Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten anlamamışsınız ve anlaşılmadıgom yorumlarını genelinde belki ben anlatamadım diyorum ve açıklıyorum ne yapayım göz göre göre susayım mı Ayrıca ben beni onaylayan onaylamayan herkesi begendim keşke dikkatli baksanız ve size normal gelebilir bana göre itici,pis,kötü manada üvey anne denmesi normal degil hakaret
 
Pis kelimesini sana iade ediyorum.
Bu hakaretten sonrası hiçbir kelimeni takmıyorum. Bu kadar kinle bence sen tedavi olö
Sonraa tepki verince ben suçlu oluyorum. yarabbi şükür mü diyeyim

Pardon sen çocuğa iki kez pis derken düşündün mü kullandığın kelimeyi?? Ayrıca kendin söyledin pis yetiştiriyorlar diye, demek ki pisler.
 
Ayrıö yapmam bu sonuca nereden vardınız
 
Ayrıö yapmam bu sonuca nereden vardınız

bilemiyorum bu kadar net bir duruşu aklım almadı bir türlü. bu boyutta tiksinmek tuhaf geliyor..
yaptıkları normal değil tabi ki küçük kızın ama bu kadar tiksinmek tuhaf geldi. anne olunca fikriniz değişir belki.
 
Pardon sen çocuğa iki kez pis derken düşündüm mü kullandığın kelimeyi?? Ayrıca kendin söyledin pis yetiştiriyorlar diye, demek ki pisler.
Aile temiz degil ama ben ve eşqim pis değiliz evet o çocuk pis ve sebebini yazdım onu suçlamadım da peki sizin kanıtınız nedir pis olduguma dair
 
Başta bu kadar degildi ben bastırmaya çalıştıkça arttı
 
Pardon sen çocuğa iki kez pis derken düşündün mü kullandığın kelimeyi?? Ayrıca kendin söyledin pis yetiştiriyorlar diye, demek ki pisler.
Bu arada konumu tekrar okudum cocuga direk pis dememişim pi is yetiştiriliyor ve külodu pis demişim sen ise direk bana ve eşime pis demişsin ve bunu anlayışla karşılamam bekleniyor isterse bin kişi karşı çıksın yanlış yanlıştır ben pis falan degilim tabiki buna tepki göstericem bu beni onaylamayanlara karşı çıkmak degil kendi onurunu korumaktır
 
Belki anlamayan karşındaki değil anlatamayan sensindir
Pis kelimesi hakaret ise sen o kelimeyi kaç defa bir çocuğa kullandın burada
Burada kaç tane kadına anlamamışsın kaç defa yazdım gibi hakaret içeren kelimeler yazdın?
Kendin bu kadar dikkatli olsan yorumlarını yazarken karşındakinden beklentin anlayacağım
Ayrıca kimseyi kandırmaya çalışmayın saygısızlık içersin içermesin eleştiren her yoruma ters bir cevabınız var
 
Bence siz kendinizi kandırmayın benim içim bu konuda çok rahat olduğundan uzatmaya gerek duymuyorum. Ben durumu izah etmek için pis yetiştiriyorlar ve külodu pis dedim. Olayı anlatıyorum. Ama o üye direk asıl pis sensin demiş. Bu ikisini bir tutan birine daha fazla açıklama yapmam
 
Belki anlamayan karşındaki değil anlatamayan sensindir
Yanlış anlaşılan her konuda hemen hemen bunu yazdım zaten. Görüp görmemek size kalmış. Evet mesela herkes küloda dayı baktı sanmış. ne diyeyim, apaçık yanlış anlaşılma. Ya benden ya karşı taraftan... Şimdi tutup bunu görmezden mi geleyim? Biri mastürbasyon demiş ve aç kitap oku demiş. Onu da izah ettim. Ne yapayım, bunları bile bile öyle anlaşılmasına müsade mi edeyim? Ki ben ahım şahım anlattım demedim aksine belki be n anlatamadım dedim. Siz ısrarla böyle göstermeye devam edin
 
Son düzenleme:
Bende size zerre açıklama gereği duymuyorum
Nasıl olsa kendinizi haklı görmeye ne yapıyorsanız aynen yapmaya devam edeceksiniz
şu tavırlarınızla sizi haklı görenleri bile uzaklaştırabiliyorsunuz
Şu an konunuz hakkında bile çok farklı düşünüyorum
Belli ki o kız dünyanın en temiz kızı olsa aşırı saygılı davransa bile sen onu sevmeyecekmişsin
Allah kolaylık versin diyorum
 
