş de küçülmüş modunda çocuktan. Çocuk dediğin çocuk gibi olmalı yaşına uygun konuşup yaşına uygun davranmalı çok itici oluyorlar. Ama çocukda değil hata çocuğu o şekilde yetiştirende.

Nerede kahkaha attım. Sizin mesajlarınız komik onlara güldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…