Çok fötü kafamın üstüne düştüm yardım edin !!

Aynebilim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
64
21
3
32
Dün eşimle evde şakalaşırken beni az yatağa attı ben yere düştüm ayağım kaydı halı kaydı daha doğrusu yerler tahta laminant görünümlü mermer tak diye ses geldi zaten kan topladı şuan mosmor şişti yumruğum kadar buz koydum kafamın boynumun omuzumun Ağrı'sı dünden beri uyutmadı beni sizce ne olmuştur aranızda dokto var mı ? Yada daha önce sert bi şekilde düşeniniz oldu mu Allah için bi ilaç ismi yada ne yapsam evde geçer beyne ne iyi gelir Ramazan dolayısıyla orucum hastaneye de oruçlu olduğum için gidemiyorum off dünden beri ağla ağla helak oldum ağrı geçmezse gidicem hastaneye bide yorumlarınızı alayım dedim

Akşam saat 7,30 da düştüm oruçluydum aç karnıma gidemedim eşimde oruçlu zaten ayağa kalkmaya dermanımız yok bugünü bekledim zaten ? Bu kadar alaycı konuşmanın gereği yok ki ? Sinir oluyorum yani her konunun altında bi bilir kişi var mutlaka negatifliğiniz kendinize kalsın lütfen .. Burdan doktor aramıyorum tabiki dediğiniz laf mı ?! En kötü ihtimalle ne olmuştur bunu öğrenmeye çalışıyorum salak değiliz o kadar sizin kadar aklımız var he mi ...

Yapmayın Allah aşkına gecmezse, orucluyum vs gibi şeyler ssaçma yani.
Ihmal edilecek bir durum ddeğil. Onceliginiz ssağlık oolmalı. Acile gidin biran once tedbir aalın

Zaten Oray'a yazdım görmediniz herhalde ? Şimdi bi başlar herkes bol keseden yargılamaya ... Tabiki hastaneye gidicem bugün ama gece düştüm gidemedim geçer şişlik iner belki diye ama çok kötü oldu geçmedi bugün gidicem 11 de zaten randevu aldım sadece en kötü ihtimalle ne olmuştur açaba kırık çıkık vs ne bileyim daha önce bileniniz var mı diye soruyorum .??

oruçlusun hastaneye gidemiyorsun dünden beri ağrı çekiyorsun burdan dr arıyorsun ilaç tavsiyesi istiyorsun gerçekten kafanı kötü çarpmışsın
Zekaya hayran bi insanım ben ve bu mesaja verilebilecek en yerinde cevap. Allah'ına kurban emmoğlu

Buraya konu açacağına dr a gitmeliydin yazdıklarını yansıtmıyorsun kusura bakma
kafa bu kafa dün ağrıdan ağladım diyorsun pess kusmaya başlayınca gidersin artık

Kırık değildir çıkıktır o
Kırık olsa duramazdın

Orucla ne alakasi var
Kafanizdan enjekteyle ilac vercek halleri yok
Bi de atar yapmissiniz
Iftardan sonra acile De mi gidemediniz ?

Ayyyyyy bayilazam
Kirik mi cikik mi demis
Kafa nasil cikiyor bilen var mi
Ya yemin ediyorum banlatıcaksınız beni yazmamak için zor tutuyorum kendimi espriler kafamda dönüyor deli gibi

O değil de böyle konular açılıyor sonra suçlu biz oluyoruz ters cevap veriyormuşuz bu konuya ne yazalım

Demekki çıkıyor lafın gelişi D abartanlar kulübü ... Gitmedim işte dün mantıklı veya değil gitmek istemedim bişey olmaz diye geçiştirdim herkesin acı eşiği bir değil ben dayanıklı biriyim çok sağlık sorunu yaşadım atlattım o yüzden bunu sallamadım iki kez kanser yendim ben o yüzden bol keseden yardırmayın kızlar gerek yok

bugün kesinlikle kendini kötü hissedersen kalkıp gitmek zorundasın bu birincisi
ikincisi kusuyor musun?
üçüncüsü acili ara, durumunu anlat. Onlar gelip gelmeyeceklerine karar veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…