Cok gec kalmadimmi sizce ???

doğurun doğurun tabi hayırlısı olsun ama belkide erkek olur bide oğluşunuz olur ne güzel
hem kızlarda yardımcı olur size mesela beni ablalarm büyütmüş
kardeşten güzeli var mı be
evlattan güzeli var mı

Aynı şeyleri yaşıyorum şu ara.Çocuklar inanılmaz baskı yapıyorlar. Kızım 13 oğlum 10 yaşında. Oğlan ağlıyor hatta kardeş istiyorum diye. Benimde aklım karıştı ya la.

Belki sizin yasiniz genctir cok gecmeden yapin gercekten,benimkiler nerde bi bebek görseler icleri gidiyor annee diye bana bakiyorlar beni siz anlayabilirsiniz

Çocuk tek olsa ve kardeş istese düşün derdim.Ama ikisi de koca kız.Yarın kendi hayatlarını kuracaklar.Eğer kendin istemiyorsan sırf çocuklar istiyor diye yapman ne kadar doğru.Geç kalmış sayılmazsın ama ne istediğin önemli.Onlara niye haksızlık etmiş olacaksın ki? Taşıyacak,doğuracak büyütecek,yetiştrecek sorumluluğunu taşıyacak olan sensin.

Allah bagislasin cok Tatli masaAllah

kayına bak maşallahsizin bebeğinizle yaşıt sayılacaklar küçük amca

Maşallah. Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin :)

38 yaşındaki bir akrabam geçen gün doğum yaptı. Yaş sorun değil bence.
Demet Akalin 41inde doğurdu ilk çocuğunu.

Ama o sorumluluğa katlanmak , bu yaştan sonra nasıl olur bilemem.

bence geç bir yaş anne olmak için. çocuğun milyonda bir sorunlu doğmasını ben göze alamam. Allah bilir tabi o başka bir şey ama risk var kesinlikle. Allah size güzel 2 tane çocuk nasip etmiş. Artık torunlarınızda hevesinizi alırsınız.

40 yaş üstü anne olan ünlülerden küçük bir haber alıntısı :

..... " Ünlüler cephesinde çıta 50’ye yükseldi40 yaş üstü örneklerin başını ünlüler cephesi çekiyor. Türkiye’den en bilinen örnek ikiz bebeklerini 50 yaşında kucağına alan oyuncu Füsun Demirel. Oyuncu, “50 sadece nüfus kütüğü kaydı, başka bir şey ifade etmiyor” diyor ve çocuklarıyla ilgilenmekte bir problem yaşamadığını söylüyor. Şarkıcı Yeşim Salkım da iki yıl önce 40 yaşında ikinci kez anne oldu. 29 yaşında bir kızı olan modacı Esin Maraşlıoğlu ise 48 yaşında yeniden doğum yaptı ve bu kez bir oğlu oldu. Hollywood yıldızlarında da durum farklı değil. Halle Berry 46 yaşında ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Nicole Kidman ise ilk biyolojik bebeğini 40, ikinciyi tam 49 yaşında doğurdu" .......

http://pazarvatan.gazetevatan.com/haberdetay.asp?hkat=1&hid=22832

İlk çocuğumu 31 yaşında,ikinciyi 39 yaşında doğurdum.Tamamen problemsiz bir hamilelik ve doğum yaşadım.Hamile kalırken de hiç zorlanmadım,ilk denemede oldu.Bence geç değil,istiyorsanız neden olmasın?En yakın arkadaşım da ikinci bebeğini 41 yaşında doğurdu,hiç problem yaşamadı.

MasaAllah ne güzel sizin ve arkadasiniz adina sevindim.

39 yasinda bu Kadar düsünüyorum daha ilerleyen yaslarda masaAllah nasil bi cesaret.

Siz istiyorsaniz neden olmasin. Hepimiz verilmis bir ömür var ve istediginizi yapin. Hicte gec degil. Millet 40 inda evleniyor yahu.. Saglik sorunu olmadiktan sonra ne guzel yeni bir evlat sahibi olmak.. Sanki yasa var şu yasta evlen şu yasta dogur diye.. Gonlunun diledigini yap canim.. Hatta diger çocukların kendi hayatlarini kurdugunda bu yeni bebis senin arkadasin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…