Çok fazla tepki vermezseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden tilsindigini belirten bahsettigim üye sen değilsin ki
Yanlış anladınız deyince ben suçlu oluyorum.
Ayrıca başkalarının yanında çocuk giydirilmez bu benim görüşüm degil, olması gereken keşke biraz araştırsanız. Sonra burada beni yargılıyorsunuz ama bilgisizce

Kırmızı kısmı sordum ben madem benle ilgili değil neden bana bu cümleyi kurdunuz.
Her şeyi kitaptan öğrenmiyoruz dedesi amcasindan cekineceksem farklı düşünüyorum ki cekiniyorum demektir. Onlara karşı guvenim yoksa çekinirim.

bu arada farkindamisiniz sizin sorunuz tepki çekmiyor sizin uslubunuz cevaplariniz tepki cekiyor. Sizce bu kadari normal mi yanlış olan şeyler var bence bir degerlendirin

Mesajlara tekrar baktım sizden sonra bir üye bana itici demiş ve ben onunla karıştırmışım aklımda öyle kaldığı için size az önce o yorumu yaptım yani p kısım benim hatam. Onun dışında burda birkaç kişi hatta gerekirse birçok kişi olsun ben saygısız yorumlara tepki veriyorum diye beni haksız bulabilşrler ama ben buna katılmıyorum ve sorunu da bu konuda kendimde görmüyorum. Tekrar edeyim bana pis, üvey anne,itici diyen kayın diyerek bel altı vuran kimseye anlayış göstermem. İnsanların yadırgadıgı kısım bana nasıl,geliniyorsa öyle gitmem. olabilir bundan rahatsız degilim

Öyle gelmeyeni de kalayladiniz maşallah misal ben ama neyse.

Ne konuda kıskanıyor olabilirim
Kiskanmak icin bir konu olmasi gerektigini dusunmuyrum ki oladabilir. Sadece fesat insanlarin bir konu olmadan da kiskandigini biliyorum. En azindan cok iyi niyetli degilsiniz ya da psikolojik problemleriniz var. Keza kinamayin yasamadan olmezsiniz derler cok da dogru. Kinadiginiz 5 yasindan bir cocuk.

Bu teşhisi neye göre koydunuz. Sizce buradan teşhis koymak gülünç degil mi? Sebepsiz kıskançlık nedir allah aşkına? Kıskanıyorsam bir sebep vardır bir yönünü kıskanıyorumdır. Keşke içini doldurabilseniz. Ben fesat biri degilim ama belki siz öylesinizdir kim bilir

O kadar sacma gelin gorumce konulari oldugu icin, gayet normal. Sebep olmadan da kiskanabilirsiniz. Ben siz de potansiyel gordum. Konunuz oyle cunku.

O kadar sacma gelin gorumce konulari oldugu icin, gayet normal. Sebep olmadan da kiskanabilirsiniz. Ben siz de potansiyel gordum. Konunuz oyle cunku.
Ortada hala bir dayanağınız yok. Ama benim aksine dayanagım var mesela eşim yeğenini çok sevdigi için onu uzmemelk adına bu konuda çaba harcıyorum. Onla paylaştığım için pişman olduğumu ve haksız oldugumu yazdım mesela.

Size yazan üye benim ama yanlış anlamışsınız.
"itici" kelimesini "çocuğun dedikodusunu yaptığınız için" kullandım, şahsınıza hakaret etmek ya da sizden tiksinmek benim haddim değil, sizi şahsi olarak tanımıyorum, herhangi bir husumetim bile yok.
Sadece küçücük çocuğun dedikodusunu eşinizle yapmanızı doğru bulmadım.
Pisse annesinin babasının yetiştirilmiş tarzından kaynaklanıyor bu. Benim annem babam bana el bebek gül bebek bakmış ki temizlik adap ve ahlak biliyorum. Ama anneanneyle dedeye bırakılıp herhangi bir görgü ya da toplum kuralları öğretilmeyen çocukta suç yoktur,anneannede de suç yoktur, tek suçlu çocuğun ebeveynleridir. Çocuk değil.
Size itici gelmesini anlarım ama kendisinden kaynaklanmayan bir problemden dolayı onu horlamanızı da kaldıramam, lütfen küçücük çocuğa kindar yaklaşmayın. O an eli burnundaysa siz söyleyebilirsiniz ya da özel bölgelerini boş olduğunuz bir zaman öğretebilirsiniz. Hani sizde anne olacaksınız, bunlar zor şeyler değil. Çocuk bilmediği şeyleri nasıl kendi kendine öğrensin biri göstermeden. O çocuklar o ters davranışını bile anlayıp içselleştirebiliyorlar, kendisini değersiz ya da pis hissettirmeye kimsenin hakkı yok.

Bir sebepten itici deyince dememiş mi sayılıyorsun?? Gayet de oldugu gibi anladım ve senin bana itici deme hakkın yok. Bunu demeniz için husumet olmasına gerek yok (tıpkı diğerlerinin dedikleri gibi.) Tanımadığınız birine bunları diyebilmek zaten sizin probleminiz.
Ayrıca ben eşimle dedikodu yapmadım. Eşime rahatsız oldugumu söyledim ki eşim dahil olmadı üzüldü ben de ona dedigim için pişman oldum. Zaten uzun süre içimde tuttum aşamayınca söyledim. Amacım dedikodu falan da olmadı. Bazen de engel olamadıklarıma o olsun diye söyledim. Benim açıklamam neee seninki ne kapıya çıkıyor?
Diğer konu ise çocuk pis ve görgüsüz yetiştiriliyor ve bu hali ile yiyeceklere dokununca evet tiksiniyorum ve kızdan elektrik almıyorum sebebi böyle olması mı yoksa böyle olmasa da mı ben ona karşı bu hislerde olurdum bunu çözemediğimi zaten belirttim.
Son olarak da pis oldugu için kızı hiçbir yerde suçlamadım

Ne kadar kötü kalpli bir insansınız. Elti ve kaynınız karı koca. Kaynınız ya da eltiniz her neyse, eşini terkedip onlara giden birinden mantıklı bir yorum beklemek benim hatam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…