Birincisi ben kendimi kimseye sevdirme çabasında degilim öyle olsa sahte sevimli cümleler kurarım ve bu konuyu da açmam. Derdim haklı bulunmak degil zaten. İkincisi de ben de zaten bunu sorguladım acaba bu kız böyle olmasa da mı ben ona karşı böyle olurdum diyorum. Aksini söylemedim. Açıklama geregi duymuyor olmanız sevindirdi.
Sagolun
 
Ben de ögretmenim dediginiz gibi öğrenciler benim de oldu ama bu kızda neden böyle oldum inanın bilmiyorum çünkü öğrencilerde böyle olmadı


Ben sizi kötü niyetli görmedim bence siz neden boyle dusunuyorum diye uzuluyorsunuz o yüzden bu konuyu açtınız. Duygularınızı asırı sorgulamayın. Cocuk hissetmedigi surece sorun yok.

ben bilmiyorum bazı anneleri anlamakta zorlanıyorum çalısan bir anneyim ama cocugumun bakımı benim icin birinci sırada da tamam her şeye yetişemeyebiliriz ev isi kalabilir bazen evde yemek olmayabilir ama cocuk bakımı kalamaz benim gözümde. Onu bu dunya ya getirmek benim kararım ise en güzel sekilde bakmak zorundayım. Allah annesine bilinç versin ne diyeyim.
 
Temizlik kurallarından bir haber çocuktan bende rahatsız olurum anormal birşey yok yazık öyle büyüyüp öyle yetişecek ne kadar kötü ya...
 
Evet, bu duyguları beslediğim için huzursuz oluyorum ama defalarca belirttim ki çocuğa yansıtmadım ve yeri geldikçe aileyi uyardım. O cocuk dünyaya geldiyse ana babası sorumludur. Ben uzaktan ne yapabilirim ki? Bazıları güzel tavsiyeler verdi, bellki bir kısmını yapabilirim, denemek isterim.
Ama ben böyle düşünüyorum diye, o çocugun pis yetiştirildiğini belirttim diye neden ben pis ve pis düşünceli, itici, dedikoducu, beş yaşındaki cocugun b.unu kendime dert eden vs vs gibi hakaretleri hakedeyim ki? Buna,tepki verince de yorum beğenmiyor, eleştiriye kapalı oluyorum. Oysa en basta olumsuz olana da açığım yazdım ve haksız bulan ve bunu insan gibi ifade edene de saygı gösterdim ve ne olursa olsun ben bircçocuga banyo yaptırmadım üzerini giydirmedim pedagoga götürmedim oyuncak almadım diye suçlu degilim, bir suçlıu varsa ebeveyndir.
Beni haklı haksız bulmanız mühim deil ama beni anladığınız asıl sorunumu gördüğünüz için teşekkür ederim
 


Yorumlara çok takılmayın burası çok sesli bir platform ve cok farklı düsünceler var. Bazen bazı konularda elimizden bir şey gelmez bence bu konu da oyle bir konu. Görümceniz bu saatten sonra değişmez en iyisi görmemek kafaya takmamak. evlilik böyle bir sey bazen esimiz icin tahammul etmemiz lazım bu da öyle bir konu.
 
Burda herkes sevgi zorunlu değil demiş ama o daha küçük bir çocuk yani bu buraya kadar sorun etmeniz üzücü tamam rahatsız olabilir pek görüşmek istemeyebilirsiniz ama bu kısacık hayat birilerini çok kötü bir şey olmadığı sürece sevmemek için çok kısa görüyoruz sonuçta neredeyse her gün insanı insan olduğu için sevmeyenlerin neler yaptığını bunları sizi veya buradakilerburadakiler yargılamak için yazmadım sadece biraz düşünmeniz için yazdım.
 
Siz eşinizi terkedip kaynınıza gitmediniz mi? Şu an durum nedir? Galiba her dert bitti, elin çocuğunun bokuna geldiniz. Tebrikler o zaman.
Yuh!! Bunu şimdi gördüm. O kadar art niyetlisin ki eşimi terk edip kaynıma gitmek nedir?? Bu, namusa dil uzatmaktır. İnsanların aklına neler getirmişsin böyle. Hakkımı asla helal etmiyorum. İnşallah sen de böyle tür iftiraya uğrarsın.
İşin gerçek yüzü eşimi terk edip bir gece eltimde kaldım. Aileme gitmeye cesaret edememiştim ama sabah olur olmaz aileme gittim. Sonra eşim geldi özür diledi telafisini yaptı ve barıştık.
Allah sizin gibilerden muhafaza etsin
 
Size kötü birisiniz demiyorum yanlış anlamayın.Demek ki vicdanlı birisiniz sadece tekrar söylüyorum biraz düşünmeniz için yazdım lütfen yanlış anlamayın sevgilerimle:)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…