Zekaya hayran bi insanım ben ve bu mesaja verilebilecek en yerinde cevap. Allah'ına kurban emmoğluoruçlusun hastaneye gidemiyorsun dünden beri ağrı çekiyorsun burdan dr arıyorsun ilaç tavsiyesi istiyorsun gerçekten kafanı kötü çarpmışsın
Teşekkür ederim efenimZekaya hayran bi insanım ben ve bu mesaja verilebilecek en yerinde cevap. Allah'ına kurban emmoğlu
Akşam saat 7,30 da düştüm oruçluydum aç karnıma gidemedim eşimde oruçlu zaten ayağa kalkmaya dermanımız yok bugünü bekledim zaten ? Bu kadar alaycı konuşmanın gereği yok ki ? Sinir oluyorum yani her konunun altında bi bilir kişi var mutlaka negatifliğiniz kendinize kalsın lütfen .. Burdan doktor aramıyorum tabiki dediğiniz laf mı ?! En kötü ihtimalle ne olmuştur bunu öğrenmeye çalışıyorum salak değiliz o kadar sizin kadar aklımız var he mi ...
Kırık değildir çıkıktır oZaten Oray'a yazdım görmediniz herhalde ? Şimdi bi başlar herkes bol keseden yargılamaya ... Tabiki hastaneye gidicem bugün ama gece düştüm gidemedim geçer şişlik iner belki diye ama çok kötü oldu geçmedi bugün gidicem 11 de zaten randevu aldım sadece en kötü ihtimalle ne olmuştur açaba kırık çıkık vs ne bileyim daha önce bileniniz var mı diye soruyorum .??
Akşam saat 7,30 da düştüm oruçluydum aç karnıma gidemedim eşimde oruçlu zaten ayağa kalkmaya dermanımız yok bugünü bekledim zaten ? Bu kadar alaycı konuşmanın gereği yok ki ? Sinir oluyorum yani her konunun altında bi bilir kişi var mutlaka negatifliğiniz kendinize kalsın lütfen .. Burdan doktor aramıyorum tabiki dediğiniz laf mı ?! En kötü ihtimalle ne olmuştur bunu öğrenmeye çalışıyorum salak değiliz o kadar sizin kadar aklımız var he mi ...
Ya yemin ediyorum banlatıcaksınız beniAyyyyyy bayilazam
Kirik mi cikik mi demis
Kafa nasil cikiyor bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?