Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesini babasını sevme de yanında 5 yaşında ki çocuğun ic çamaşırı degistirince noluyor biri amcası yengesi dedesi babaannesi var ne olacak? Niçin hemde yanimizda değişiyor diye belirttin?
Hoşlanmaya bilirsin ama tiksinclik seviyesinde seninki artık. Madem öyle hep orada gitme kv leri sana çağır onsuz gelsinler.
Evet beni de bir çocuğa karşı bunları hissetmen cok rahatsiz etti.

ben de şaşırdım gerçekten buna, üstelik eski açtığı konularında da öyle olmuş.
Benim tepki verdigim bütün yorumlar saygısızlık içeriyordu lütfen bu sonuca varacaksanız baştan sona hepsini okuyun by konuda da göreceksiniz eleştiri yapanlardan saygılı planlara tepki vermedim ama bana itici diyenlere üvey anne diyenlere bunun gibi ithamlarda bulunanlara anlayış gösteremem kusura bakmayın.
Mesela biri eşine anlatmak hata demiş biri yanlış anlayıp tepki vermiş ben onlara olumsuz mu dönmüşüm bir bakın rica ediyorum
Sanal ortam da olsa haksız lık etmeden adaletle bakın lütfen

O yaşta bir çocuk herkesin içinde giyinemez bu normal degil isterseniz araştırın
Benim bu kızı görmeme şansım yok çünkü o aile ilgileniyor. Sanalda birinden tiksinmek büyük marifet bende size karşı hissizim iyi geceler

Keşke şu ayrımı anlasanız beni eleştiren degil bana saygısızca eleştiri yapana tepki veriyorum. Hm tm yazdığım üye bana itici demiş. Bunun bana hak vermemesi ile ilgisi nedir mesela?
Siz de şu ayrımı anlamıyorsunuz
Buraya konu açarsan yüzlerce mesaj gelir kimi sana hak verir kimi vermez
Küfür etmediği kişilik haklarına saldırmadığı tehdit vs. Etmediği müddetçede istediğini yazar ve itici demek küfür etmek değildir
Siz tamamen haklı görenlerin mesajlarını beğenip eleştiren herkese ters ters cevaplar vermişsiniz
En basitinden sizi eleştirdiğim mesaja bile soluklanmadan direkt saldırı moduna geçmişsiniz anlamamışsın diyerek

dediginiz gibi, sanal ortam.
iyi yorum da gelecek, kötü yorum da.
ki basta da belirtmissiniz çok hassas bir konu. kimse size hakaret etmemiş.

üvey anneyi hakaret olarak görüyorsanız bilemem.

dediginiz gibi, sanal ortam.
iyi yorum da gelecek, kötü yorum da.
ki basta da belirtmissiniz çok hassas bir konu. kimse size hakaret etmemiş.

üvey anneyi hakaret olarak görüyorsanız bilemem.
Üvey anneyi olumsuz manada yazdığını açıkça belirtmiş bana bir tarafa çekme şansı vermemiş. Ayrıca bana itici demesi olumsuz yorum grubuna mı yoksa saygısızlığa mu giriyor? Ben olumsuz yoruma karşı degilim saygısızlığa karşıyım bunu da en başında belirttim

Benimde bir çocugu sevmemdeki en büyük neden temizliktir. Ama ogretmemişlerse bu cocugun suçu da degildir. Bende çocuga acidim şuan

Ben senden tiksinti duydum demedim sen kizdan tiksiniyor gibi anlatmissin dedim bu bir.
Kardeş kendin yazmışsın ben bu hislerimden rahatsiz oluyorum diye bende evet haklısın bende oldum bu hislerinden rahatsiz dedim. Psikolog arkadasin varmış bence biraz danismanlik yapsin sana. Her yorum yapana maşallah nasil laflar yetistiriyon.
Yorum yapanlara fazla tepki vermeyin demissin kendin yargı dagitiyon hayırdır?
Herkes dediğin 1. Derece akraba ne oluyormus giydirince amcasinin yengesinin yanında giydirince. Bakmayin o tarafa madem ona gelmiyon buna gelmiyon.
Orda benden tiksindigini mi soyledin sen yanlış mi anladin dediğimi benim???

saygısızlık olarak görüyorsunuz siz bence herşeyi.
hamilesiniz fazla üstünüze gelinmesini istemiyorsanız boyle hassas bir konu acmasaydiniz keske.

