Çok fötü kafamın üstüne düştüm yardım edin !!

Lutfen bir noroloji uzmanina gorunun diceksjn bibi

Şeytan taşlaması yaptınız sağolun ... witch hunt bayılma tatlım böyle şeyler için
Nasıl bir yardım bekliyorsunuz?
Çok yüksek ihtimalle servikal vertebra denen zımbırtılara zarar verdiniz.
Doktora gitmeniz gerek.
Buradan telepatik güçlerle öpüyorum sadece sizi, nasıl yardım edeyim ayol?
Doktor varsa beni alkışlasın bence kankalar

Eşim götürmek istedi ben bişey olmaz herif acıyor ama geçer geçer dedim buz koyduk geçmedi sabahı bekledim randevu aldım bugün gidicem :*

Şimdi kafanı çarpmanla kanser atlatmanın alakasını çözemedim

Olay olduk ayol görüyor musun Türkiye'nin gündemine pturdum hahahah

Şimdi kafanı çarpmanla kanser atlatmanın alakasını çözemedim
Hani kemoterapiler o eşek kadar sizi uyuşturan ilaçlar vücudun delik deşik olması ağır ilaç tedavileri sonrası günlerce ayağa kalkamamak bide bunun yanında Eti'nizin tek hücresinin dahi acıdığını hissediyorsun bu tür acılar çok ufak geliyor hani bilmem anlatabildim mi ? Bi gun tecrübe edersen aklına ben geleyim

Dustum kafami yardim
Kan topladi doktora gitmedim diyorsun
Biz senin kanser atlattigini nerden bilcez
Kristal kuremiz var

Dustum kafami yardim
Kan topladi doktora gitmedim diyorsun
Biz senin kanser atlattigini nerden bilcez
Kristal kuremiz var
Tamam tatlım yalan söylüyorum onda da sıkıntılı benim siz çok iyisiniz haklısınız her konuda doktora da gitmedim tüh bak görüyor musun hayatımın hatasını yaptım

Ağrıdan ağlayan ben değilim ki sensin
Klasik bedduamızda geldi kızlar dağılabiliriz

Hastalık benim sıkıntı çeken benim dalga da geçerim ağlarım da herşey normal bu hayatta ? İnsanın acı çektiğinde ağlaması normal , hastalığı yendiğimde Zafer de benim Allah'a şükürler olsun takmayın bu kadar kızlar işinize gücünüze bakın sabah sabah benle uğraşıp stres atmak iyi geliyorsa atın tabi ama her zaman böyle birilerine yüklenip hurrrraaa akıl hocalığı yapınca da olmaz herkesin vardır bi düşüncesi ona göre hareket eder şimdi hepiniz mantık hocası oldunuz amma hatalarınız çıksa ortaya neler olur neler yani şimdi çalmadım birine bişey yapmadım Ada'm öldğrmedim hastaneye gidene kadar yani merakım için yazdım sordum bu hepsi bu takmayın güzeller bu kadar öperim saldırmalarınızdan muck:**********

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…