- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.154
- 198
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Benim tepki verdigim bütün yorumlar saygısızlık içeriyordu lütfen bu sonuca varacaksanız baştan sona hepsini okuyun by konuda da göreceksiniz eleştiri yapanlardan saygılı planlara tepki vermedim ama bana itici diyenlere üvey anne diyenlere bunun gibi ithamlarda bulunanlara anlayış gösteremem kusura bakmayın.ben de şaşırdım gerçekten buna, üstelik eski açtığı konularında da öyle olmuş.
O yaşta bir çocuk herkesin içinde giyinemez bu normal degil isterseniz araştırınAnnesini babasını sevme de yanında 5 yaşında ki çocuğun ic çamaşırı degistirince noluyor biri amcası yengesi dedesi babaannesi var ne olacak? Niçin hemde yanimizda değişiyor diye belirttin?
Hoşlanmaya bilirsin ama tiksinclik seviyesinde seninki artık. Madem öyle hep orada gitme kv leri sana çağır onsuz gelsinler.
Evet beni de bir çocuğa karşı bunları hissetmen cok rahatsiz etti.
Siz de şu ayrımı anlamıyorsunuzKeşke şu ayrımı anlasanız beni eleştiren degil bana saygısızca eleştiri yapana tepki veriyorum. Hm tm yazdığım üye bana itici demiş. Bunun bana hak vermemesi ile ilgisi nedir mesela?
Benim tepki verdigim bütün yorumlar saygısızlık içeriyordu lütfen bu sonuca varacaksanız baştan sona hepsini okuyun by konuda da göreceksiniz eleştiri yapanlardan saygılı planlara tepki vermedim ama bana itici diyenlere üvey anne diyenlere bunun gibi ithamlarda bulunanlara anlayış gösteremem kusura bakmayın.
Mesela biri eşine anlatmak hata demiş biri yanlış anlayıp tepki vermiş ben onlara olumsuz mu dönmüşüm bir bakın rica ediyorum
Sanal ortam da olsa haksız lık etmeden adaletle bakın lütfen
Üvey anneyi olumsuz manada yazdığını açıkça belirtmiş bana bir tarafa çekme şansı vermemiş. Ayrıca bana itici demesi olumsuz yorum grubuna mı yoksa saygısızlığa mu giriyor? Ben olumsuz yoruma karşı degilim saygısızlığa karşıyım bunu da en başında belirttimdediginiz gibi, sanal ortam.
iyi yorum da gelecek, kötü yorum da.
ki basta da belirtmissiniz çok hassas bir konu. kimse size hakaret etmemiş.
üvey anneyi hakaret olarak görüyorsanız bilemem.
Ben senden tiksinti duydum demedim sen kizdan tiksiniyor gibi anlatmissin dedim bu bir.O yaşta bir çocuk herkesin içinde giyinemez bu normal degil isterseniz araştırın
Benim bu kızı görmeme şansım yok çünkü o aile ilgileniyor. Sanalda birinden tiksinmek büyük marifet bende size karşı hissizim iyi geceler
Üvey anneyi olumsuz manada yazdığını açıkça belirtmiş bana bir tarafa çekme şansı vermemiş. Ayrıca bana itici demesi olumsuz yorum grubuna mı yoksa saygısızlığa mu giriyor? Ben olumsuz yoruma karşı degilim saygısızlığa karşıyım bunu da en başında belirttim
Burada yüzyüze cesaret edilmeyen karşı,tarafa rahatça söyleniyor biti çıkıyor iticisin diyor biri çıkıyor senin düşüncelerin pis diyor biri çıkıyor anca dedikodu yaparsın diyor biri çıkıyor her dert bitti bok mu kaldı diyor bunlar size normal gelebilir bana saygısızca geliyor her şeyi saygısızlık olarak görsem beni hatalı bulduğunu insanca ifade edenlere de böyle yaklaşımda bulunurdumsaygısızlık olarak görüyorsunuz siz bence herşeyi.
hamilesiniz fazla üstünüze gelinmesini istemiyorsanız boyle hassas bir konu acmasaydiniz keske.
Evet itici geliyor ama yeri geliyor onla oyun oynuyorum ve yeri geldikçe aileyi uyarıyorum üzgünüm fazlasını yapamam çünkü cidden elektrik alamıyorum ve bazı şeyler tiksindiriyor zaten o bu duygularımın farkında degil benle oynamak istiyor gıdıklamak istiyor saçını,yaptırmak istiyor ama üzgünüm yani sevemiyorumÇocuğa yazık pis kilot olayına çok üzüldüm çocuk burnunu sümkürmediği için içeride kuruyordur nefes almasını engellediği içinde eli burnundadır.
Sevmek gibi bi zorunluluğunuz yok tabiki. Belli edip kalbini kırmayın yeter.
Bende görümcemin oğlunu hiç sevemiyorum tembel teneke olduğu için. Bazı çocuklar itici olabiliyor yapacak bişey yok. Kırmamak yeterli
Ben de ögretmenim dediginiz gibi öğrenciler benim de oldu ama bu kızda neden böyle oldum inanın bilmiyorum çünkü öğrencilerde böyle olmadıamacım sizi taşlamak degıl ama o kucuk bir cocuk ve cok masum.
