- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Haklısınız ama ben bastırmak istedikçe büyüdü üzgünüm sevemiyorum keşke düzeltebilsemBurda herkes sevgi zorunlu değil demiş ama o daha küçük bir çocuk yani bu buraya kadar sorun etmeniz üzücü tamam rahatsız olabilir pek görüşmek istemeyebilirsiniz ama bu kısacık hayat birilerini çok kötü bir şey olmadığı sürece sevmemek için çok kısa görüyoruz sonuçta neredeyse her gün insanı insan olduğu için sevmeyenlerin neler yaptığını bunları sizi veya buradakilerburadakiler yargılamak için yazmadım sadece biraz düşünmeniz için yazdım.
İnceliğiniz için teşekkürlerSize kötü birisiniz demiyorum yanlış anlamayın.Demek ki vicdanlı birisiniz sadece tekrar söylüyorum biraz düşünmeniz için yazdım lütfen yanlış anlamayın sevgilerimle:)
Yuh!! Bunu şimdi gördüm. O kadar art niyetlisin ki eşimi terk edip kaynıma gitmek nedir?? Bu, namusa dil uzatmaktır. İnsanların aklına neler getirmişsin böyle. Hakkımı asla helal etmiyorum. İnşallah sen de böyle tür iftiraya uğrarsın.
İşin gerçek yüzü eşimi terk edip bir gece eltimde kaldım. Aileme gitmeye cesaret edememiştim ama sabah olur olmaz aileme gittim. Sonra eşim geldi özür diledi telafisini yaptı ve barıştık.
Allah sizin gibilerden muhafaza etsin
Eşimi terk ettim ama ailemden geldi aldı özür diledi ve barıştık. Bu sorun ise uzun süredir vardı. İnsanları cidden anlamiyorum. Sanki başka şeyi dert etme hakkım yok
Ben konumda eltiye gittigimi yazdım o bu konuya deginince kaynıma gittigimi yazması gözümden kaçmış( eltiye gittigimi yazdığını sanmışım) ve o kısım için(kaynına gittim iin demesi) şimdi gördüm dedim ve orada şaşırma ifadeleri atılmış. Ayrıca elti degil de kayın demesi hangi kapıya çıktığı ortada ve konu apaçık namus ve ahlaksimdi gördüm diyorsunuz da,
e burada cevap vermissiniz ya?
gerçekten iyice tuhaf bulmaya başladım sizi.. enteresan
Ben
Ben konumda eltiye gittigimi yazdım o bu konuya derinince kaynıma gittigimi yazması gözümden kaçmış ve o,kısım için şimdi gördüm dedim ve orada şaşırma ifadeleri atılmış ayrıca,elti degil de kayın demeesi hangi kapıya çıktığı ortada ve konu aoaçık namuuuus ve ahllak
Bunu açıklamama ragmen bunu iftiraya degil bana takılıyorsan asıl tuhaf olan sensin
Hhiçbbbir yoruma takılmadıö ama buu art niyetli yoruma takıldım elllllerşm titriyor nasılll zan altında,bıırallmmmmış asla haklıyım helal degil demekki siz de noröal buldunuz daha ne diyebilirim
Bazı insanlar sevmediği kişilerin çocuğuna da ısınmaz tepkili olur hiç onaylamadığım bi durum olsa da görüşünüze tabii ki saygı duyuyorum. Çocuğa üzüldüm annesi normal değil bence normal bir anne çocuğunu izin gününde dibinden ayırmaz. Çocuğun sürekli özel bölgesini ellemesi taciz v.s aklıma getirmedi değil açıkçası çocuğu o konuda sorgulayın hissettirmeden bence o masum bir melek evet tavırları hoş değil hatta kaba ve rahatsız edici anlatımınıza göre fakat öğretmedilerse çocuğun suçu ne? Büyüklerin ayıbı çocuklara yükleniyor böyle bugün sahilde bir olay yaşadım mesela. sadece sahilden tanıdığım çok tatlı bir aile var orta yaş grubu kültürlü tahsilli insanlar. Çocuklarıma atlamayın demek için giderken beyefendi bana seslenip dakikalardır izliyorum nasıl saygılı kibarlar ne güzel çocuk yetiştiriyorsunuz bu zamanda dedi. Teşekkür edip tebessüm ederek elimden geldiğince ilk eğitim evde dedim. Yani çocuklar yetiştiren ebeveynin aynasıdır. Siz onu doğru yönlendirebilirsiniz bence tatlı dilin ve sevginin üzerine yoktur bir çocuk için.Merhaba arkadaşlar
Benim bir sorunum var ama yazmaya çekiniyorum. Olumsuz yorumlara açığım ama beni yerden yere vurup kendini tatmin etmekten başka bir getirisi olmayan yorumlara degilim.
