E konu açıyorsun işimize gücümüze bakamıyoruz yardımcı olmak istiyoruz nalet olsun içimizdeki insan sevgisine naparsınHastalık benim sıkıntı çeken benim dalga da geçerim ağlarım da herşey normal bu hayatta ? İnsanın acı çektiğinde ağlaması normal , hastalığı yendiğimde Zafer de benim Allah'a şükürler olsun takmayın bu kadar kızlar işinize gücünüze bakın sabah sabah benle uğraşıp stres atmak iyi geliyorsa atın tabi ama her zaman böyle birilerine yüklenip hurrrraaa akıl hocalığı yapınca da olmaz herkesin vardır bi düşüncesi ona göre hareket eder şimdi hepiniz mantık hocası oldunuz amma hatalarınız çıksa ortaya neler olur neler yani şimdi çalmadım birine bişey yapmadım Ada'm öldğrmedim hastaneye gidene kadar yani merakım için yazdım sordum bu hepsi bu takmayın güzeller bu kadar öperim saldırmalarınızdan muck:**********
Bana hikaye yazıyorsun gibi gelmişti ama şimdi inandım. Şiddetli vurmuşsun gerçekten.Evet bütün loplarda sorun varbacımmmmm gardaşım oyyyy
Doğru bilmişiz kız ne gülüyosunEvet bütün loplarda sorun varbacımmmmm gardaşım oyyyy
Tamam tatlım bak hemen gidiyorumBana hikaye yazıyorsun gibi gelmişti ama şimdi inandım. Şiddetli vurmuşsun gerçekten.
11 geç olur şimdi koş git acile
Geçmez mi hemen geçti akıl hocalarım sağ olsun iyisiniz kız vallaDoğru bilmişiz kız ne gülüyosun
Eki Görüntüle 1850341
Çok güldürdük seni hadi iyisin başının ağrısıda geçmiştir
Kafatası çatlağı beyin kanaması. Endişe gibi bir duygu yerleşti mi bünyenize? Acile gitmeliydiniz. Inşallah tabi kötü bişey yoktutZaten Oray'a yazdım görmediniz herhalde ? Şimdi bi başlar herkes bol keseden yargılamaya ... Tabiki hastaneye gidicem bugün ama gece düştüm gidemedim geçer şişlik iner belki diye ama çok kötü oldu geçmedi bugün gidicem 11 de zaten randevu aldım sadece en kötü ihtimalle ne olmuştur açaba kırık çıkık vs ne bileyim daha önce bileniniz var mı diye soruyorum .??
Aynaya git bak bakim ağızda yamulma falan varmı konuşurken arkadaş senden çok seni düşünüyoruz gene yaranamıyoruz.Geçmez mi hemen geçti akıl hocalarım sağ olsun iyisiniz kız vallayattığınız yerden yorumlar yardırın güzel oluyor gülüyoruz bak Neşe'm yerine geldi
Tamam tatlım bak hemen gidiyorummuck
Hahahha komikRandevuyu çocuk norölijiden aldınız dimi? Diğeri 18 yaş altına bakmıyor çünkü
Aynaya git bak bakim ağızda yamulma falan varmı konuşurken arkadaş senden çok seni düşünüyoruz gene yaranamıyoruz.
Hele bu çocuk sana ne yapti
Akşam saat 7,30 da düştüm oruçluydum aç karnıma gidemedim eşimde oruçlu zaten ayağa kalkmaya dermanımız yok bugünü bekledim zaten ? Bu kadar alaycı konuşmanın gereği yok ki ? Sinir oluyorum yani her konunun altında bi bilir kişi var mutlaka negatifliğiniz kendinize kalsın lütfen .. Burdan doktor aramıyorum tabiki dediğiniz laf mı ?! En kötü ihtimalle ne olmuştur bunu öğrenmeye çalışıyorum salak değiliz o kadar sizin kadar aklımız var he mi ...
tamamdır :* sizsiniz tebriklerrrrrrrşakalaşmaya dermanınız var da hastaneye girmeye mi yok?
ya kafa travması geçiriyorsan?
tamamdır :* sizsiniz tebriklerrrrrrr
Evet kocamla fingirdemeye halim var eşim sonuçta ayrıca amuda kalkmadım şakalaştıysam eşim ensemden öpüyordu huylanıyorum diye kaçtım halı kaydı uçmadım havada süzülmedim halı kayınca bende 2,80 yaylandım o oldu sevininşakalaşmaya dermanınız var da hastaneye girmeye mi yok?
ya kafa travması geçiriyorsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?