Ögretilmeyeni cocuktan nasıl bekleyebilir ki?
Mesela ben ögretmenim oğretmedigim bir konuyu sınavda sorsam digal olarak sınıfın en calıskanı bile yapamaz. Bu da onun gibi.
Bizim öyle ögrencilerimiz oluyor ki kirden yuzu gorunmüyor ama bu inun sucu degilki anne babasının sucu.
Kıza karsı pozitif dusunmeye zorlayın bence kendinizi 5 yaşındaki icin bu cok zor olmass gerek.
Evet itici geliyor ama yeri geliyor onla oyun oynuyorum ve yeri geldikçe aileyi uyarıyorum üzgünüm fazlasını yapamam çünkü cidden elektrik alamıyorum ve bazı şeyler tiksindiriyor zaten o bu duygularımın farkında degil benle oynamak istiyor gıdıklamak istiyor saçını,yaptırmak istiyor ama üzgünüm yani sevemiyorum
Burada yüzyüze cesaret edilmeyen karşı,tarafa rahatça söyleniyor biti çıkıyor iticisin diyor biri çıkıyor senin düşüncelerin pis diyor biri çıkıyor anca dedikodu yaparsın diyor biri çıkıyor her dert bitti bok mu kaldı diyor bunlar size normal gelebilir bana saygısızca geliyor her şeyi saygısızlık olarak görsem beni hatalı bulduğunu insanca ifade edenlere de böyle yaklaşımda bulunurdum
Pis kelimesini sana iade ediyorum.5 yaşındaki çocuktan sen elektrik alsan ne almasan ne. Çocuk pis değil, siz ve sizin eşinizin ailesi pis. 5 yaşındaki çocuğun kilodunu değiştiremeyen pisler hemde. Bir de eli külodunda diye kızı suçlama gibi bir cürette bulunursun. Yazıktır günahtır! Sen onun yengesisin. Alıp saçını tarasan üstüne başına çeki düzen versen ne olur ya??
Çocuğa bakamayan acizlerin evine gidersin ama onların eserini suçlarsın. He o kız olmasa böyle iğrenç insanlarla oturup kalkmak güzel olur değil mi?
Bencede rahatsız olun! Hatta gidin yardım alın; psikolojik!
Ben yerden yere vuruyorum sizi evet. Çünkü konunuz çocuk. Gelip burada görümcem ve onun pis ailesi çocuğa bakamıyorlar diye konu açsaydınız o zaman anlaşılırdınız. Ama minnacık yavru için söylediklerinizden utanmalısınız.
Evet itici geliyor ama yeri geliyor onla oyun oynuyorum ve yeri geldikçe aileyi uyarıyorum üzgünüm fazlasını yapamam çünkü cidden elektrik alamıyorum ve bazı şeyler tiksindiriyor zaten o bu duygularımın farkında degil benle oynamak istiyor gıdıklamak istiyor saçını,yaptırmak istiyor ama üzgünüm yani sevemiyorum
Sevmek zorunda değilsiniz kiMerhaba arkadaşlar
Benim bir sorunum var ama yazmaya çekiniyorum. Olumsuz yorumlara açığım ama beni yerden yere vurup kendini tatmin etmekten başka bir getirisi olmayan yorumlara degilim.
Konu görümcemin beş yaşındaki kızı. ( yalan olmasın birkaç ay sonra beş olacak)
Şimdi bu kızın annesini in gözü kocasından başka kimseyi görmez. Koc as ı için herkesi sırtından vurur. Mesela benim eşimin bilgilerini kullanarak gizlice kredi çekmişler zamanında. Neyse o kadar ileri boyutta ki kızından bile önce geliyor.
Bu kadın cumartesi de,dahil çalışıyor. Sadece pazar İzinli. Kızına kaynanamlar bakıyor. İzinli oldugu gün bile kızını buraya bırakıp gidiyor bazen. Öyle ki çocuk annanesine anne diyor.
Bu çocugu ananesi ve dedesi öyle şımartmış ki. Kız çok görgüsüz ve pis yetiştiriliyor. Mesela sürekli eli ya burnunda ya özel bölgesinde. Geçen o kadar çok özel bölgesindeydi ki annesine defalarca sorun var galiba bak dedim beni takmadı. Eşime bak dedirttim baktı ki kilodu çok pis ve rahatsız edici bir külot. Değiştirdiler hem de hepimizin yanında. Bu kız yemeklerde bütün tabakları avuçluyor. Her şeye elini sürüyor. Her şeyi ağlayarak yaptırıyor. Diyeceksiniz ki bütün bunlarda sen neredesin?
İşte çekindiğim kısım da bu. Ben bu kızdan hiç elektrik alamadım çok itici geliyor. Ona belli etmıyorım ama çok itici geliyor evime geldigi zaman rahatsız oluyorum. Çünkü her şeyi elliyor. En son kitaplarımı mahvetmiş. Ve kaynanama ne zaman gitsem o orda. Eşim sevmediğimi biliyor ama acaba onu üzüyor muyum bilmiyorum. Bir çocuğa bunları hissetmek beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Lütfen saygılı yorumlar yazın rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?