• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok fena gerildim.

5 dk önce geldi yanima para istedi kasadan. Ne icin dedim. Sonucta ben de o sekilde not aliyorum. Ne icin verecegim para ? Herkese veriyorsun ya bana da ver deyince zimbayi firlattim elim ayagim titriyor sakinlestiricilerle duruyorum 3 tane aldim. Hala sinirim gecmiyor derin nefes alsam da

Lütfen ama neden sagliginizla oynuyorsunuz kendini bilmez insan olmayan kişiler yüzünden.

kasadan malzeme almak icin para verdigimde zaten herkese veriyorsun bana da ver diyen insan .

Bir kaç kere okudum doğru mu anlıyorum diye:KK57: Terbiyesiz! Çok şey yazasım var da neyse.
Anlattıklarınıza bakınca patronlarda da pek hayır yok.
Umarım bir an önce rahat edeceğiniz hayırlı başka bir işe girersiniz.

Bahsettiginiz adam bu ülkede çok klasik bir tip. Bir iki özelliğini söyleyince digerleri de kendiliğinden anlaşılıyor zaten, şaşırmadım. Sadece demirle dövülmekten anlar ama madem yapamiyorsunuz altta kalmayip sözlerinizle hakkından gelin.

Is için başvuru yaptığım bir şirket vardı .
Annem orasinin tuhaf bir şekilde içine sinmedigini söyledi.
Bende gitmedim.
Adam beni her gün aradi.
Engelledim.
Başka numaradan aradi.
Mesaj attı.
Bunlardan bıktım.
Lütfen sizde hem iş bakin.
Hem hiç duymayin.
Bulunca bırakın.
Çok etkileniyor iseniz de mutlaka uzman tavsiyesi alın...

Bu arada dekolte ve çok açik giyinen biri degilim. Uzun tisort bol pantolon giyiyorum.
Kadınları, fiziksel veya sözlü tacize uğradığı zaman bu tip söylemlerle savunmaya geçmek zorunda bırakanlara yazıklar olsun.
İstersen mini etek giy, hiçbir mahluk "Ooo manzara süper" diyemez. Içinden desin, çürüsün içi bu pis düşüncelerle.

Ruh sağlığın için ayrıl oradan. Başka bir yerde çalış. Pis insanlar ya ne kadar sinirim bozuldu.

seni buraya gömersem manzarayı işte ozaman görürsün deseydin bak nasıl hizaya geliyordu .

Bu hacılar da allahtan haca gidiyor he gitmese ne yapacaklarını düşünmek istemiyorum. Bu pislikler bu tabakadan çıkıyor zaten hiç şaşmaz

nefret ediyorum ya şu ikiyüzlülerden iki kere hacca gitmiş ama insanlara nasıl davranması gerektiğini, kalp kırmaması, rahatsız etmemesi gerektiğini öğrenememiş hadsiz. sorsan namazında niyazındadır bir de pislik.

hacca gitmekle musluman olunmuyor malesef lutfen genellemeyin.serefsiz erkekler dolu heryerde ister onkere gitsin hacca insanlari siniflandirmayalim muslumanlik la insanlik cok ayri seyler.hepinize hayirli kandiller
konu sahibi en kisa zamanda is bul ayril o pislik insan musveddesi serefsizlerin oldugu isyerinden.Allah binturlu belalarini versin hepsinin karisi kizi var ama pislikler bosver takmaya degmez

Vallahi, öyle çokan adamın ağzını alır, eline verirdim.Siz nasıl birşey diyemediniz ya??Ben de 50 kişinin içinde tek bayanım.Vallahi ustasından tut, memuruna kadar belli bir çekinceleri varmiş benden.(Kendileri ve amirim itiraf etti:110:)
Halbuki benden çekinmeleri için özel bir çabam yokta.
Şunu demek istiyorum.O sinir haplarını alın, fitil niyetine canınıza sıkana müsait bir yere sokun.:duduk:
Ne bu canım:KK11:S...çtırmasınlar çarklarına:sinirli::sinirli:

Adama tepki gösterseydin keşke gerekirse ağır konuşsaydın terbiyesiz herif böyle zihniyetteki insanlardan utanıyorum pislikler

İşyerinizle ilgili açtığınız kaçıncı konunuz bu. Niye bu kadar şikayetçi olduğunuz biryerde ısrarla çalışmaya devam ediyorsunuz. Ya istifa edin ya dava açın bişey yapın . Çaycısından patronuna kadar rahatsız olduğunuz biryerde çalışmayın

Lilium dramdan hoşlanan bir yapın var bunu anlatımlarından çıkardım, bu yüzden böyle şeyler ya da başka türlü dramlar yaşamaya devam edecek gibisin

@Lilium89 cayci konusunu da sen paylasmistin,
Hala neden o isyerindesin,is bulamayacagini bilsen bile (ki bulursun elbet).
1 tane bile akli selim adamin olmadigi yerde akil sagligindan olacaksin cikip gitmezsen.
Ben burda gerildim okurken konularini.

Back
X