- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Ya yemin ediyorum banlatıcaksınız beniyazmamak için zor tutuyorum kendimi espriler kafamda dönüyor deli gibi
O değil de böyle konular açılıyor sonra suçlu biz oluyoruz ters cevap veriyormuşuz bu konuya ne yazalım
Nasıl bir yardım bekliyorsunuz?
Şimdi kafanı çarpmanla kanser atlatmanın alakasını çözemedimDemekki çıkıyorlafın gelişi D abartanlar kulübü ... Gitmedim işte dün mantıklı veya değil gitmek istemedim bişey olmaz diye geçiştirdim herkesin acı eşiği bir değil ben dayanıklı biriyim çok sağlık sorunu yaşadım atlattım o yüzden bunu sallamadım iki kez kanser yendim ben o yüzden bol keseden yardırmayın kızlar gerek yok
Doktora gidince sor bakalım beyin nakli de yapılabilir miymiş.Olay olduk ayol görüyor musun Türkiye'nin gündemine pturdum hahahah
Hani kemoterapiler o eşek kadar sizi uyuşturan ilaçlar vücudun delik deşik olması ağır ilaç tedavileri sonrası günlerce ayağa kalkamamak bide bunun yanında Eti'nizin tek hücresinin dahi acıdığını hissediyorsun bu tür acılar çok ufak geliyor hani bilmem anlatabildim mi ? Bi gun tecrübe edersen aklına ben geleyimŞimdi kafanı çarpmanla kanser atlatmanın alakasını çözemedim
Demekki çıkıyorlafın gelişi D abartanlar kulübü ... Gitmedim işte dün mantıklı veya değil gitmek istemedim bişey olmaz diye geçiştirdim herkesin acı eşiği bir değil ben dayanıklı biriyim çok sağlık sorunu yaşadım atlattım o yüzden bunu sallamadım iki kez kanser yendim ben o yüzden bol keseden yardırmayın kızlar gerek yok
Olur tatlım sorarım size de yollasın birazDoktora gidince sor bakalım beyin nakli de yapılabilir miymiş.
Şimdi kafanı çarpmanla kanser atlatmanın alakasını çözemedim
Tamam tatlım yalan söylüyorum onda da sıkıntılı benim siz çok iyisiniz haklısınız her konuda doktora da gitmedim tüh bak görüyor musun hayatımın hatasını yaptımDustum kafami yardim
Kan topladi doktora gitmedim diyorsun
Biz senin kanser atlattigini nerden bilcez
Kristal kuremiz var
Ağrıdan ağlayan ben değilim ki sensinHani kemoterapiler o eşek kadar sizi uyuşturan ilaçlar vücudun delik deşik olması ağır ilaç tedavileri sonrası günlerce ayağa kalkamamak bide bunun yanında Eti'nizin tek hücresinin dahi acıdığını hissediyorsun bu tür acılar çok ufak geliyor hani bilmem anlatabildim mi ? Bi gun tecrübe edersen aklına ben geleyim
Olur tatlım sorarım size de yollasın biraz
tamam sizsiniz ...
Ergenlik yaşı düştü diyolla bide.Evet fötü çok fötü
He diyolla diyolla aynen gariErgenlik yaşı düştü diyolla bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?