Konu görümcemin beş yaşındaki kızı. ( yalan olmasın birkaç ay sonra beş olacak)
Şimdi bu kızın annesini in gözü kocasından başka kimseyi görmez. Koc as ı için herkesi sırtından vurur. Mesela benim eşimin bilgilerini kullanarak gizlice kredi çekmişler zamanında. Neyse o kadar ileri boyutta ki kızından bile önce geliyor.
Bu kadın cumartesi de,dahil çalışıyor. Sadece pazar İzinli. Kızına kaynanamlar bakıyor. İzinli oldugu gün bile kızını buraya bırakıp gidiyor bazen. Öyle ki çocuk annanesine anne diyor.
Bu çocugu ananesi ve dedesi öyle şımartmış ki. Kız çok görgüsüz ve pis yetiştiriliyor. Mesela sürekli eli ya burnunda ya özel bölgesinde. Geçen o kadar çok özel bölgesindeydi ki annesine defalarca sorun var galiba bak dedim beni takmadı. Eşime bak dedirttim baktı ki kilodu çok pis ve rahatsız edici bir külot. Değiştirdiler hem de hepimizin yanında. Bu kız yemeklerde bütün tabakları avuçluyor. Her şeye elini sürüyor. Her şeyi ağlayarak yaptırıyor. Diyeceksiniz ki bütün bunlarda sen neredesin?
İşte çekindiğim kısım da bu. Ben bu kızdan hiç elektrik alamadım çok itici geliyor. Ona belli etmıyorım ama çok itici geliyor evime geldigi zaman rahatsız oluyorum. Çünkü her şeyi elliyor. En son kitaplarımı mahvetmiş. Ve kaynanama ne zaman gitsem o orda. Eşim sevmediğimi biliyor ama acaba onu üzüyor muyum bilmiyorum. Bir çocuğa bunları hissetmek beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
Lütfen saygılı yorumlar yazın rica ediyorum
Keşke bunun yerine mantıklı cevap verebilsen. Az önce çelişki?? Yakaladın ya hani heh işte onun gibi. Namusuma ahlakıma dil uzatmış buna ajite etmek diyorsun çünkü dana yapılmadı ya ondan böyle rahatsın. Kime ne anlatıyorum ki benim mesajı şimdi görmem tuhaf geliyor ama elti yerine kayın yazıp zan,altında bırakması normal geliyor bu zihniyete ne denir kipeki..
ajite edince haklı olmuyorsunuz her konuda. iyi geceler diliyorum
Keşke bunun yerine mantıklı cevap verebilsen. Az önce çelişki?? Yakaladın ya hani heh işte onun gibi. Namusuma ahlakıma dil uzatmış buna ajite etmek diyorsun çünkü dana yapılmadı ya ondan böyle rahatsın. Kime ne anlatıyorum ki benim mesajı şimdi görmem tuhaf geliyor ama elti yerine kayın yazıp zan,altında bırakması normal geliyor bu zihniyete ne denir ki
Çamaşır rahatsız edici ve pis olmasaydı ben de başka şeyler düşünürdüm ama zaten rahatsız olarak dokunuyordu be değişince ellemediBazı insanlar sevmediği kişilerin çocuğuna da ısınmaz tepkili olur hiç onaylamadığım bibduem olsa da görüşünüze tabii ki saygı duyuyorum. Çocuğa üzüldüm annesi normal değil bence normal bir anne çocuğunu izin gününde dibinden ayırmaz. Çocuğun sürekli özel bölgesini ellemesi taciz v.s aklıma getirmedi değil açıkçası çpcuğu otun ile sorgulayın o masum bir melek evet tavırları hoş değil hatta kaba ve rahatsız edici anlatımınıza göre fakat öğretmedilerse çocuğun suçu ne? Büyüklerin ayıbı çocuklara yükleniyor böyle bugün sahilde bir olay yaşadım mesela. sadece sahilden tanıdığım çok tatlı bir aile var orta yaş grubu kültürlü tahsilli insanlar. Çocuklarıma atlamayın demek için giderken beyefendi bana seslenip dakikalardır izliyorum nasıl saygılı kibarlar ne güzel çocuk yetiştiriyorsunuz bu zamanda dedi. Teşekkür edip tebessüm ederek elimden geldiğince ilk eğitim evde dedim. Yani çocuklar yetiştiren ebeveynin aynasıdır. Siz onu doğru yönlendirebilirsiniz bence tatlı dilin ve sevginin üzerine yoktur bir çocuk için.