Çocuğa yazık pis kilot olayına çok üzüldüm çocuk burnunu sümkürmediği için içeride kuruyordur nefes almasını engellediği içinde eli burnundadır.
Sevmek gibi bi zorunluluğunuz yok tabiki. Belli edip kalbini kırmayın yeter.
Bende görümcemin oğlunu hiç sevemiyorum tembel teneke olduğu için. Bazı çocuklar itici olabiliyor yapacak bişey yok. Kırmamak yeterli

saygısızlık olarak görüyorsunuz siz bence herşeyi.
hamilesiniz fazla üstünüze gelinmesini istemiyorsanız boyle hassas bir konu acmasaydiniz keske.
Burada yüzyüze cesaret edilmeyen karşı,tarafa rahatça söyleniyor biti çıkıyor iticisin diyor biri çıkıyor senin düşüncelerin pis diyor biri çıkıyor anca dedikodu yaparsın diyor biri çıkıyor her dert bitti bok mu kaldı diyor bunlar size normal gelebilir bana saygısızca geliyor her şeyi saygısızlık olarak görsem beni hatalı bulduğunu insanca ifade edenlere de böyle yaklaşımda bulunurdum

amacım sizi taşlamak degıl ama o kucuk bir cocuk ve cok masum.

Ögretilmeyeni cocuktan nasıl bekleyebilir ki?
Mesela ben ögretmenim oğretmedigim bir konuyu sınavda sorsam doğal olarak sınıfın en calıskanı bile yapamaz. Bu da onun gibi.

Bizim öyle ögrencilerimiz oluyor ki kirden yuzu gorunmüyor ama bu onun sucu degilki anne babasının sucu.

Kıza karsı pozitif dusunmeye zorlayın bence kendinizi 5 yaşındaki icin bu cok zor olmass gerek.

Evet itici geliyor ama yeri geliyor onla oyun oynuyorum ve yeri geldikçe aileyi uyarıyorum üzgünüm fazlasını yapamam çünkü cidden elektrik alamıyorum ve bazı şeyler tiksindiriyor zaten o bu duygularımın farkında degil benle oynamak istiyor gıdıklamak istiyor saçını,yaptırmak istiyor ama üzgünüm yani sevemiyorum

5 yaşındaki çocuktan sen elektrik alsan ne almasan ne. Çocuk pis değil, siz ve sizin eşinizin ailesi pis. 5 yaşındaki çocuğun kilodunu değiştiremeyen pisler hemde. Bir de eli külodunda diye kızı suçlama gibi bir cürette bulunursun. Yazıktır günahtır! Sen onun yengesisin. Alıp saçını tarasan üstüne başına çeki düzen versen ne olur ya??
Çocuğa bakamayan acizlerin evine gidersin ama onların eserini suçlarsın. He o kız olmasa böyle iğrenç insanlarla oturup kalkmak güzel olur değil mi?
Bencede rahatsız olun! Hatta gidin yardım alın; psikolojik!
Ben yerden yere vuruyorum sizi evet. Çünkü konunuz çocuk. Gelip burada görümcem ve onun pis ailesi çocuğa bakamıyorlar diye konu açsaydınız o zaman anlaşılırdınız. Ama minnacık yavru için söylediklerinizden utanmalısınız.

Ben de ögretmenim dediginiz gibi öğrenciler benim de oldu ama bu kızda neden böyle oldum inanın bilmiyorum çünkü öğrencilerde böyle olmadı

Allah'ım! Cinnet sebebisiniz!

umarım o kucuk kiza karşı olan olumsuz hislerinizden kurtulur, sevgi dolu bir yenge olursunuz.. boyle de vicdan azabindan kurtulursunuz...

Pis kelimesini sana iade ediyorum.
Bu hakaretten sonrası hiçbir kelimeni takmıyorum. Bu kadar kinle bence sen tedavi olö
Sonraa tepki verince ben suçlu oluyorum. yarabbi şükür mü diyeyim

fazlasını yapamam da yapamam, elektrik alamıyorum, yapamiyorum
e peki ne yapmak istiyorsunuz?
vicdan yapıyorsanız bunda haklisiniz.
ne diyelim?
5 yaşında yeğenim var benim de, kuzenimin oğlu.
gerekirse altına yapsa altını değiştiririm, banyosunu yaptırırım
bütün oz bakımıyla ilgilenirim.

sizin eşinizin ailesinden diye mi boyle oluyor bu cocuk?
ablanizin veya abinizin çocuğu olsaydı bu çocuk ne yapacaktiniz?
eve getirme mi diyecektiniz. hic zannetmiyorum. eski konularinizdan az cok belli oluyor. üzgünüm.

Sevmek zorunda değilsiniz ki
çocuğun davranışlarını düzeltmeye çalışsanız da bu tarz çocuk yetiştiren tipte insanlara yaranamazsınız bir de suçlu olursunuz anlattıklarınızdan ben bunları anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…