Cok gec kalmadimmi sizce ???

şu ileri yaşta doğum yapan bayanların örnekleri bana umut oldu
konu sahibi arkadaşım, ben de 35 yaşımdayım evli değilim ve dolayısıyla da çocuğum yok; yaşlarımız yakın, ben de şimdi evlendim doğurdum derken senin yaşları bulurum diye düşünüyorum. o yüzden yaşı ikinci bir problem faktörü olarak görmeni söyleyebilirim sadece. anladığım kadarıyla eşin dört gözle beklemiyor bu yeni bebeği eh senin de kafan karışık. kızlar istedi diye bu riske girmemeni önerebilirim sadece. eğer maddi manevi uygunsanız, eşin de sen de net olarak çocuk istiyoruz diyebiliyorsanız yeni bebiş için çalışmalara başlayın sevgiler

Biz de iki kızız
Bir tane kardeşim olcakmış da neyse oralara girmeyelim
Ama çok isterdim bir tane daha olsun
3ümüz birbirimizi yolardık işte ne güzel

Benimde çocuğumla aramda o kadar yaş olacak o yüzden bi dene yapıcam bi daha da o işe koyulmicam yaş farkı benim için önemli bir unsur ben normalde karşıyım. Şahsen istemem çocuklarım varsa. Ama herkes kendisi bilir. Kızma aplam istiyosan sende yap oda yapsın öbürü de herkes kendisi bilir. Ben şahsen kendi fikrimi paylaştım.

nsaıl olsa sen yapmıcan dimi cadı yap gitsin uhhh

Ayy öyle deme kız imkan olsa bende yapıcam ama biliyosun durumları işte. Yarama tuz basma

Vücut senin
Doğurup bakacak olan sensin
Kardeş mutlaka güzel şey ama anne istemeden olmaz
Yapabileceğine inanıyorsan neden olmasın ki
Ben yaş meselesine çok takılmıyorum
Sonuçta sen onun annesi olacaksın, evladının dilinden anlarsın

Sizin fikrinizi çürütmek için yazmadım Tabi ki herkesin kendi tercihi. Yaş ortalaması değişken ve 30+ çocuksuz bu kadar kadının yer aldığı bir sitede bu yorumları görünce hissettiklerimi yazdım sadece :)

Hıh iste bizimki de tam bu olaya benzer gelinlik kizlarin var ayıp dedi bütün sülale

Bence çokta güzel olur. Hem iki kızın varmış onlar bakar zaten sana çok iş kalmaz bence:)
Yaşın da çok ileri değil. Bu yaşta ilk çocuğunu doğuranlar var. Hem büyük çocuklar evlenip gidince küçük sana kalır boşluğa düşmezsin:) maddi durumun iyiyse bence doğur. Ben de erken yaşta anne olsaydım yapardım üçüncüyü ileri yaşta.

Hayır geç kalmamışsınız.Aksine ilk çocuğu çok erken yapmışsınız.
Şurada en fazla 3 sene sonra çocuklarla işiniz bitmiş olacak,Daha 42 yaşında boş kalacaksınız.
O yaşta diğer anneler ilkokul çağında çocuklarıyla zaman geçiriyor olacak.Sizse anneanne moduna geçmiş olacaksınız.
İlkler erken ve üstüste olunca keyfini çıkarmadan büyütmüş olabilirsiniz.
Şimdi bir tane yapsanız daha sakin ve rahat büyütürsünüz.Kızlarınız da yardım eder.
Gerçekten istiyorsanız ve sağlığınız elveriyorsa daha fazla düşünmeyin.

Türkiye'de olsanız eğitim-okul sebebiyle bu kadar cesaret vermezdim ama Almanya'da sorun olmaz diye düşünüyorum.

tmm sustum sende durumlar nasıl kafan güzelleştimi

tabii ki sağlık problemi yoksa olur neden olmasın fakat ben istemezdim. artık çoluğu çocuğu büyütmüşsünüz tam kendinize vakit ayıracağınız zaman.. ben olsam kendi hayatım için bir şeyler yapardım, tekrar eskiye dönmezdim zira belli bir yaştan sonra sabır da zor ,ilgi de..

2 kardes olmak yeter de artar bile bence :)

Saka bir yana zaten 2 cocugunuz var, sizi de cok istekli gormedim. Etraf yuzunden degil, kendin istiyorsaniz yapin derim.

Neden olmasn kızlarında yardmcı olur. Bebek kokusunu özlemissindir. Geç bi yas dağil ki. Hem belki erkek olur ,babalar hep erkek çock ister ya bakarsn o da sevinir. Onu da tadın...

İlk cocugunuz olsa dogurun derdim ama zaten mevcut iki buyuk kiziniz var.15 de hadi bir derece ama 18 yas cok buyuk dogup ele gelene kadar olacak 20? Ben de 20.yasindayim istemezdim acikcasi kizlariniz da oyuncak gibi zaman gecircek bir bebek istiyor bu cocuk oyle kalmayacak ki hic buyuyecek.bi 10 sene sonra en gec evlenip barklanirlar. Bence torun dusunun hem genc bir anneanne okursunuz. Bu yaslarda degil sorun yanlus anlamayin ben de 30 gibi evlilik dusunurum anca.Sizin 2 guzel cocugunuz var zaten allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…