Yazdıgın neyse ona cevap verdim sonradan düzenlemen benim suçum değil sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum son olaya kadar niyetinizi iyi sanarak eleştirilerinizi anlamaya çalışıyordum size iyi geceler ben adalete inanırımmesajımı düzenledim ama siz erken davranmışsınız.
ben yapılanı doğru buldugumu söylemiyorum. tepkileriniz çok aşırı ve tuhaf geliyor, ajite etmek derken bunu kastediyorum.
Yazdıgın neyse ona cevap verdim sonradan düzenlemen benim suçum değil sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum son olaya kadar niyetinizi iyi sanarak eleştirilerinizi anlamaya çalışıyordum size iyi geceler ben adalete inanırım
Son lafı da soktun şimdi güzel uyu bilmukabelesizi suçlayan yok ki zaten bu cümlede??
sizin kendinizle ilgili ciddi sorunlariniz var bana gore. iyi geceler...
Okuyunca derin bir oh çektim inan bu konuyu eledik bak ☺ sizin var mı çocuğunuz? Kıyaslama ile öğretmeyi deneseniz ama evinize gelince rahatsız oluyorsunuz. Bence çocuk kreşe verilse düzgün bir eğitim ile düzelir. Tamamen bakan kişinin hatası çünküçocuğa görgü nezaket öğretilmiyor ki yaşı da büyük değil doğru ve yanlışı ayırabilsin.Çamaşır rahatsız edici ve pis olmasaydı ben de başka şeyler düşünürdüm ama zaten rahatsız olarak dokunuyordu be değişince ellemedi
Ben de o konularda çok hassasım Allah korusun kimsenin başına vermesinOkuyunca derin bir oh çektim inan bu konuyu eledik bak ☺ sizin var mı çocuğunuz? Kıyaslama ile öğretmeyi deneseniz ama evinize gelince rahatsız oluyorsunuz. Bence çocuk kreşe verilse düzgün bir eğitim ile düzelir. Tamamen bakan kişinin hatası çünküçocuğa görgü nezaket öğretilmiyor ki yaşı da büyük değil doğru ve yanlışı ayırabilsin.
Sanırım bugunku tatmin aracınız benim şimdi kinini kustun uyumaya gidebilirsin sana verecegim en ciddi cevap budurYa sen psikiyatra filan gidiyo musun? Gitmiyosan bak mutlaka git çünkü hiç normal görünmüyorsun.
Çocuk pis diyosun! Sana inanmıyorum ve her şeyi abarttigini düşünüyorum. Eski konularından da seni az çok biliyorum Allah seninle yaşamak zorunda olan insanlara sabır versin.
Amin canım amin. Çok iyi yapmışsınız çocuk adına çok sevindim. Allah sana da hayırlısıyla vakti zamanı gelince bir evlat verir inşallah.Ben de o konularda çok hassasım Allah korusun kimsenin başına vermesin
Benim çocuğum yok henüz :) Ben birçok konuyyu eşimle birlikte vurguladı m. Bundan mı bilmem sonbaharda kreşe verecekler
Kendini çok fazla belli ediyosun ve Terapi alman şart. Bak ben uyuyayım, sen de tavsiyemi düşüne durSanırım bugunku tatmin aracınız benim şimdi kinini kustun uyumaya gidebilirsin sana verecegim en ciddi cevap budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?